Maľovanie na stenu do izbičky pre novorodenca

manittu
6. aug 2012

Poradte co nakreslit-namalovat na stenu do detskej izby pre novorodenca? Nieco z detskym motívom pre chlapca, a hlavne ako to mam namalovat. Mate s tým niektora skusenost?

liz_lemon
6. aug 2012

@manittu pre novorodenca je to zbytocne, ja by som pockala, kym bude vacsi a potom, co sa mu bude pacit

asfodelka
6. aug 2012

@manittu my mame smolkov, malovala nam ich kamaratka akrylovymi farbami. keby si bola z Kosic tak Ti ju poslem 🙂 pozri moj album.

hanik90
6. aug 2012

@manittu skus zname postavičky A je to! alebo tweety...

m.i.r.i
6. aug 2012

ja som malovala krtka s kamaratmi, vybrala som si obrazok, kde boli vsetci( krtko, zajko, myska a jezko)..tiez nie uplne pre novorodenca, ale ked mal asi nieco cez pol roka a chystali sme pre neho "hernu", lebo to sa este naozaj detskou nazvat nedalo.
Ja som to normalne malovala takymi kvalitnymi temperkami...a chytilo to krasne a aj vyzeralo...

liliandax
6. aug 2012

@manittu
my sme mali Nema - take univerzálne 🙂

mata176
3. okt 2012

Ahojte,
viete mi niekto poradit spolocnost alebo osobu, ktora sa zaobera malovanim obrazkov na steny? Jednalo by sa o "vyzdobu" skolkarskej jedalne ( ovocie, zeleninka a pod.) Dakujem.

mimca20
23. okt 2012

@m.i.r.i bolo tazke nieco take namalovat?? Premyslam malemu - bud fototapetu alebo volaco namalovat. 🙂

m.i.r.i
23. okt 2012

@mimca20 tazke to nebolo..len to zaberie casu..nas mal vtedy asi pol roka ked som zacala..tak vzdy vecer ked som ho dala spat som pomalicky malovala..ja som si najrpv kupila kriedy a namalovala som si ten zaklad kriedou..no a potom temperkami postupne vymalovala..len tam som musela davat pozor aby mi to velmi netieklo, teda opatrne s vodou, lebo to ti po stene moze stekat..ale nasla som tu spravnu hustotu..mna to bavilo..ale neviem si to predstavit robit teraz..ked je maly vasci a plantal by sa mi tam a chodil chytat...jedine tu izbu asi zatvarat pred nim🙂 Ale aj fototapety su teraz krasne na vyber, len to predsa viac stoji 🙂

mimca20
23. okt 2012

@m.i.r.i dikes. Ved to, ze tie tapety su za ine palky 🙂, mam volnu jednu stenu az dva steny a neviem co s nimi 🙂. Manzelovi napadlo, ci by som na ne volaco nenamalovala tak neviem ci sa na to dam alebo nie. Som skor antitalent 🙂 🙂. A mozno to nie je az take velmi velmi tazke

danula.ch
20. máj 2013

ahojte, pre decka neoporucam na steny lepit nalepky, kym nebudu mat aspon 3 roky, inak ich zarucene strhnu. varovala ma pred tym kamoska, ale som to riskla a uz su aj dole. Najprv ich sklbal maly a ked uz prestal, tak zacala krpata. tak uz je po nich a chystam sa obrazky namalovat, lebo mi to v tej izbicke velmi chyba.
poradte mi prosim, ako na stenu naniest kontury obrazku? chcela by som nieco vacsie, ako davam foto, ale neviem ako na to. s mojou rukou a tvorivostou to neriskujem

mima239
19. jún 2013

Ahojte, ak by mal dakto záujem maľujem na steny detské postavičky a rôzne dekoračné motívy...Ak by ste chceli vedieť viac informácií kontaktuje ma na : miskamartinkovicova@gmail.com