Mám 16 a trpím bolesťami hlavy a brucha...

leila343
21. jan 2021

Ahojte, potrebujem pomoc alebo aspoň sa niekomu zveriť. Mám 16 rokov a trápia ma bolesti hlavy, napríklad ich pár dní mám potom nie a potom zasa. Nie sú to silné bolesti. Ja už nevládzem, som z toho v strese, trasiem sa, plačem. Ja neviem čo mi je a bojím sa to niekomu povedať. Ja som strašný hypochonder. K tomu mám obdobia keď ma nebolí hlava tak ma bolí brucho. Bolí ma chrbát a krčná chrbtica. Ja už neviem. Vždy vyhľadávam všetky možné príznaky. Potom mám dakedy úzkosti, že ani spávať nemôžem.

ivver
21. jan 2021

Ja mávam tlaky v hlave, je to z krčnej chrbtice, treba cvičiť a nepripúšťať si keď nás niečo pichne, ak si si není istá treba ísť k doktorke tá bude vedieť najlepšie 😊

andreatytler
21. jan 2021

@leila343 Ja mam take slabsie bolesti hlavy ked som nevyspata alebo z krcnej chrbtice.
Skus sa starat o svoj dobry spanok... to ti pomoze aj s tou uzkostou... dobry spanok je zaklad. Citaj si v posteli nieco prijemne a daj si kazdy den dlhu prechadzku vonku... aj ked je zima.
A najdolezitejsie co MUSIS urobit, je prestat citat priznaky chorob na internete. Ja to robim teraz ked mam male babo, ked vidim nieco podozrive a nikdy mi to nepomohlo... nikdy. Vzdy ma to len vystresuje. Tak sa uz sledujem a nedovolim si to vyhladavat.
Skusila si o svjich problemoch rozpravat s rodicmi?

katulastraka
21. jan 2021

@leila343 mala by si sa o tom porozpravat s rodicmi a najst si psychologa. Toto co zazivas je psychickeho povodu.

misa11111
21. jan 2021

Tetania??? musíš hovoriť o tom s rodičmi.
Ja som mala tiež bolesti hlavy brucha,zistili mi celiakiu.
Neskôr tetaniu.

ajsha123
21. jan 2021

@leila343 môj syn, 13 ročný, mal podobné stavy, niekoľko dni zle a zle, bolesti hlavy klbov, hlavy, brucha, potom pár dní kľud a zasa, alebo na striedacku, raz brucho, raz hlava. Boli sme u "obyčajného" alergologa, nič nezistil. Našli sme iného, čo sa tomu ešte inak venuje, a zistili mu plno alergii, hlavne mlieko, mal veľmi vysoké alergie aj na roztoče, pele, IgE vyše 7000 (má byť v desiatkach)... Museli mu vybrať krčné mandle, lebo neustále prekonával zapaly a jeho organizmus to nezvldal... Odkedy začal držať prisnu diétu, lieci sa, je mu fajn, tie problémy, ktoré aj Ty opisujes, ustúpili (september - november viac nebol v škole ako bol, keďže mu vkuse bolo zle, bolelo brucho, hlava)...

Určite treba povedať rodičom. Ono to nie je na jednorazové vyšetrenie, ale pomôcť sa Ti určite dá a nie, nevymyslas si. Toto, čo opisujes, su reálne problémy a treba ich riešiť.

elisse247
23. jan 2021

Určite sa porozprávaj s rodičmi. Môžeš zvoliť aj alternatívnu cestu formou CBD to pomáha aj na stres a tieto príznaky. Mne to pomohlo.