Ahojte milé žienky, bol by záujem o pridanie značky Victoria’ secret na bazarik? Ak ano, o co by ste mali zaujem, pripadne aky druh tovaru by ste odporucali pridavat? ( VS ) ďakujem ❤️
@sissy27 skor by si prihodila za "vybavenie" 😂
@sissy27
@queen_mary myslim, ze to bola normalna otazka, a ak tu uz nejaka skupina je, alebo by ste nemali zaujem nevidim zmysel takto reagovat ;) nemam problem s nikym dohodnut sa, ze sa bude objednavat za taku cenu aka je na stranke, aj s darcekmi, niekto si proste nechce objednat z oficialnej stranky, ja si odtial objednavam rada, a co sa mi nepaci posuniem dalej. Takze nevidim dovod na taketo sarkasticke komentare typu “prihodila by si za vybavenie” 🙂
@ankamolka jasné, budeš to robiť čisto z lásky k blížnemu 😀 made my day. Hlavne keď vidím, že predávaš veci, ktoré boli zadarmo k objednávke.
A o čom sa chceš dohadovať? Ja sa ťa normálne pýtam, či ponúkaš aj možnosť vrátenia / výmeny tovaru alebo teda v čom spočívajú benefity toho, že si niekto objedná cez teba.
@ankamolka prosím ťa, prestaň sa hrať na láskavého dobrodinca, ktorý to robí zdarma.
Jasné, že rada robíš väčšie objednávky - k tým je totiž poštovné zdarma a vždy nejaká kabelka, ruksačik, deka, papučky atď zdarma, čo môžeš potom bez hanby ponúknuť na bazáre a zarobiť na tom ďalej.
Mimochodom, na tovar na objednávku by si si mala zaplatiť "pro" tak smelo do toho.
Je tu pomerne aktívna skupina VS.