Málo videní na bazáriku na Modrom koníku

16. mar 2023

Ahojte, neviete mi prosím napísať prečo môžem mať málo videní na bazáriku na MK? Mám aj aktivovanú službu PLUS a aj tak je to bieda 🙄. Poraďte niečo prosím v čom môže byť chyba.
Ďakujem

babovka2321
16. mar 2023

Zle nafotene, nezaujimavy tovar, vysoke ceny? Clovek na to potom ani neklikne, ked to vidi uz v nahlade.

tkmama
16. mar 2023

Nikde sa to nehybe, postovne je drahe, tak to uz sa viac oplati kupit vo vypredaji.

mima1608
16. mar 2023

@tkmama tak ono poštovné vyjde draho aj z eshopu. Plus, keď chcem platiť dobierkou aj to si účtujú, takže to ešte o to zdražie.

Ja som napríklad pozerala teraz hracie deky pre bábätká a dosť ma zarazili ceny na použitých. napríklad mám vyhliadnutú jednu deku s pianom pri nožičkách, na nete som ju našla novú v akcii za 25 eur a tu na koniku ju mamička predáva za 20 (vraj pol roka používaná). Takže aj tie ceny treba občas prispôsobiť. Ja si väčšinou pozerám, čo stojí nové + po čom predávajú použité, keď niečo predávam

tanyag
16. mar 2023

Neviem, ani mne sa nedarí nič predať a pritom dávam vážne smiešne ceny...
Síce po pravde sa nečudujem, keď poštovné výjde viac ako napr. kniha, ktorú ja predávam za 1€
Asi to všetko zbalím a odnesiem do nemocnice alebo detskeho domova 🤔

stanulienkat
16. mar 2023

Tu majú mamičky tak nadhodnotené ceny, ako málokde. To si kúpim radšej o pár eur drahšie, ale nové. Niektoré to predávajú aj roky.

dada0902
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ell_mala
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
alexka89
16. mar 2023

Ja tiež ponúkam aj som včera vyfotila po kusoch ak sa mi nik do týždňa neozve tak to zanesiem do tých zberných boxoch humanna čo sú na sídliskách.