Ahoj, som nízka 153 cm. Mám však 38 nohy. Je to podľa Vás veľmi veľká noha k mojej výške? Mám z toho komplexy. Vopred ďakujem za odpovede! 🙂
Ano je. A teraz? 😁
@pribinak 🤣🤣🤣
Aspoň skôr zoženieš topánky, aké len budeš chcieť.
@luciaa73 a ked ti povieme, ze si take nohy mala mat, tak co? Odrezes si prsty? 🤦♀️ Ved sa tes, ze su zdrave...
@luciaa73 ahoj, ja mam tiež velké chodidlá, o to viac to vidieť, že mám ešte aj chudé nohy ako špajdle, ale zvykla som si na to. Už viem aké topánky si kupovať a aké oblečenie, aby to nebolo také viditeľné. V puberte som bola taká blbá, že som si kupovala topánky aj o číslo menšie a trpela. Naozaj sa to dá určitým štýlom obliekania zamaskovať, najmä nijaké legíny a k tomu tenisky a podobne. Skús na tom popracovať.
A teraz akože čo spravíš? Odrežeš si prsty alebo z paty?
Aké "mala by som mat"? To kdo povedal,zas nejaká tabulka idealu? Máš akú más,aj tak stym nič nespravíš... 🤦♀️
@luciaa73 ono je kazdemu jedno,ake mas nohy. cislo 38 pri tvojej vyske nie je nic hrozne.vela robi typ,tvar,material topanky.nohy v niektorych topankach vyzeraju opticky kratsie.jedny topanky mam take,ze snurky zacinaju o kusok viac vpredu ako na inych.moje nohy v nich vraj vyzeraju kratsie.
moja 14 rocna dcera ma 149 cm a nohy 37. zije si s tym uplne spokojne a komplexy nema.
Wtf? 38/39 veľkosť je normálne. Horšie to mám ja s 36/37...chvalabohu, že po deťoch mám väčšiu nohu. Niekedy som nosila 35tky. 🙈
Sa tu smejem to snáď neni možné 😂😂😂
áno na svoju výšku más veľké nohy... 😉
ja mam 173 a nohu 39 tiez ked som bola mladsia - 17,18 som mala nervy ze mam labu - dokedy som nestretla po dlhej dobe kamosku co ma 42 odvtedy som spokojna :D :D
každý je s niečím na sebe nespokojný...tvoje nohy su ok, ver mi..
Vieš kto má ozaj obrovské nohy? ZUZANA PLACKOVA.. Ona ma ale jednu vyhodu, ze je aj kúsok vyššia, ale má 43ky nohy a to je na zenu teda des.. Jej papuckove cizmy nosí do auta aj jej manžel, ktorému sú este o cislo väčšie 😁😁😁 tak a bez komolexov chod spať
A aké veľké nohy by si chcela? 28?