Mám 15 a bojím sa, že som tehotná, čo mám robiť?

sara_098
24. nov 2019

Spala som s frajerom a neviem čí som tehotná celý mesiac čakám na menštruáciu a stále nič. Keď mi niekto do zatlačiť na brucho tak ma to trochu bolí a keď si zatlačím sama tak cítim ako by bolo tvrdé a bojím sa že som tehotná nebola som ešte ani raz u ginekologa a mám divný pocit s toho tam ísť mám 15 rokov a bojím sa mojej mame povedať že sme spolu s frajerom spali a neviem ako jej to povedať prosím poradtemi

bimbina
24. nov 2019

@sara_098 doba ide dopredu, a čím ďalej čítam , tým viac všímam , že dievčatá ktoré majú pod 18 rokov už hazardujú so svojou budúcnosťou . Pozri , od karhania tu nikto nie je , ale mala by si sa do budúcnosti aj keď dostaneš menštruáciu , chrániť . A rozmysli si , či si naozaj teraz chceš zmeniť život bezstarostnej študentky , dieťaťom , ktoré nepotrebuje sestru , ale matku . A uvedom si aj to , či frajer ktorého máš , je ochotný sa postaviť k tomuto ako chlap . Moja rada urob si test , ak vyjde negatívny aj keby pozitívny chod najprv do gynekológa . V takomto veku by si si už nájsť toho svojho mala . A malé odporúčanie , hľadaj spôsob ako sa do budúcna chrániť . 🙂 tehotná byt môžeš a aj nemusíš.

sense
24. nov 2019

@sara_098 kup si tehotensky test

buzasovadominika
24. nov 2019

Mala by si si čo najskôr kúpiť tehotensky test aby si vedela ci si tehotná alebo nie kúpiš ho v lekárni

dskjhfdlkdjhl
24. nov 2019

@sara_098 Keby za mnou dcera v 15-tich prisla s tym, ze sa boji, ci je tehotna, tak nadsena by som nebola. Ale za kym by si mala ist, ak nie za mamou? V kazdom pripade, chod si kupit test, a nech vyjde akokolvek, tak to povedz mame a chodte spolu ku gynekologovi.

sofia1
24. nov 2019

@sara_098 smutné to čítať....asi ani do školy už nechodis,nie to ešte "ginekol.".Myslím,že si dosť skoro začala sexuálne žiť a radšej sa venuj vzdelaniu.

montemotherone
24. nov 2019

@sara_098 zo sexu nemas divny pocit a z vysetrenia u gynekologa ano? 🤔😏

vrabcek15
24. nov 2019

@sara_098 ahoj a kedy asi by si mala dostať svoje dni?koľko ti asi už meškajú? niekedy nám meškajú aj zo stresu, alebo keď sme choré...ale treba si dávať pozor a požívať kondóm...lebo následky za nechránený sex si väčšinou nesieme my ženy 😶😏

sara_098
autor
24. nov 2019

@vrabcek15 20 dní mi mešká menštruácia

sara_098
autor
24. nov 2019

@sofia1 no dovoľte ja som sem nepísala na to aby ma tu niekto urážal keby chcete vedieť do školy chodím pravidelne nie som ten tým decka, ktoré nechce mať vzdelanie a neznamená to že som mala sex že ho nechcem mať každý robí chybí u ľudí to je normálne a sex je od zákonu dovolený od 15 rokov pokiaľ viem takže vám môže byť jedno kedy som ho začala žiť pretože zákon to už nezakazuje neberte toto ako urážku alebo niečo také ale nerobte ukvapene zverí ib s toho že si niečo prečítate na internete každý si môžeš povedať svoj názor beriem to ale nemali by ste urážať ľudí iba tak a rozprávať o nich blbosti ĎAKUJEM

boldo87
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
martinajurkechova
25. nov 2019

Najskôr si urob tehotenský test a keď bude pozitívny tak to rozhodne povedz mame. Tým že to budeš odkladať sa to ešte zhorší.

vrabcek15
25. nov 2019

@sara_098 fúú tak utekaj si kúpiť tehotenský test..snáď to dopadne pre teba dobre..

petkaaa
25. nov 2019

@sara_098 moja zlatá, ženy ktoré ti tu napísali sú od teba rádovo staršie, tak by som tu veľmi nevyskakovala... ako 15 ročná "vzdelaná" by si mala ovládať základnú gramatiku 🙂 A keď si taká vzdelaná, pravdepodobne aj z biológie - vieš mi povedať, kedy sa tehotenstvo testuje tlačením na brucho?
Najskôr si zisti niečo o pohlavnom živote a potom ho praktizuj, lebo takto bude pribúdať 16 ročných matiek bez ukončenej povinnej školskej dochádzky. Ešte máš nejaký ten rok čas 🙂

sofia1
25. nov 2019

@petkaaa konecne ti niekto napísal od srdca a pouč sa.Krásne napísané.

renka30
25. nov 2019

Ak si myslis, ze si natolko zrela aby si mala v 15 sex, tak by si si mala najprv zistit zasady bezpecneho sexu (nejde len o to, ze mozes otehotniet ale aj sa nakazit nejakou prenosnou chorobou). A ak nechces, aby sa do teba zeny navazali, tak nepis na takuto stranku...Mnohe mame dcery v tvojom veku a ver mi ziadna matka si nezela riesit nezelane tehotenstvo svojej 15 rocnej dcery. Takze zbehni do lekarne, kup si test. Ak bude negativny tak si mozes vydychnut a zamysliet sa co spravit preto, aby si po kazdom sexe nezazivala taketo stresy. Ak bude pozitivny tak bez za mamou, snad ta nezabije - to by potom bola uz aj vnukovrazda...

viktor4
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
odborniknasex69
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
jaskolka
2. feb 2022

@odborniknasex69 téma je už viac ako 2 roky stara, takze autorka už aj porodila, ak bola tehotná. A ak nie, tak hádam používa už antikoncepciu

ninapat
2. feb 2022

@jaskolka vidis to som si az teraz vsimla. No je iste, ze vysledok sa uz asi teda s urcitostou nedozvieme