Mali ste tento tyzden stastie a stupili ste do nejakeho hovna? Ak ano, mali ste vobec to nasledne stastie alebo je to len taka povera?
Mala som šťastie aj bez toho aby som musela umývať topanky
Keby to tak fungovalo som milionárka 🤣 Raz ma dokonca označkoval vtáčik rovno na kabelku, tak reku idem podať Euromilióny. Nie len,že som nevyhrala,ale ešte som za ten čas stihla dostať aj papuču 🙈 takže toľko "šťastia".
Keby to fungovalo tak mas na kazdej benzinke pytle so stastim na predaj.....je to blbost co si ludia vymysleli aby im nebolo az tak trapne pred inymi ked stupia do hovna a smrdia vsade s tym
Mna okakal krdel vtacikov to bolo na zakladke...no cela som bola od hovna..a musim povefat ze v zivote mam stastie az som niekefy prekvapena ako sa niektora situacia stastne skonci...
Kolegyňa parkovala pod stromom a také lajno schytala, že sme sa smiali, či na tom strome pristál pštros. Keby sa veľkosť šťastia rovnala veľkosti 💩, tak by aj v športke vyhrala. 😂
No pri tuch nasich psickarov by sme mali mat stastie neustale 🤭
@mariamisko ..anjel strážny pomáha
Do hovna som nestúpila už dlho, ale v štvrtok 3 x do toho isteho (nejaký psickar si ho nespratal z chodnika a niečo som riešila a furt som zabudla, že je tam 😀). To niečo som ale úspešne doriešila.
my máme každý týždeň tak poosier....é auto od holubov a nič. A možno to je to šťastie. Ktožvie, či by som sa nezbláznila keby som vyhrala vysokú sumu
Pobavil ma tvoj príspevok dnes som na dvore stúpila do h...a nášho psa.Aj som na túto poveru zabudla🙂ktovie možno budem prekvapena