Prosim surne o pomoc. Mam psika maltezaka, ma tri roky a od vcera rana masilne hnacky, ochablo mu telo a dnes som chcela ist k veterinarovi ale nakoniec zacal jest ryzu a kuracie maso, potom mu bolo trochu lepsie a teraz znova mu je strasne zle a zas ma hnacky. co mam robit? :(
zisti si, ktorý veterinár má pohotovosť a okamžite utekať, psíkovi hrozia vážne problémy ☹
Sme psia pohotovosť.
@erickatt jaj bože :( a nejako domácky sa nedá pomocť?
on môže mať nejaké vážne problémy, ktoré ty nevyriešiš
@qsookie nestrašte :(
Nie. Keď už dlho hnackuje. Je to malý psík. Moze ti zomrieť . Kde bývaš?? V akom meste
@erickatt ja som z dediny. Čierne uhlie ma ešte napadlo
baby nestrašia, to je malý psík, veľmi rýchlo sa môže odvodniť, je to nebezpečné
Skús poprosit kamarátku, niekoho. Vážne radšej ist...
Ci ta. Neodvezu
dakujem vam za rady,pomohli ste mi
Daj vedieť...
držím palce 🤞
dám a ďakujem!!!!
bola si na pohotovosti?
nebola som, tatino mi povedal, že skúsime dať to čierne uhlie, volal veterinárovi a ten mu povedal, ze cierne uhlie mozme dat. Psik nam pred chvilou zaspal.
ako? zabralo?
No?? Je ok??
aj nasa mala mava semtam hnacky ked poje blbosti..vascinou behame v noci neviem co to ma za ritual cez den drzi a v noci kazdu hodinu behacka....niekedy to takto trva aj 2-3 dni..treba dietu ryza mozno trosku kuracieho maska...posledne razy som jej zvykla davat poltabletky cierneho uhlia a pomoze to
Nejdem ta strasit ale smer veterinar.aj nam.psik zacal odmietat jest zacala mat hnacky a uz medzi nami neni....bohu zial ...
Tak to už je vážne, keď na diete ste obidvaja. Aj ty aj maltezák.
Ist k veterinarovi 🤦♀️