Ahoj, píšem to tu pretože som už fakt zúfalá... Mám ex priateľa, ktorý má miluje. Ja ho samozrejme nemilujem. Každú noc mi prišiel bez opýtanie pod blok vyzváňať mi na zvonček nech prídem dole. Ale ja spím vždy tvrdo a niesom taký človek ktorý vie byť hore do rána. Takže toto sa stalo každonočnou rutinou až mi to bolo fakt nepríjemné. Otravovalo má to v nočnou živote. Kvôli nemu som už skoro nemohla ani spať. Pretože ma prosil aby som ostala hore a ja ako naivná som ho počúvala. Potom som si hovorila ,,Bože nech už mi dá pokoj" nakoniec som bola až tak nahnevaná že som mu napísala to že mám inú orientáciu a že chodím s dievčaťom...poprosila som ho aj o to aby to nikomu nehovoril ani neposielal. Ale bol zo mňa definitívne sklamaný..po pár dňoch mi začal opäť písať že ma miuje. Mi sme sa aj dokonca presťahovali do domu za čo som bola vďačná. Nevedel kde bývam...nevedel môj dom a bol na chvíľku pokoj. Zrazu to snažila. Tým že si to proste nejak zistil... Nemal ako... Vedel ulicu ajdom..dedinu...až som sa ho začala báť. Písal mi, že keď v noci nebudem hore tak že pošle screeny mojej mame že chodím s dievčaťom a že som bi, bála som sa pretože nechcem aby sa to dozvedela... Potom sa začal "vyhrážať" že keď nebudem hore tak sa podreže abo obesí. Tým vydiera moje city. Chce ma len pre seba ale ja jeho nie. Za to ho neznášam.. vždy mi v noci napíše nech budem hore inak bude volať mojej mamke, pošle jej screeny že chodím s dievčaťom a bude sa mi vyhrážať že keď nebudem hore tak sa podreže. Niektorý ľudia dokážu byť hore kľudne aj do rána ale ja nie . Ja potrebujem spánok a
už nevládzem. Som zničená. Zistila somaj že bol na psychiatriu...chodí vonku keď je karanténa, reže sa ...čo mám robiť? Už ho nechcem v živote vidieť...chcem ho nahlásiť za obťažovanie a vydieranie..chcem aby išiel naspäť na psychiatriu...môžem ho nahlásiť keď mám 15? Keď som sa snažila pýtať pomoc od kamarátiek abo kamarátov tak mi hovorili že ho mám udať...chcem.... Tu máte príklad čo mi píše:
som s toho všetko strašne unavená. Vystrašil má tým neskutočne keď
@mondolina premýšľala som že si ho zablokujem ale bojím sa že niečo povie máme...fakt nechcem aby zistila že mám inú orientáciu....teraz v noci by mal prísť zase..písal mi to, keď nebudem hore tak že mojej mame zavolá
@ironman1256 mame povedz čo si mu povedala a že môže sa stať, že ju bude s týmto otravovať. Jeho ignoruj. Najlepšie si ho zablokovať na všetkých soc.sieťach a zmeniť si číslo. Keď sa zas bude vyhrážať samovraždou, tak mu pošli policajnú hliadku, nech si ho rovno berú na psychiatriu, tam aj patrí. Aj tak si nič nespraví. A odstav zvonček, nech sa v noci vyspíte.
Vidí, že reaguješ, tak neprestane.
@ironman1256 ale ďakujem za radu...
Koľko máte rokov? To je tak puberťácka konverzácia... čudný príspevok. Ak si dospelá, tak vypni mobil, ignoruj, blokuj číslo. A jeho citové vydieranie: obesím sa, už nemám žilu... droguje? A "pustý" ma k tebe bývať? OMG...
Ja by som sa zdoverila mame ze ta prenaseduje a nasledne to riesila s policiou,urcite.Toto je sialene a on je psychicky chory a otazka je dokedy nebude nebezoecny,to si uvedom.
@ironman1256
Počuvaj sem, veď mame vysvetli, že si mu to povedala, aby si sa ho zbavila, debila.
presne tak povedz mame ze si mu to tak povedala aby si sa ho zbavila.. vypnite zvoncek a kaslite na neho...a spite...a kupte si riadneho psiska..
a nahlas to na policii oni spravia poriadok..s mamou to vyrieš.. ved ona to pochopi
@ironman1256 moj byvaly, ked som mala asi 18 mi tiez vnoci vypisoval a vyvolaval, ako sa zabije, ze lezi v lese a umiera, ze mam ist po neho... nevedela som co s tym, az som mu jedneho dna povedala,
ze mi to je jedno, ze pre mna za mna, nexh tam aj skape a ked vladze volat mne, tak nech si zavola sanitku. bola som sice necitliva svina, ale od toho momentu bol pokoj.
D tou inou orientaciou mas dve moznosti... but to mame povies - raz na to asi aj tak pride, alebo jej povedz, ze si mu to povedala, lebo si nevedela, ako sa s nim mas rozist. A povedz jej to, ze ta otravuje hned a mas pokoj. Nebudes trpnut, ze ci jej zavola a co povie. Ak by jej aj volala, bue vediet, ze je psycho, a to co jej povie nebude vobec brat od takeho devila vazne. Mama to s nim mozno aj rovno vybavi. A jemu nedvihaj, ked bude zvonit, zavolatje s mamou policajtov.
Mamy nie su len prisne, mamy su hlavne milujuce. Povedz jej o tvojej situacii. Ze byvaly frajer ta otravuje, ze nechapal, ze s nim nechces chodit a uz zo zufalstva si si vymyslela, ze si lesba. Ale ze ta stale prenasleduje a vyhraza sa sa samovrazdou. Mama uz bude vedieyt, co robit.
@10zabka mne je 15 a on je 14 ale správa sa ako malé decko a ako psychicky narušený človek. Pretože s ním nič nemám a sám si myslí že k nemu pôjdem bývať a tie blbosti
@ironman1256 a este nezvoni??
Ježiš Mária Svätý Jozef!!!!!!! 🤦
Zablokuj si ho v telefóne. Choď za mamou a povedz jej to. Povedz jej, že Ťa obťažuje nejaký chlap, že si ho viackrát odmietla, ale nevieš sa ho zbaviť, tak si mu povedala, že si na baby, hoci nie si, lebo si si myslela, že potom Ti dá pokoj. Povedz mame, že sa Ti vyhráža, že jej zavolá a povie jej to, tak jej to hovoríš sama. Povedz jej, že si nevieš rady a popros ju, nech Ti pomôže. Otca v Tvojom príspevku nespomínaš, tak neviem, či žije s Vami, ale ak áno, on by Ti dokázal pomôcť ešte lepšie, "vysvetlí" mladému, nech dá pokoj. A to, že si ublíži, je len vydieranie, zistil, že to na Teba zaberá, že sa potom dáš ukecať, tak to využíva! Stopni to čím skôr. Hneď teraz!
Isto to bude fake..slecna je uz 2 roky na MK, ktore dievca sa prihlasi v 13 na konika?
@macekovam keďže sme teraz v novostavbe tak neustále klope na dvere
@amelie2017 nemám 15 a tento účet mám dlho. To snáď vadí že sa chcem podeliť o svoje problémy?
Tak on má ešte len 14? Ako to, že je v noci vonku?
@ironman1256 takže som mala pravdu... je to puberťák. Neboj, jeho to prejde. A teba tiež 😉
@ironman1256 ved si pisala, ze mas 15... tak mas ci nemas?
@amelie2017 Hociktoré. Už som tu nie jednu videla. Riešili chlapcov, alebo problémy s menštruáciou...
@h2 v noci uteká z domu a ešte som ho aj predtým upozorňovala že je karanténa ale vôbec ma nepočúva
@ironman1256 alebo zacolaj ty jeho mame 🙂
@ironman1256 tak pocuvak vyssie napisane. Zdôver sa mame. Alebo otcovi.
@ironman1256 trošku sa zamotávaš
Už aby vám otvorili školy. Alebo škôlky.
@ironman1256 *mám 15
@qetka mám len mám blbú opravu na mobile
@ironman1256 koľko máš vlastne rokov? Raz máš 15 a potom už nie. Divné. .......
Tak keď u Vás zazvoní, alebo zaklope, nech ide otvoriť otec. Alebo mama. Tí už si snáď so 14-ročným deckom poradia.
@ironman1256
Vôbec mu neodpisuj, ale že vôbec. A keď bude vyzvanat volaj policajtov.