Malé prsia - plavky, podprsenky

anicka22222
3. jún 2015

ahojte,

už niekoľko dní sa pozerám do zrkadla a neide mi to do hlavy prečo mi ten ujo v nebíčku neprispel vačším číslom poprsia 😒 vie mi niekto poradiť (konkrétny link) ktoré plavky, podprsenky sú najvhodnejšie pre malé prsia . Malé v zmysle veľkosti A, obvod pŕs 82cm.. Nečakám žiaden zázrak, no nech mi aspoň neodstáva podprsenka alebo nešmýka smerom hore.

Uvažujem nad kúpou tejto podprsenky ( http://www.wonderbra.sk/index.php?id_product=10... ) ale keďže som študentka, 30€ je premňa dosť velký peniaz.
Tak poprosím názory, myšlienky a skúsenosti 🙂 🙂

sissy27
3. jún 2015

@anicka22222 mno, aspoň ti nebude mať čo ovísať 😀
čo sa týka strihu tak napr. niečo takéto https://www.victoriassecret.com/swimwear/sale-a...
strih v podstate akýkoľvek, ktorý ti padne, ideálne s nejakým riasením, volánikmi, veľké vzory, ktoré opticky pridajú na objeme... ver, že oveľa ťažšie sa hľadajú plavky na veľké prsia...

janickacrazy
3. jún 2015

@anicka22222 V lacnom čínskom obchode normálne kúpiš plavky dvojdielne, podprsenka je u niektorých aj s vypchávkami, proste prsia vyzerajú vačšie, zapínajú sa vzadu plus okolo krku je šnúrka, takže aj dobre držia. A nie sú ani veľmi drahé. 😉

hradnapani
3. jún 2015

@anicka22222 hlavu hore 😉 ja ti poradim: chod do obchodu, kde maju sirsi vyber plaviek (hm, c&a, calzedonia, tezenis a pod) a z regalu si povyberaj tie najroznejsie strihy plaviek, zalez do kabinky a skusaj a skusaj a skusaj. Totiz vela zavisi aj od tvaru prs, ci ich mas plnsie alebo nie atd a vsetko je to naozaj o skusani. A hlavna zasada: musis sa predklonit pred zrkadlom - to je minuta pravdy, ci ti tie plavky sedia alebo nie. Mne napriklad tieto wonderbry nesedia. Na sklenarikovej vyzeraju pekne, ale... Mne napriklad velmi dobre sedia trojuholnikove bikiny, nic neodstava, nikam sa neposuva, vsetko je ako ma. A ako bolo spomenute: velmi vdacne su vzorovane latky, rozne maslicky, riasenia.
a na panbozka sa nestazuj, hlavne ze si zdrava, vsetko ostatne sa da vyriesit 😉

h2
3. jún 2015

@anicka22222 Ach jáj, presne viem, o čom hovoríš, aj keď teda mne už vekom a materstvom TROŠKU podrástli. Ak hľadáš niečo, čo Ti bude sedieť, nešmýkať sa a neodstávať, pričom na efekte zväčšenia Ti až tak nezáleží, odporúčam jedine celé plavky plaveckého strihu. Ak trváš na dvojdielnych, tak tiež také, ktoré majú vrchný diel taký, ako býva športová podprsenka, neviem, ako to mám presnejšie vysvetliť, proste taká podprsenka, ktorá sa navlieka cez hlavu a nič sa nikde nezapína. Neviem, či Ti ide skôr o pohodlné plávanie, alebo o vizuálny efekt, ja som radila skôr pre ten prvý prípad.

paskolinka
3. jún 2015

@anicka22222 k plavkam - ja som za obycajne trojuholnikove bikiny na zavazovanie na krku aj na chrbte, vypchate len tou tenkou vyberatelnou vlozkou. utiahnes to ako treba, drzia a neodstavaju. vseliake tie tvarovane kosicky s vypchavkami co maju akoze zvacsovat by som na seba nedala, lebo to ked spravis nejaky pohyb, tak je vidiet co netreba 😉

sisaka
3. jún 2015

@anicka22222 odporucam vybrat nieco z Victoria's Secret. Maju perfektne robene push-ups nielen podprsenky ale aj plavky. Osobna skusenost vrelo odporucam, budes prijemne prekvapena

jarmillka
3. jún 2015

presne ako píše @paskolinka ...trojuholníkové s vyberatelnou vložkou alebo rovno aj vystužene...hoc od čínaka... žiadny iny strih na toto nepomože 🙂 a ked nahodou kupiš s vyberatelnou vložkou a pridaš k tomu aj toto http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=6035385&tab=12 ...ajaaaaaaj 🙂 sama nebudeš verit pohladu do zrkadla 😀

guinevre
3. jún 2015

Jezis, trojuholnikove v ziadnom pripade, hlavne ked nie su aj pevne. Hladaj radsej s "push up" vlozkou.

jarmillka
3. jún 2015

@guinevre ty asi myslis tie len látkové mini trojuholníky ze? 😀 my myslime tieto.. A garantovane nic lepšie na malé prsia (aj cenovo samozrejme) nenájde.. A to som uz vyskúšala milión strihov...

guinevre
3. jún 2015

@jarmillka No neviem, ja ich nemam velke, mala som ich ked som mala o 10kg viac 🙂, no tie trojuholniky len zvyraznia ich "(ne)velkost" :D Mne skor pasuju taketo s push-up vlozkou a s tenkymi ramienkami:
https://dm.victoriassecret.com/product/760x1013...

jarmillka
3. jún 2015

@guinevre taketo podobne mam doma...a poviem ti vyzeram v tom akoby ma niekto oblepil s paskou 😀 tieto ti prsia ako to povedat...roztiahnu a nemaš tam vobec nič...teda aspon ja 😀 ono sa to nezda, ale tie trojuholníkove, tym padom že su pevne a daju sa pritiahnut aj hore aj vzadu a dokonca aj v strede si ich možeš prisposobit, tak ti urobia pekny dekolt aj z ničoho 😀 a nepadaju.. ja na nich nedam dopustit...nakoniec stale musím skončit pri takychto, lebo jednoducho ine zo mna robia polochlapa 😀

hradnapani
3. jún 2015

@guinevre samozrejme, ze v tomto pripade musia byt tie trojuholniky nejako vystuzene, nemozu to byt len take handrickove, to by bola katastrofa 😀 tie vystuzene praveze dodaju objem a pekny tvar.
ono je to fakt o tom, ze kazda mame inu postavu a takisto aj tvary. Aj preto som pisala, ze treba hlavne "nazivo" skusat. Lebo ja mam niekolko kuskov s push up vlozkou a su pre mna velkym sklamanim. Ale viem, ze su baby, ktore na ne nedaju dopustit.

hradnapani
3. jún 2015

@jarmillka sa smejem, lebo mam rovnaku skusenost ako ty s tymto druhom bikin. Co som uz ja tiez poskusala... 😅

jarmillka
3. jún 2015

@hradnapani že? 😀

anicka22222
autor
3. jún 2015

ďakujem za názory dámy 🙂 take victoriasecret bikiny mám práve teraz, kupila som si ich cez internet lebo ma v nich uchvátilo modelkine telo- až doma som zistila že namne to vyzerá úplne inak :D.. tak som začala opravovať,prešívať,zašívať.. nakoniec v nich mám našité dobre že nie 3cm vypchávky (keďže nemali vobec nič).. síce vďaka nim niesom plochá, ale ako vyššie spomínala @jarmillka prsia úplne roztiahnu alebo spučia alebo neviem... joj už som bezradná :/ tie trojuholníkové isto vyskúšam 🙂

miadi
3. jún 2015

@jarmillka veru trojuholnikove opticky zvacsuju dekolt aj saty s takym V vystrihom hnet inak posobia..

@anicka22222 ale ja mam rada moje male prsia nechcela by som ich velke povazujem ich za dokonale take ake su a ked pocas pms alebo v prvom trimestri boleli jak slak bola som strasne stastna ze nie su velke 😀
mne sa silikony dost bridia videla som ich vela a aj prasknute tecuce babe do tela fuj to je nieco co by kazda mala vidiet nez si da tu umelinu do seba...zena nepotrebuje mega kozy aby bola sexi ale sebavedomie..ocenenie seba samej ktore prichadza z nutra nie budovane na povrchnych zakladoch..na kazdom je nieco pekne najdi si to svoje ..mozno mas krasne nohy zadocek alebo oci...a mysli na to nie na to co ti chyba v podprde...ver si a bud spokojna sama so sebou to uplne staci

eeffka
4. jún 2015

osobne myslim ze cim menej sa male prsia zena snazi vypchavat tym normalnejsie to vyzera, vsetky tie push upy su mi smiesne...par cm prsicok su teenagerky si schopne vytlacit az k brade
Takto sa nosia male prsia s gráciou:
https://www.victoriassecret.com/clothing/linen-...

paskolinka
4. jún 2015

uplne suhlasim s babami vyssie, co su za prirodzenost. ja mam male prsia a vobec to neriesim, som spokojna, skor sa snazim doladit k nim zvysok postavy, aby ich brucho nepredbehlo 😉 teraz sa mi to sice nedari, lebo som tehu 😀 , ale inak ano. podprdy aj plavky nosim minimalne vypchate, radsej vystriem chrbat, plecia dozadu a je to. plavky s mega vypchavkami nechcem, lebo to jednak vyzera neprirodzene a jednak ked vyjdes z vody, tak mas v kazdom kosiku pol litra vody a bud to nejako nenapadne vyzmykas alebo to budes mat mokre cely den.

0silvia0
4. jún 2015

@eeffka až na to, že toto na tvojom obr. sú normálne prsia, malé prsia košík A vyzerajú inak, henten trojuholník by ti tam prázdny visel 😀 😀 😀

eeffka
4. jún 2015

@0silvia0 nuz mam ine predstavy o normálnych prsiach, mam taketo kozicky ako ona 😀 akurát uz to taha k zemi, a to je velkost 75A, to je taka 1,5ka

0silvia0
4. jún 2015

@anicka22222 inak buď rada, že musíš maskovať len malé prsia, ja musím maskovať aj brucho, takže nosím tankiny s vystuženou podprsenkou. Hodila by som link, ale už som ich na stránke, kde som ich kupovala nenašla...

0silvia0
4. jún 2015

@eeffka no ja mám 70 A a bola by som šťastná, keby som mala také ako na obrázku, takže asi fakt mám inú predstavu, tá baba na foto mi pripadá, že má košíky B 🙂

edko22
4. jún 2015

@anicka22222
Ak ma dievca male prsia a obijme ju chlapec, tak je predsa blizsie k jej srdcu 😉

jarmillka
4. jún 2015

tak krajšie si to ani napísat nemohol 😉

h2
5. jún 2015

@edko22 No áno, ale väčšina chlapcov radšej objíma tie prsnaté. 🙂

edko22
5. jún 2015

@h2
Mozno vacsie prsia viac pritiahnu pozornost, ale zenu robi predsa pritazlivou jej osobnost a sarm.

h2
5. jún 2015

@edko22 No jasné, ale ak máš dve ženy, rovnako príťažlivé svojou skvelou osobnosťou a neodolateľným šarmom, tak tá s prsiami vyhráva. Navyše, veľké prsia si chlap všimne hneď, kým osobnosť sa ukáže až časom.

eeffka
5. jún 2015

@h2 moj konkretny priklad, mam skoro 40, kamoska 35, ja namalôovana striedmo , ona ako kraslica, ja kozy 1,5, ona das 5,5 to neprehanam, ja na diske v niecom rolakoidnom, ona dobry den koziska ven... co myslis s kym sa chlapi bavia 1. minutu a s kym po 10tich?
Netreba sa prezivat 😎

h2
5. jún 2015

@eeffka Tak jej asi k tým koziskám chýba tá spomínaná osobnosť a šarm. 😀

lilimoni
5. jún 2015

Poziciam ti moje "odkojene" 75D/E 😅 po dvoch tyzdnoch som nasla jedny plavky, ktore to udrzali a nevyzerala som ako obluda 😠 v bepone za 73€ 🙄