Mám 12 rokov a mám frajera. Ako to povedať mame?

anoym12345
16. júl 2017

Ahojte
Ako mám povedať mame že mám frajera ?ja mám 12 rokov a on 14 ( som dosť vyspelejšia na svoj vek)

obsadenemeno
16. júl 2017

@anoym12345 tak asi az taka "vyspelejsia" nie si, ked sa to musis pytat 😒

novana
16. júl 2017

@anoym12345 , tak, ako si to povedala nám.

renatik91
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
janinah
16. júl 2017

Vyspelejšia byť môžeš-fyzicky,dokonca aj inteligentná byť môžeš,ale zrelá na chodenie s chalanom nie si ani náhodou,možno tak do kina ísť ako s kamošom,ale na normálne chodenie máš more času.Takže normálne mame povedz,že sa ti niekto páči a ona ti povie asi to,čo som napísala.

deti95060810
17. júl 2017

no moja dcéra 11r. to spravila inak...Svojho fešáka 15r. pozvala k nám... skoro ma treslo....

moni73
17. júl 2017

😅 aj ja mam 11tku. Zatial dufam nehrozi...

waggi
17. júl 2017

Keby mám dcéru v tvojom veku tak je jedno ako mi to povie, zaskočilo by ma to. Podľa mňa si ešte príliš mladá na to aby si mala frajera aj keď chápem, že takéto detské lásky už teraz začínajú skôr ako kedysi ale stále si na to neviem zvyknúť. V každom prípade je dobré, že jej to chceš povedať a nič nezatajovať, ak jej to normálne vysvetlíš tak to hádam pochopí a bude rada, že si sa odvážila jej to povedať

terezka1947
17. júl 2017

@anoym12345 fuuu...ja som v 12sila saty pre barby...sice take modernejsie,ale rozhodne som frajera nemala,hoci sa mi chlapci pacili,ale platonicky....ani by mi vtedy nenapadlo,ze frajer....
darmo,doba ina....
normlane to mame povedz
ale neviem....frajer
ono...kamarat,nie?lebo co znamena v takom veku frajer?

misulienkamisa
17. júl 2017

Veľmi som sa pobavila na názve témy keď som zistila o čom je. Ale aby som sa dostala k odpovedi tak podľa mňa bude stačiť keď to normálne mamine povieš. Myslím, že pochopí, že to nie je láska ako láska ale je to zatiaľ len také detské