Maľovanie obrázkov na stenu

lulu_lu
7. aug 2013

Babuľky máte niekto skúsenosti s maľovaním obrázkov na stenu v izbe? Chcela by som namaľovať do detskej nejaký milý obrázok. Rada kreslím, ale na stenu som nikdy nemaľovala. Viete mipovedať ako ste vy postupovali? Malis te nejaké šablóny? A ak áno, vytvorili ste si ich , alebo stiahli z internetu?

Aké motívy ste maľovali?
Ďakujem 🙂

majka257
9. aug 2013

@lulu_lu ahoj aj ja pozeram na internete nejake namety na malovanie na stenu, chcela som urobit slniecko s lucmi take zlto oranzovo hnede. zatial som len lepila nalepky alebo tapetu tak uvidime. myslim, ze pouzijem normalne farby na stenu, len neviem s cim budem malovat kontury...asi najlepsie spytat sa v obchode

lulu_lu
autor
9. aug 2013

@majka257 dakujem 🙂

ultra
9. aug 2013

nasiel som si obrazky na nete - zobral obycajnu ceruzku a "kukanim" na obrazok som to prekreslil na stenu (dalo sa aj gumovat). Ked som bol ako-tak so skicou na stene spokojny namiesal som akrilove farby (z Lidla) a sup..na stenu - najskor som vyfarbil telicka...a na koniec obtiahol tmavou kontury. Ziaden zazrak ale dceru to potesi

majka257
10. aug 2013

@ultra no ty si aky sikovny tatino 🙂 super

silvapokorna
10. aug 2013

Tak to je super. A strihol si to len tak od oka. No bomba! To by si mohol robiť aj na zakázku. 😎

ultra
10. aug 2013

No.......trvalo mi to asi 1/2 dna. Takze by to bola praca na "nezaplatenie" 🙂🙂 Netreba sa toho bat. Treba len skusit....... Teraz som si spomenul ze kontury som nakoniec spravil ciernou fixkou......