Mám 15 rokov a 79 kg

alelsis
29. máj 2018

Ahojte! Som 15 ročná baba. 164 cm, 79 kg. O chudnutie sa snažím už od svojich 12 rokov, a veľa krát som úspešne schudla, ale potom sa začala prežierať. Už nespočetne veľa krát som mala fitnes trenérov, ale tým šlo skôr o tie peniaze ako o to, pomôcť mi. Mám problémy so štítnou žľazou a dosť spomalený metabolizmus. Každý deň pravidelne behám po hodinu, som jazdec, milujem turistiku a hrám tenis, no aj tak to so mnou nejde, aj napriek tomu že držím stravu. Schudnem len vtedy, ak som na diéte. Jesť 5x denne tak ako mám správne jesť mi nepomáha, a to nerobím prehrešky. Našla som si teraz 2 týždňovu diétu, mam ju vyskúšať? Poprípade, viete mi niekto pomôcť zhodiť 5 kg do konca- najlepšie polovice júna? Ďakujem 🙂

mogaa
29. máj 2018

Nedrž diéty - skoro vždy to má jojo efekt. Väčšina ľudí s nadváhou je paradoxne podvyživená. Skús si pozrieť stravu na www.kaloricketabulky.cz. Na chudnutie je kardio, na vytvarovanie postavy posilovanie. Skús si pozrieť na nete cez YouTube alebo stiahnuť z ulozto.sk cvičenia s Jilian Michaels - cez Google nájdeš veľa referencií na toto cvičenie - treba vyskúšať ktoré ti sadne- napr.30 Day Shred alebo ak máš račej kardio a dobrú kondičku Body Revotion.

mogaa
29. máj 2018

Body Revolution

alelsis
autor
29. máj 2018

@mogaa rozhodne pozriem, viem ze diety su zle, ved to vidim na tele ale som uz vazne zufala 🙂 dakujě velmi pekne za pomoc

dskjhfdlkdjhl
29. máj 2018

@alelsis si mladucka, vo vyvoji, dietami si nenic zdravie. Zacni cvicit kardio.