Mali sme v balíčku švába?

tatranka4
4. sep 2019

Ahojte baby, chcem sa vas oputat kupila. Som od jednej mamicky balik figurok na hranie, dnes prisiel tak som ho pri malej rozbalila pozreli par hraciek a vratila spat,isla som jej medzitym zohriat polievku, ked sme sa vratili a davam jej polievku zrazu presiel taky chrobak mam pocit ze to bol svab a vysiel prave z tych hraciek. Co robit uz som všetko upratala, hracky dala do tasky a odniesla mam ich vyhodit alebo co spravit?

judar
4. sep 2019

Hracky umyt...a co tam po jednom chrobakovi...aj tak zdochne dakde v kute takze zbytocna panika

tatranka4
autor
4. sep 2019

@judar aj ked je to šváb? Pozerala som a je to na 100%rus domovy

tatranka4
autor
4. sep 2019

Aj ked som ho hned zabila s novinami ale viete kde je jeden...

judar
4. sep 2019

@tatranka4 nieje to obojpohlavne ako dazkovka takze je to jedno kym nebolo tucet chrobakov pribalenych stymi hrackami...takze za jedneho chrobaka sa svet nezruti do paniky

snehulienka8
4. sep 2019

@tatranka4 vraj na to zaberá aníz, korenie.. my sme mali švábov v robote a aj u manžela v robote ich bolo hojne..kúpila som väčšie balenie anízu a nasypala do ponožky, urobila uzlík, jednu nosil so sebou manžel z roboty a do roboty v batohu, druhú ja v kabelke, aj som si anízom obsypala pracovný stôl, šuplíky, police v kancelárii a chvalabohu sme si domov ani ja a ani on nikdy švába nedoniesli..😀 ..len nás bolo trochu cítiť anízom😉možno zabral aníz, možno len šťastie, ale pozerala som to na internete, vraj aníz obsahuje nejakú látku, ktorá im škodí...

happy31
4. sep 2019

Baliky otvarat v kupelni, prat cistit vystriekat ...chrobak.mohol byt z posty, prepravy skladu aj od mamicky. Nezistite😕uz.
Varujte mamicku nech si cekne miesto kde veci skladuje.
Pouzite co mozete.
Plosticu som si priniesla z nemocnice a blchu od lekarky niet co dodat ruky som mala zodrate a kruhy mesiace po odstraneni este pod ocami co som vzdy kontrolovala. Drzim palce.
Plostice miluju poriadok, blchy vsetko, rus domovy asi vas😥

tatranka4
autor
4. sep 2019

@judar ale ja neviem ci vysiel.len jeden mohli aj 3 kym s bola mimo

arcticcode
5. sep 2019

Treba popozerat popod postele. Ak si ho zabila novinami, pochybujem, ze to bol rus. Toho zabijes mozno tak s kladivom, kedze ma fest tvrdu skrupinu. Este lepsie, len 500m treba svabovi od vybuchu atomovej bomby a v pohode to prezije. Takze nwm, skoda, ze nemas fotku

tatranka4
autor
5. sep 2019

@arcticcode no neviem ci.mal škrupinu, bol taky zelenohnedy ale normalne ako keby kridla mal

tatranka4
autor
5. sep 2019

@tatranka4 a co mam vlastne s tymi figurkami zvierat robit vyhodim ich ako stali dost ale nechcem si do domu

galioska
5. sep 2019

@tatranka4 ako vieš že je to šváb, už začínam mať fóbiu denne každý nájde v dome svaba😅

lubiss
5. sep 2019

@tatranka4 zeleno hnedy ?? tak to bola asi bzdocha..tie lietaju a maju obdobia kedy ich je hojne z jari a aj na jesen

tatranka4
autor
5. sep 2019

@galioska nevem na 100% preto otaznik nemam ani foto nefotim si konam isiel k malej tak prve co.ma napadlo trsnut ho novinami

ketrint
5. sep 2019

@tatranka4 tiez ma napadlo, ze mozno skor bzdocha, skus pogooglit obrazky.

tatranka4
autor
5. sep 2019

Ahojtw no ppzerala som bzdochy vyzeralo to podobné, ale ne som.si.ista na 100%
Uz som jelen z toho celu.noc som.len pokukovala po izbe pod postelov.na stol ci tam nieco nie.je muz mi.povedal ze mi.roztrepe.baterku

tatranka4
autor
5. sep 2019

Tak ako rusa ani toto som nikdy nevidela v dome takže

mirgenah
5. sep 2019

Figúrky namoc do vody kde dáš dezinfekciu - savo, domestos.... Obal vyhod vonku. Môj názor je že tam bol jeden zabudnutý, veď keď to balila musela to vidieť a určite by ti ich neposlala zámerne viac 😁. Vydenzifikuj to viac krat. Vyčistí kefkou, jarovou vodou. Iných chrobákov, múch a podobnej havede je kade tade v lete plno. Veď lezú aj po vyvesanej bielizni vonku. Netreba robiť z toho tragédiu.

tatranka4
autor
5. sep 2019

@mirgenah neviem velmi uz som rozmyslala ze ich vyhodim

mirgenah
5. sep 2019

Skús tu dezinfekciu aj na celú noc, riadne ich prezri, skontroluj. Prípadne vyčistí kefkou a jarou. Vyhodenie ti nepomôže ak sú ok. Ja som našla tiež pavúky, chrobáka v nepouzivanych krabiciach s hračkami a to máme doma tip top čisto, kvôli tomu som hračky nevyhodila. Aké to bolo figúrky?

tatranka4
autor
5. sep 2019

@mirgenah take tie plastove umele figurky zvierat

pannama1
5. sep 2019

ako z tych hraciek sa to neokotilo podla mna a ak su plastove, tak ich normalne v sanytole umy a vybavene. zas ako viem, ze ti to je asi neprijemne, no ziadna katastrofa a a ni tragedia to nie je

mirgenah
5. sep 2019

Ak nie sú s otvormi v krku tak by som to vyriešila ako som písala. A vybavené. Nemyslím si, že ich bolo viac. A ak aj bol jeden ďalší, tak sám sa nerozmnozi. Netráp sa s tým 😊

tatranka4
autor
5. sep 2019

@mirgenah no sam nie ale ked bola kotna samicka uz mam asi paranoju

mirgenah
5. sep 2019

❤️ nestresuj, neboj všetko bude ok, pozri vonku ako je krásne. Vieš koľko kadejaké havede tam behá?

lubiss
5. sep 2019

@tatranka4 skor taketo nieco- bzdochy u nas....ja ich doslova nenavidim hnus fuj

simca06022011
5. sep 2019

@tatranka4 ked tie hracky umyjes, co myslis, kde sa skyje ten "chrobak"? nerob paniku... umy to a prestan vyvadzat :DDDD ani sanytol to nemusi byt... vajicka chrobakov su vacsie, to by si videla aj volnym okom. Ten chrobak vobec nemusel prist z krabice (to by bola aj dost velka nahoda), teraz sa vsetko pcha dnu, ja mam plny dom kadecoho a keby som po kazdom chrobakovi mala hysaky, ta skoncm na psychiatrii..
@lubiss toto volame smradoska... a je toho kopec vsade a je to neskodne:D

lubiss
5. sep 2019

@simca06022011 jj aj tak to volaju lebo ked to zabijes smrdi...neskodna nech je ako chce :D ked to pristane na hlave a na rameni fuj len si to predstavim je mi zle

tinkatinus
5. sep 2019

@tatranka4 hračky umy a ak sa bojíš že ich tam máš viac tak kúp pascu na šváby

simca06022011
5. sep 2019

@lubiss mne aj ked preleti okolo, ale nevystahujem celu domacnost kvoli nej :D

tinkatinus
5. sep 2019

@tatranka4 ak sa bojíš predstav si ho takto 😁