Maľovanie podľa čísel

gabik
8. apr 2022

Máte niekto skúsenosť s obrazmi zo stránky Malujsi.sk ? Majú kvalitné farby ktoré prekryjú číslo na prvý krát? Ak mate overenú inú stránku napíšte mi. Ďakujem

sisa_s
8. apr 2022

Zuty.sk 🙂

feketka
8. apr 2022

@gabik ja som skusala zatial len zuty.sk a za mna super... sice svetle farby aj tak budu presvitat, ale ak to viackrat pretriet,tak sa to da zamalovat 🙂 Inak, toto malovanie podla cisiel je riadna zavislost :D ale neskutocne ma to bavi 🙂

gabik
autor
8. apr 2022

@feketka hej s toho zuty som počula, že je riedka farba tak takú by som nerada .Niečo čo hneď chytí hľadám. Ale dik za tvoj postreh.

lenkapap
8. apr 2022

@gabik my sme tiez mali zuty a farby boli paradne, chytili na prvu supu a zatial (2 roky) ani nevybledli 😁

lady_hurts
8. apr 2022

@gabik tiež odporúčam zuty.sk, za mňa kvalitné farby a maximálna spokojnosť

janai1
8. apr 2022

Tiež zuty a vôbec neboli riedke farby

feketka
8. apr 2022

ze vraj je lepsie ak su tie farby redsie ako tuhsie. sestra mala tuhe a hovorila,ze sa jej s tym omnoho horsie malovalo...ale kazdemu nieco ine vyhovuje 🙂

simca06022011
8. apr 2022

no ja som mala z aliexpressu, a teda vzdy sa da farba zriedit, ja som tie huste riedila trochu vacsinou, lepsie sa mi s tym pracovalo. Svetle vzdy presvitali, natrela som to 2x tensie a bolo po probleme.
Ja som mala problem ten ze takmer vzdy som mala malo farby :D Ak som jedina, tak som divna :D preto ma to prestalo bavit a ostala som pri vysivani...

fimafi
3. nov 2023

Dobrý deň. Viete mi prosím poradiť, je lepšie maľovať obraz, ktorý je na drevenom ráme alebo radšej len na plátne, rám osadiť až po vymaľovaní?

ariannazara
3. nov 2023

Mne dnes prišlo kúpila som tu na MK na bazari

myvalik96
19. nov 2023

@simca06022011 ahoj 🙂 tie farby z ali boli pekné? Nevybledli časom?

gabik
autor
19. nov 2023

@myvalik96 Maľovala som cez prázdniny a zatiaľ je stále pekný

gabik
autor
19. nov 2023
myvalik96
19. nov 2023

@gabik nádherný obraz 🤗 a to bolo z aliexpressu? Ako kryli farby? Musela si aj viackrát prejsť, aby nebolo vidieť čiary a čísla? Vystačili farby na celý obraz?

gabik
autor
20. nov 2023

@myvalik96 no niektoré som musela viac krát prezrieť a farby mi ešte aj zostali.

myvalik96
20. nov 2023

@gabik super, ďakujem 😊 ale nebolo treba tie farby riediť, či áno? Iba sa viac krát pretrelo tým, čo bolo v originálnej nadobke, hej?

gabik
autor
20. nov 2023

@myvalik96 ano tie bledsie som 2x pretrela , inak som ich neriedila.

myvalik96
20. nov 2023

@gabik ďakujem krásne 🤗