Malinovka - Plačková

janakomancova
30. sep 2024

Ahojte, chcem sa spýtať či ozaj niekomu chutí táto malinovka, alebo ja som divná??? Dnes ju syn kúpil no ale teda toto ma ďaleko od tých malinoviek v skle čo boli kedysi... A ta cena ani nehovorím🤦‍♀️... Poriadny reklamný ťah 😁🫣

monikamoni124
30. sep 2024

@janakomancova že úplne niečo ine ,,,ja tam ani chuť necítim.
Presne od komunistických malinoviek z našich detských čias zo ma veľmi daleko

janagem
30. sep 2024

Ešte stále sú niekde tie echt v skle. A to chutí úplne rovnako z mojich detských čias xD

amy2807
30. sep 2024

mna kamoska pozvala pre par dnami k nej do pinku a dala som si ten chlebik s tou pistaciovou natierkou co to ona sama propaguje na instagrame ake je to brutalne..este dotraz mi je z toho zle...ja nechapem ako to mozu mat vobec v ponuke, nic take neskutocne umele a presladene som roky nejedla..maju tam aj dobre kolace samozrejme ale toto bol hnus..

lucka_ke
30. sep 2024

ženy ja sa vám čudujem od tejto osoby si čokoľvek kúpiť

bublinka1426
30. sep 2024

PLACKOVA CHUDERA UZ MALINOVKY VYRABA? is this joke?

slavomira236
30. sep 2024

@janakomancova v nasej krcme oroti domu maju taketo v skle..urcite ro nieje malinovka od plackovej

petronelag
30. sep 2024

Ona to predáva pre iné firmy a čím viac predá, tým má väčšiu odmenu. Ja by som od nej nič nekupovala, raz som čítala, že predáva nejaký prípravok na chudnutie, ale ten majú užívať len cukrovkári, ostatným môže uškodiť.

kikusenka1
30. sep 2024

My pijeme doma len čistú vodu a keď vidím ze plackova ma už aj ochutené nápoje tak s čistým svedomim pri tej obyčajnej vode z vodovodu aj zostanem...

bublinka1426
30. sep 2024

@slavomira236 ved prave ze nikde nevidim jej logo a toto je daka debilina

lubka73
30. sep 2024
maca1984
30. sep 2024

Skúste pohľadať túto malú v skle.
Ja to kupujem u nás v takom lokálnom " bistre".
Túto od Plačkovej som videla aj ja, som sa potešila že veľká fľaša, ale potom som si všimla na etikete že by Plačková, a pekne som ju nechala tam v obchode.

guudy
30. sep 2024

Nekupovat blbosti, pod ktorymi je podpisana pochybna osoba (plackova) a mate klud.

cimage
30. sep 2024

Toto ona s jej rodinou pije? 🤣 staci si precitat zlozenie ako na vacsine sladkych malinovkach a aj vas chut prejde z toho chemickeho koktejlu

stastnamamulka
30. sep 2024

Priznám sa,že som ochutnala (zasa 0,99e za 0,5l nie je horibilná suma) ale od klasiky z detstva (cca 30r dozadu) to ani neišlo 🥴 a jasné,že je to reklamný ťah 😁😁😁😵‍💫 toto jej ide☝️

kp7333
30. sep 2024

Chce sa mi plackat, ked vidim, ze je niekto ochotny hocico kupovat od takej osoby.

mell27
30. sep 2024

nemáte niekto odfotené zloženie jej malinovky?

motogirl699
30. sep 2024

@janagem
@maca1984
Áno, toto sú tie "retro". Aj my ich predávame na prevádzke

danica2711
30. sep 2024

@bublinka1426 vyrába???!!! Tá v živote nič nevyrobila, všetko, čo predáva, sú len prebalené shity bohvie odkiaľ

bublinka1426
30. sep 2024

@danica2711 tak sa tolko ponizuje?

thirstymonk
30. sep 2024

Bože vy sa z nej poserete raz. Keď bude predavať svoje instatne hovno v sačku, tak aj to si kupite, bo je to od plačkovej? :D

janakomancova
autor
30. sep 2024
1ryba
30. sep 2024

Ľudia sú neuveriteľne pribrzdení. A takéto celebritky na tom parádne ryžujú. Na hlúposti iných. 😂

jaja9098
1. okt 2024

@janakomancova v živote si od nej už nič nekúpim. Raz boli v samoške v polovičnej zľave tie jej úžasne čipsy a teda nič moc. Stačilo mi keď som videla video kde nevidiaci chlapec robil recenziu na tuto jej malinovku a nechutila mu, pridala ho na príbeh a napísala tam niečo v zmysle že ho pán boh potrestal že je slepý, len za to že mu nechutila. Otrasná osoba.

nelka93
1. okt 2024

@petronelag ozempic a hej, teraz to veľmi propagujú ako sa z toho chudne a v zahraničí je výpadok a cukrovkari sa k nemu nevedia dostať, lebo idioti sa nevedia vpratat do koze

riamia91
1. okt 2024

Malinovky, cipsy predava, najnovsie propaguje pre Tatrakon pasteky, kolace v cukrarnach a vzapati slim produkty a odvodnovaci kolagen. Prespekulovane to ma az az 😅😅😅.
@jaja9098 to nemyslis vazne... to je ale hnusoba!