Ahojte žienky a maminky. Sestra mi nakúpila farby na textil lebo ma to vždy fascinovalo ale neviem ako začať. Kúpila som si teda štetce a aj som skúšala už niečo kresliť ale farba sa mi otláčala na druhú stranu a všetko som akosi zakyckala mala som pocit že neviem čo s rukami 🙂 . Chcela by som poprosiť radu ako treba postupovať. Čo robiť aby sa farba nepretláčala na druhú stranu (napr. na tričku) vkladáte tam igelit alebo niečo také? A keď chcete niečo nakresliť dá sa použiť aj šablóna alebo len musím vedieť pekne kresliť?...Poteší ma každá rada. Ďakujem. Inak mám nakúpené farby Nerchau.
Jééé moc ďakujem 🙂
dakujem 🙂 za radu
dobrý večer potrebujem radu ako vyzera vila Violeta nemožem ju najst na nete?
@kola1986 no ja neviem, ale ja žiadnu vílu Violetu nepoznám....Violeta je skutočné dievča, je to seriál....
@anjelik2509 už som zistila dakujem pekne za odpoved,panicka co odomna chcela sa zle vyadrila ,dakujem ešte raz za pomoc
@kola1986 nie je za čo 😉 a čo to bolo teda? Nejaká víla Zvonilka, alebo tá Violeta?
ta violetta dievčatko
@kola1986 aha 🙂
@dandas ahojky, vidím že ešte nikto neodpovedal, tak to skúsim ja. Aby ti farba nepresakovala na druhú stranu trička, tak do trička zasuň kartón alebo noviny (viac vrstiev). Sú rôzne techniky - môžeš maľovať štetcom, špongiou, prstami...čo ti vyhovuje 🙂 viac sa dozvieš na stránke www.artmama.sme.sk - možno nie je adresa presná, ale daj si do gúglu artmama a vyhodí ti stránku 🙂 tam nájdeš rôzne postupy a môžeš sa po zaregistrovaní aj veľa vecí opýtať skúsených žienok... veľa zdaru v maľovaní 😉