Ahojte, chcem sa spýtať či ozaj niekomu chutí táto malinovka, alebo ja som divná??? Dnes ju syn kúpil no ale teda toto ma ďaleko od tých malinoviek v skle čo boli kedysi... A ta cena ani nehovorím🤦♀️... Poriadny reklamný ťah 😁🫣
Ešte stále sú niekde tie echt v skle. A to chutí úplne rovnako z mojich detských čias xD
mna kamoska pozvala pre par dnami k nej do pinku a dala som si ten chlebik s tou pistaciovou natierkou co to ona sama propaguje na instagrame ake je to brutalne..este dotraz mi je z toho zle...ja nechapem ako to mozu mat vobec v ponuke, nic take neskutocne umele a presladene som roky nejedla..maju tam aj dobre kolace samozrejme ale toto bol hnus..
ženy ja sa vám čudujem od tejto osoby si čokoľvek kúpiť
PLACKOVA CHUDERA UZ MALINOVKY VYRABA? is this joke?
@janakomancova v nasej krcme oroti domu maju taketo v skle..urcite ro nieje malinovka od plackovej
Ona to predáva pre iné firmy a čím viac predá, tým má väčšiu odmenu. Ja by som od nej nič nekupovala, raz som čítala, že predáva nejaký prípravok na chudnutie, ale ten majú užívať len cukrovkári, ostatným môže uškodiť.
My pijeme doma len čistú vodu a keď vidím ze plackova ma už aj ochutené nápoje tak s čistým svedomim pri tej obyčajnej vode z vodovodu aj zostanem...
@slavomira236 ved prave ze nikde nevidim jej logo a toto je daka debilina
@slavomira236 no hovori ze moje malinovky https://www.instagram.com/queen.plackova/reel/C...
Nekupovat blbosti, pod ktorymi je podpisana pochybna osoba (plackova) a mate klud.
Toto ona s jej rodinou pije? 🤣 staci si precitat zlozenie ako na vacsine sladkych malinovkach a aj vas chut prejde z toho chemickeho koktejlu
Priznám sa,že som ochutnala (zasa 0,99e za 0,5l nie je horibilná suma) ale od klasiky z detstva (cca 30r dozadu) to ani neišlo 🥴 a jasné,že je to reklamný ťah 😁😁😁😵💫 toto jej ide☝️
Chce sa mi plackat, ked vidim, ze je niekto ochotny hocico kupovat od takej osoby.
nemáte niekto odfotené zloženie jej malinovky?
@bublinka1426 vyrába???!!! Tá v živote nič nevyrobila, všetko, čo predáva, sú len prebalené shity bohvie odkiaľ
@danica2711 tak sa tolko ponizuje?
Bože vy sa z nej poserete raz. Keď bude predavať svoje instatne hovno v sačku, tak aj to si kupite, bo je to od plačkovej? :D
Ľudia sú neuveriteľne pribrzdení. A takéto celebritky na tom parádne ryžujú. Na hlúposti iných. 😂
@janakomancova v živote si od nej už nič nekúpim. Raz boli v samoške v polovičnej zľave tie jej úžasne čipsy a teda nič moc. Stačilo mi keď som videla video kde nevidiaci chlapec robil recenziu na tuto jej malinovku a nechutila mu, pridala ho na príbeh a napísala tam niečo v zmysle že ho pán boh potrestal že je slepý, len za to že mu nechutila. Otrasná osoba.
@petronelag ozempic a hej, teraz to veľmi propagujú ako sa z toho chudne a v zahraničí je výpadok a cukrovkari sa k nemu nevedia dostať, lebo idioti sa nevedia vpratat do koze
@janakomancova že úplne niečo ine ,,,ja tam ani chuť necítim.
Presne od komunistických malinoviek z našich detských čias zo ma veľmi daleko