Mall - iný produkt ako bol objednaný

katka1323
17. dec 2021

Ahojte, prosim vas mate niekto skusenost ze by vam poslali iny produkt ako ste si objednali? Nerobili problem s vymenou? Objednala som si totiz kavovar dost vysokej ceny a prisli mi plienky, tak ze ci s tym nebude problem mi to vymenit.

luciab19
17. dec 2021

Okamžite tam volaj…

katka1323
autor
17. dec 2021

@luciab19 volala som, povedali ze mam napisat mail na reklamaciu. Tak sa obavam aby mi to uznali 😐

erikaa09
17. dec 2021

Mne prišli 2 vyrobky namiesto 3. Hned som to fotila ako je to zabalene ze som stym nehybala a uznali reklamaciu ale taku ze poslali poukazku a kedze som uz nic nekupovala tak mi prepadla. Mall uz nikdy v zivotw

marica61
17. dec 2021

@katka1323 no zbohom,ja už čakám na balíček dlho a stále nič. V rovnakom čase som objednávala aj iné veci z iných e-shopov a tie sú tu už dávno.

kiwi3
17. dec 2021

@katka1323 tak ten, komu prisiel kavovar miesto plienok, bude mat bohateho jeziska.

katesocka
17. dec 2021

Tuším 2 roky dozadu, objednávala som jedálenskú stoličku pre syna a prišla mi kosačka na trávu 🙈 😂 Ja keď som videla krabicu tak som kuriérovi hneď hovorila, že to som neobjednávala, on že ok, nie je problém a bral to späť, ešte sa teda spýtal či teda naozaj som to neobjednala alebo muž, ale tak my sme vtedy ešte ani trávu nemali 😂 Volala som do Mall a povedali že nie je problém, pošlú stoličku.