Ahojte mám 17 rokov a začala som robiť vodičak bol to môj sen vždy som túžila šoférovať
Len ide o to že sa strašne pomaly učím
Proste druhý ľudia ktorý robia somnou vodičak už im to ide po masle aja stale som pozadu
Aktuálne som stale na cvičisko bola som 5 krát na cvičisku a stale mi to nejde som depresiách chce sami plakať a mám stres nemôžem kvôli tomu spávať že mi to nejde :( druhý už sú premávke aja stale neviem spraviť bez chyby cvičisko 😭 potrebujem nejaké rady nechcem aby sami spravilo zle len ked uvidím auto túžim jazdiť na aute aj ked len by som zatiaľ musela s dospelou osobou
Potrebujem od vás pomoc a radu ako to všetko zvládnuť :(
Podľa mňa nad tým príliš rozmýšľaš a stresujes sa zbytočne. Bud v pohode o nič nejde. Je to len cvicisko nie súdne pojednávanie o tvojej slobode.. a ak ti to pomôže tak skús ísť niekam na cvičisko napr s otcom a skus si to tak. Možno máš stres z inštruktora, keďže je cudzí
Daj si pred jazdou 2 Lexauriny a uvidíš jak budeš cúvať, inštruktor bude len zízať a porád si dá zo jeden aj on, že wtf 🤣
Ja som pre toto ukončila kurz. 5 jazdy na cvičisku a on už mal dosť. Ja som to proste nechápala, ktorú kuzelky mám kedy kde sledovať, raz spätne, raz bočné okno, raz zozadu. Nezvalila dom ani jednu kuzelku, ale sama som nejazdila, vždy mi povedal...teraz žltá v spätnom, potom bočné okno červená atď. Proste mi to nepáčilo, moja orientácia nula bodov a tam som si to len potvrdila. Vrátil mi peniaze našťastie, asi si aj on vydýchol. Keď budem pripravená, tak sa dám nanovo na kurz, ale pochybujem...
nema kto s tebou jazdit niekde na parkovisku praznom, poli atd? ak mate nieco v okoli... klud, ak vies co mas robit s autom, tak uz len to okolie a co kam kedy si proste musis nacvicit..
Možno by som odložila kurz v tvojom pripade
@potkan212 Takúto sprostosť môžeš radiť jedine ty, čo si BEZ VODIČÁKU. 👎🏼 A pre dobro spoločnosti budem verit, že nadlho…
@malinoismum Vyčkaj času jak hus klasu 🙂
@potkan212 O môj čas sa starať nemusíš.
@malinoismum Ani Ty o môj vodičák 🙂
@potkan212
Pokial si dobre pamatam a teda, aj ak by nie, pre istotu som si to skontrolovala…
- ty si písal mne ohľadom VP, ihneď ako si sa v diskusii dozvedel, kde pracujem. Takze ja som on ani záujem nemala - Keďže som ti na správu neodpisala.
(To si domyslí asi každý somár, okrem teba. )
@potkan212 Nie. Ešte aj tu ti tá hlava zlyháva….
A neverím, že by za vzali do zboru s tvojou diagnózou (myslím epi, nie to, že si na hlavu) tak NETREP, prosím! 🙂
V každej diskusii zo seba robíš len väčšieho a väčšieho idiota, čudujem sa, že ťa ešte nikto nenahlásil.
@malinoismum Dokonca som mal aj kupón RS 🙂 A hrozne mi pripomínaš jednu psíčkarku 🙂 A ak áno, tak sme sa videli aj osobne 🙂 Možno to meno mi uteká ale si mi známa 🙂 A to nič v zlom, ja tu s nikým nebojujem 🙂
@potkan212 Určite nie.
@malinoismum To malinois ma zlákalo a myslel som, že si Alexandra 🙂 Ale ak ne, tak potom sa mýlim a sorry 🙂
A ako som poradil, to platí 🙂
@potkan212 Ahoj, zvaž prosím přidávání podobných komentů, podívej se na Kodex Koníka, doporučujeme.
@tosomja aj ja som mala s tym problem, nepamatala som si jednoducho postup, tak som si to jednoducho vsetko spisala bod po bode kedy kde pozeram a kam tocim v tom momente, tak som si to opakovala v hlave a predstavovala, a potom to uz slo, ako keby som sa postup nabiflila 😅 mne to takto pomaha pri vsetkom, mozno aj tebe by to pomohlo 🙂 urcite kvoli tomu nenechavaj vodicak ak vies inak soferovat a radit, parkovat budes aj tak podla intuicie, odhadu a podla toho ako budu postavene auta
@matqa411211 práveže nemám vzťah vôbec k šoférovaniu.
Ked robis v 17 vodicak tak predpokladam, ze mate v rodine auto a rodicia soferuju. Treba sa s nimi porozpravat, ze aky mas problem a ako skuseni soferi ti budu vediet poradit.
Pozor, neodporucam ist jazdit mimo tvojich hodin v autoskole. Ak ta zastavia policajti, tak si sadnes do auta v autoskole o rok.
Nerozumiem co od teba ocakavaju na tom cvicisku. My sme mali jednu hodinu na cvicisku a isli sme na cesty. Prisli sme pred autoskolu a dal nam zaparkovat medzi dve stojacie auta. Vsak vsetko ok, az kym som sa neotocila a nezistila, ze to auto je dlhe ako tyzden pred vyplatou. Stres a panika ako sa s touto velkou kravou niekam zaparkujem.
Taketo situacie patria k zaciatkom.
Nezvážim, zrušte mi tu profil a budem mať aspoň pokoj. Alebo treba poslať žiadosť?
No jedine tak, že sa budeš snažiť a dúfať že to zvládneš a budeš mať šťastie. Keď nie, máš predsa myslím druhý pokus a nemusíš platiť znova... či ako to bolo... že pôjdeš len na testy napriklad alebo tak sa to dalo urobiť... Aj u nas na strednej jeden chalan robil na druhykrat vodičák ... ostatni dali na prvý... dáš dáš, nedáš nedáš, proste sa snaž...
Cvičisko už si pamätám celé lenže problém je v tom že niekde mám chyby mojom prípade už by som mala jazdiť premávke a dosť má to mrzí že sa pomalšie učím ja potrebujem nato čas a pomalé vysvetlenie ja som si pozerala videá na YouTube to mi pomohlo si ho zapamätať učil ma ísť aj do dvojky a to mi robí ešte väčší problém :(
@potkan212 to si dávaš ty ? Ja si lexaurin nemusím dať ale ty očividne si na tom fičiš .. sa uvedom aké komentár pridavaš niekto by mohol to zobrať fakt ako radu ..
A ďakujem Vám za rady opýtam sa mamini či by mi nepomohla ☺️ Že by sme šli na luku aleb na nejaké miesto kde nikto nechodí
Držím palce ✌🏼❣️
Ja som sa tiez s vodicakom ponahlala. Za mojich cias sa neslo najskor na cvicisko, rovno do uliciek. Mne pomohlo, ze ma zaklady predtym naucil otec. Posadil ma na okrajovej ceste do Fiat Scudo, naftak 😀 a povedal, "no chod" .. ja na neho kukam... a ked som uz prisla na jazdu do autoskoly, nemala som vobec stres.. instruktor hned zistil, ze za tym nesedim prvy krat... popros niekoho, nech ta v klude zoberie mimo hlavnu cestu, mne to pomohlo najviac...
Ja som vodicak robila ROK. Pre porovnanie, kamaratky asi 3 mesiace.
Malovto svoje vyhody- vyskusala som vsetky rocne obdobia. 🙂 Netrap sa, naucis sa.
No zvládnuť sa to dá, ale treba cvičiť, trénovať. Ako inak by si sa to naučila?