Malé vodičky

16. okt 2022

Ahojte, robim si vodicak. A zaujimalo by ma, ci su tu mamicky vodicky, co su smoulinky ako ja😂 mam 153cm. Kocky ake mate auta? Ja som zatial jazdu nemala, ale manzel ma posadil do jeho octavie a teda to auto je na mna obrovske. Ked som mala dat spojku az na “podlahu” pri startovani, tak som to dala len tak tak aj to spickou 🙈
Moja vyska je dovod preco si vodicak robim az v 35 rokoch. Ale teda mam obavu, ci to vdaka tomu zvladnem. Aj ked je pravda, ze svoje auto chcem automat 🤷‍♀️
Dakujem za kazde odporucanie na auto co mam pozriet.

kiki68
16. okt 2022

Moja svokra je taka mini, ma suzuki ignis myslim, predtym mala tiez podobne suzuki. Mala aj mazdu a seat.

babulkomale
16. okt 2022

Potrebujes urcite podsedak, nie?
Tie auta bez vodica, kde kdesi v spodnej tretine volantu sa crta akasi hlava, ma teda neukludnuju. Nedokazem si predstavit soferovat v dnesnej premavke bez naleziteho rozhladu.
Urcite vyberaj vyssie auta, z ktorych budes vidiet.
Mini kolegyna si chvalila kedysi Suzuki Ignis, teraz ma Suzuki tiez podobne, pozri typ.
A dalsie mala VW Touran, tiez vyssie.

tulipanicek
16. okt 2022

Ja mám 158 cm. Teraz sa už odsoferujem v hocicom. Ale naj bol pre mna z toho čo som šoférovala Touran 🙈 A to som už soferovala BMW 5, Cabrio, potom nejaké male športové BMW, Peugeot 306, Fábiu, Focus (to bolo jedno z toho lepšieho), teraz mám Octaviu. Ale teda aj kadeco ďalšie som šoférovala.

autor
16. okt 2022

@babulkomale podsedak urcite nepotrebujem. Dnes ked si viem vyskovo nastavit sedacku 😀 Mozno vankus 😂🙉

autor
16. okt 2022

@anjelicek26 na teba som si spomenula. Ty si tiez taka malicka (aj ked neviem ci az tak ako ja😂). Viem, ze teraz mas autobus 😂 ale nebola tvoja vyska handikep? Na akom aute si zacinala? 🙏

janka_266
16. okt 2022

Moja známa má podobnú výšku a má podsedak, určite je to lepšie ako auto s vodičom, čo nevidí na cestu.

majki_ki
16. okt 2022

Ja mám 158, mne stačí si vytlačiť sedadlo úplne na Max a aj si ho poriadne priblížiť k pedálom

0silvia0
16. okt 2022

No ja ked vidim niektore vodicky, ktorym ledva vidno polovicu hlavy ked soferuju, tiez sa zamyslam ako sa to da plus ci nemaju nastavovacie sedadla🤷‍♀️

autor
16. okt 2022

Baby cize sa mam na to vykaslat? Len mne ten vodicak chyba jak sol😩

luscious
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
0silvia0
16. okt 2022

Preco by si sa mala na to vykaslat? Ved pozri nejake mensie auticko nazaciatok. Sedadlo nastavis aj pri tvojej vyske.

liusa82
16. okt 2022

ja mám plus minus 158 cm na jar budem robiť vodičák.A chcela by som také menšie auto ku mne také maličké nejaké aj ked som videla aj z velkých aut vystupovať také drobne baby ako som ja.Mne sa velké ohreblo nelubi🙂 A inak tiež neviem ako si do auta sadnem možno sa aj prepadnem a na nič nedočiahnem😀

autor
16. okt 2022

@0silvia0 ked sa vsetci bojite aut bez hlavY 😃
(Co samozrejme chapem)

autor
16. okt 2022

@luscious dakujem 🙏

0silvia0
16. okt 2022

Ja sa nebojim aut bez hlavy, skor mi je cudne ako to tie zeny davaju. Moja dcera ma cerstvy vodicak, ma 18 rokov a ma male auto, ford fiesta. Vysku okolo 160 cm.

autor
16. okt 2022

@liusa82 no ja tiez pozeram malinke auta. Len tam musim napratat dve autosedacky. Pozerala som tie jednotkove bavoraky, audinky, ale paci sa mi aj huinday i20, suzuki swift, vw polo a uplne najviac sa mi vzdy pacil golf 😃

autor
16. okt 2022

@0silvia0 dakujem za povzbudenie 🙏 pozriem este ten fordij

autor
16. okt 2022

@0silvia0 *fordik

lentak1223
16. okt 2022

Mám 155 a normálne jazdím. Mám nastavené sedadlo...určite mi netrčí len hlava. Začala som na malom Peugote, teraz mám vysoký Peugeot. Pravda, v tých dlhých autách sa mi jazdí najhoršie. Sestra má 157 cm a jazdí na Landroveri. Odkedy jej brat požičal Subaru Forester, tak už malé auto nechcela🙂

liusa82
16. okt 2022

@autor No ja absolútne nepoznám nejak extra značky aut máloktoré.Ja sa riadim jedine tým páči sa mi alebo nepáči to je celé😀

autor
16. okt 2022

@liusa82 ja tiez 😂😂😂😂

shelby88
16. okt 2022

Ja mám 156cm mám seat toledo, ale moje soferovanie skôr na ležato a viac dolu. Necítim sa dobre na lepená na okne. Nikto nechápe ako môžem tskkto šoférovať. Všetko je o zvyku

autor
16. okt 2022

@shelby88 a nemas ale podsedak ze? Lebo teraz mi dali chrobaka do hlavy 😂

zuzuliatko18
16. okt 2022

Mam 160 cm a najlepsie sa mi jazdilo v auticku Kia venga. Nie je zbytocne velke, pekne vysoke. Teraz mame VW touran, no to je dost velke auto na parkovanie😁

A teda super bolo aj Suzuki alto, to sme mali s brachom prve take " nase auticko", ked sme si obaja urobili vodicak, ale je to take priblizovadlo Len😁

shelby88
16. okt 2022

Nie kdeže. Sedačka sa dá aj nastaviť co najvyššie. Ale pre mňa je to nekomfort. Švagriná má 159 cm sadla som si po nej do auta a mala to nastavene tak ze bola nacapena v predu. Cítila som sa stiesnene, nevedela som sa sústrediť. Musela som jej to trochu poprestavovat 😁

inkubator
16. okt 2022

Ja mám 154cm, Škodu Kamiq, automat, netrčí mi len polka hlavy a vidím na cestu 😂 a dočiahnem na pedály, čo sa o manželovej Octavii nedá povedať 😏 žiadny podsedák nemám, ale keď mám nastavenú sedačku podľa seba nesadne si tam nikto iný 😂

marca12
16. okt 2022

Urcite nie,nedaj sa odradit hlupymi recami tu. Nastav si sedacku na maximum a kup si vyssie auto. Pripadne ak budes citit,ze mas stale slaby rozhlad,kludne daj podsedak,to nie je hanba,je to pre bezpecnost

sense
16. okt 2022

Určite by som sa kvôli výške na vodičak nevykaslala. Priateľov a matka je tiež mala a jazdi na x3.

autor
16. okt 2022

Dakujem kocky 🙏 za vsetky nazory. Ja som si na svoju “velkost” uz zvykla. Cize beriem tu kazdy nazor a urcite sa nehnevam ani neurazam 😃
Ja som sa vzdy bala, no dnes som sedela za volantom 2x v zivote, manzal ma ucil rozbiehat a sam bol prekvapeny, ze mi to ide super. Ani raz mi auto neskapalo (a to teda roky tvrdil, ze na jazdenie bunky nemam, ze nech si vodicak nerobim 😂)… cize stres uz mam mensi. Len teda, je pravda, ze ten pedal spojkovy som ledva dociahla 😂
Ale aj instruktor nam vravel, ze octavie a passaty su jedny z najdlhsich aut na trhu 😃🤷‍♀️
Tak drzte prsty nech to dam na pani 💪😂

tenerifka
16. okt 2022

nie som az tak mala, mam 167cm, ale kratky trup oproti noham. V kazdom aute som bola uplne vrazena dole, nevidela som cez kapotu pred seba. Teraz mam Mitsubishi outlander, sedanku nastavenu na najvyssie a soferuje sa mi perfektne. Ja ti doporucujem, ak mozes, kupit vysoke auto, to sa neda s tymi prdolatkami porovnat, soferovanie ma ine grady