Ahojte baby, chcem sa vas oputat kupila. Som od jednej mamicky balik figurok na hranie, dnes prisiel tak som ho pri malej rozbalila pozreli par hraciek a vratila spat,isla som jej medzitym zohriat polievku, ked sme sa vratili a davam jej polievku zrazu presiel taky chrobak mam pocit ze to bol svab a vysiel prave z tych hraciek. Co robit uz som všetko upratala, hracky dala do tasky a odniesla mam ich vyhodit alebo co spravit?
Aj ked som ho hned zabila s novinami ale viete kde je jeden...
@tatranka4 vraj na to zaberá aníz, korenie.. my sme mali švábov v robote a aj u manžela v robote ich bolo hojne..kúpila som väčšie balenie anízu a nasypala do ponožky, urobila uzlík, jednu nosil so sebou manžel z roboty a do roboty v batohu, druhú ja v kabelke, aj som si anízom obsypala pracovný stôl, šuplíky, police v kancelárii a chvalabohu sme si domov ani ja a ani on nikdy švába nedoniesli..😀 ..len nás bolo trochu cítiť anízom😉možno zabral aníz, možno len šťastie, ale pozerala som to na internete, vraj aníz obsahuje nejakú látku, ktorá im škodí...
Baliky otvarat v kupelni, prat cistit vystriekat ...chrobak.mohol byt z posty, prepravy skladu aj od mamicky. Nezistite😕uz.
Varujte mamicku nech si cekne miesto kde veci skladuje.
Pouzite co mozete.
Plosticu som si priniesla z nemocnice a blchu od lekarky niet co dodat ruky som mala zodrate a kruhy mesiace po odstraneni este pod ocami co som vzdy kontrolovala. Drzim palce.
Plostice miluju poriadok, blchy vsetko, rus domovy asi vas😥
Treba popozerat popod postele. Ak si ho zabila novinami, pochybujem, ze to bol rus. Toho zabijes mozno tak s kladivom, kedze ma fest tvrdu skrupinu. Este lepsie, len 500m treba svabovi od vybuchu atomovej bomby a v pohode to prezije. Takze nwm, skoda, ze nemas fotku
@arcticcode no neviem ci.mal škrupinu, bol taky zelenohnedy ale normalne ako keby kridla mal
Tak ako rusa ani toto som nikdy nevidela v dome takže
Figúrky namoc do vody kde dáš dezinfekciu - savo, domestos.... Obal vyhod vonku. Môj názor je že tam bol jeden zabudnutý, veď keď to balila musela to vidieť a určite by ti ich neposlala zámerne viac 😁. Vydenzifikuj to viac krat. Vyčistí kefkou, jarovou vodou. Iných chrobákov, múch a podobnej havede je kade tade v lete plno. Veď lezú aj po vyvesanej bielizni vonku. Netreba robiť z toho tragédiu.
Skús tu dezinfekciu aj na celú noc, riadne ich prezri, skontroluj. Prípadne vyčistí kefkou a jarou. Vyhodenie ti nepomôže ak sú ok. Ja som našla tiež pavúky, chrobáka v nepouzivanych krabiciach s hračkami a to máme doma tip top čisto, kvôli tomu som hračky nevyhodila. Aké to bolo figúrky?
ako z tych hraciek sa to neokotilo podla mna a ak su plastove, tak ich normalne v sanytole umy a vybavene. zas ako viem, ze ti to je asi neprijemne, no ziadna katastrofa a a ni tragedia to nie je
Ak nie sú s otvormi v krku tak by som to vyriešila ako som písala. A vybavené. Nemyslím si, že ich bolo viac. A ak aj bol jeden ďalší, tak sám sa nerozmnozi. Netráp sa s tým 😊
❤️ nestresuj, neboj všetko bude ok, pozri vonku ako je krásne. Vieš koľko kadejaké havede tam behá?
@tatranka4 ked tie hracky umyjes, co myslis, kde sa skyje ten "chrobak"? nerob paniku... umy to a prestan vyvadzat :DDDD ani sanytol to nemusi byt... vajicka chrobakov su vacsie, to by si videla aj volnym okom. Ten chrobak vobec nemusel prist z krabice (to by bola aj dost velka nahoda), teraz sa vsetko pcha dnu, ja mam plny dom kadecoho a keby som po kazdom chrobakovi mala hysaky, ta skoncm na psychiatrii..
@lubiss toto volame smradoska... a je toho kopec vsade a je to neskodne:D
@simca06022011 jj aj tak to volaju lebo ked to zabijes smrdi...neskodna nech je ako chce :D ked to pristane na hlave a na rameni fuj len si to predstavim je mi zle
@tatranka4 hračky umy a ak sa bojíš že ich tam máš viac tak kúp pascu na šváby
@lubiss mne aj ked preleti okolo, ale nevystahujem celu domacnost kvoli nej :D
@tatranka4 ak sa bojíš predstav si ho takto 😁
Hracky umyt...a co tam po jednom chrobakovi...aj tak zdochne dakde v kute takze zbytocna panika