Dobrý deň, mám taký menší problém mám 18 a som stále panna, mám priateľa s ktorým sme už dlhú dobu a dohodli sme sa že budeme cez víkend u neho a budeme sami, takže máme v pláne ten sex ale moc sa bojím že to bude bolieť pretože má podľa mňa veľké rozmery čo sa týka hrúbky cca 6 cm a obvodu 15 cm. Neviem čo mám robiť aby to bolo bez bolesti, snažila som sa do seba dať nejaký ten predmet podobnej ale menšej veľkosti ale moc to bolelo. Poraďte prosím.
Obvod 15 😁
"Mame v plane ten sex"
...odpadnem... neplanuj nech to pride spontanne tak je to ovela lepsie krajsie a nebudes mat cas stresovat cj tam vojde 😄
ach boze ta predposledna veta... tazko povedat, kolko mas vazne rokov a nakolko vazne to myslis, ale nech uz idu tie deti do skoly
mali tie školy otvoriť všetky, alebo im doma pridať úloh
to mi pripomenulo ten ceskoslovensky film, kde mal typek inzinier presne vsetko naplanovane presne kedy svadba, kedy nove auto, kedy prve dieta, kedy druhe dieta, kedy dovolenka o 4 roky, kedy povysenie atd :D
@merkelica 😂
@som_anonym anonymka, tak sa odmeraj a najdi si chalana s tvojimi rozmermi :DDD srandujem, kasli na to a nemeraj, nestresuj, vsetko vojde kde ma a ani nebudes vediet. Radsej sa venuj antikoncepcii a uzi si ;)
Mne teraz hlavou prebleskujú tie rôzne predmety danej veľkosti.😂
Rozmýšľam, či s krajčírskym metrom si šla na chlapa, aby si ho odmerala🙈🙈. Nerieš také somariny, a neplánuj nic, lebo akurát budeš v strese, že "už to príde" a potom akurát fiasko z toho. Pories si ochranu a keď to príde,tak to bude, a "vojde bez problémov" prispôsobí sa to tam.
No mne sa tak zda, ze ty na "milovanie", este nie si pripravena....
Registrácia máj 2020 a stačí mi.... 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
neexistuje že máš 18 rokov ...Max 8 ...😨🙄
@deti95060810 😁😁😁 ani IQ také nemá, nie ešte roky 🤣🙃🤣
Baby, vy ste to uplne zabili 🤣🤣🤣🤣🤣
@veronikaszabova ale anonym začal prvý 😂
sex ešte nemali, lebo plán je až cez víkend, ale už mu ho zmerala...a on stál (teda asi obaja stáli 😂), ona merala a zapisovala a on ju poslal domov do víkendu trénovať.
A toto tu bude zrejme až do septembra
@korunka1 🤣🤣🤣🤣 anonym prave v tejto chvilke skusa, "ci to vojde" 🤣
Baby a nebude to ta, co tu tak dlho rozoberala otehotnenie po pettingu?? To, co sa len "trela" 🤣 tiez planovala sex, tiez 18r...
@korunka1 ze dobre stavana mrkva skoro som si cvrkla 😂😂😂😂😂
@som_anonym kiez by som mala tvoje “problemy”😂
@lindusss2016
@korunka1
@jaskolka aj biela redkev moze mat pozadovane rozmery, v horsom pripade hrubsim koncom dnu 😀
@veronikaszabova dúfam, že nie rovno s tou cuketou.. Odpadávam z tejto témy 😂😂😂👍
@som_anonym len sa priprav, už je štvrtok 😂 ostáva ti málo času 😂😂
@zabina27 prepáč ale myslím to vážne to nieje sranda
@deti95060810 tak prepáč že som chcela radu žien ktoré majú skúsenosť a to že som bola v tomto úprimná, veľa to tu berie zo srandy ale toto sranda nieje a veľmi ma to mrzí.
Obvod? To si ako merala? 😂