Ahojte mamicky, tie ktoré máte malé prsia a chcete nosiť nejaké tričká alebo croptopy ktoré sú bez ramienok ako to riešite? Myslím podprsenkou.. Ja keď si dám také tricko bez ramienok tak mi trčia ramienka z podprdy 😏🤔 keďže si nemôžem dovoliť dať podprdu bez ramienok dakujem za vašu odpoveď možno inspiraciu.
nerozumiem tomu, ze si nemozes dovolit….co si nemozes dovolit? Naco podprdu? To je nejaka norma mravnostnej policie, kto moze a nemoze bez podprdy, alebo podprdu bez ramienok?
@lindous bojím sa že by mi spadla dole. Predsa len keď je s ramienkami, tak si viem aj tie skrátiť
Treba skúsiť, keď ti dobre sedí, tak nespadne 😅 a to mne naozaj nemá na čom držať a aj na autobus si občas pobehnem 😀
Práveže na malých drží, všetko väčšie ako A v tom neudržíš.
Ja nosím na ramienka šaty aj topy a vždy mám normálne podprdu. Buď telovej farby alebo farby ako má ten top. Neriešim či niekto vidí nejaké ramienko z podprdy alebo nie. Veď základná škola je dávno preč aby som nad niečím takým rozmýšľala.
Nenosím tričká bez ramienok mne sa nepáči keď vidno to "sadlo" pod pazuchami a to vidno fakt každému aj keď ma 50 kíl. Príde mi to celkovo na každom nevkusne. Crop nosím ale bud s ramienkami alebo inak tvarovaný
@svokrinjazykmonika no aj ja keď mám saty alebo top na ranienka, tak tiež mi je jedno či niekto vidí tie ramienka z podprdy... ale ked si dám BAZ RAMIENOK top, vtedy mi vadi ze vidno ramienka z ppdprsenky
Kup si kvalitnu podprsenku so silikonovymi pasikmi na udrzanie a nepohne sa nic. Ked podrzi moje C tak podrzi aj A
@eeffka skúsim pozrieť na nete nejaku
Nemáš fotku prosím ťa kde si kupovala ty tu svoju?
Jaj prepáč, ja som to ozaj celé zle prečítala že BEZ ramienok top. 🤦 Ja mám ozaj vykojený mozog, predtým sa mi takéto chyby v čítaní nestávali 😅
Keď máš malé tak ti podprsenku ani netreba..uži si voľnosť
nemam rada topy bez ramienok, ale ked potrebujem, aby mi nebolo vidno ramienka, tak si dam aj podprsenku bez ramienok, nie? inak podla mna silikonove ramienka nemaju ziaden zmysel, neviem, ci nie su este nevkusnejsie ako keby si si dala normalne ramienka
Kvalitna podprda v znackovom obchode bude drzat ako prisita na telo, ale treba ratat investiciou nad 30 euro, a nie kupovat lacne smejdy, odporucam intimissimi najlepsie padnuce podprdy kupujem roky odporucam skusit
Ja som si kupila bezramienkovu bielu podprdu pred 18rokmi na Mileticke v takom stanku so spodnym pradlom a mala som ju hadam aj 10 rokov 😅😂. Vzdy ked som si kupila inu, nebola som taka spokojna, ako s tou 🙂 ta drzala najlepsie..naposledy som kupila tusim v H&M a som spokojna, nielem dobre drzi, ale aj vyzdvihuje moje 75C....inak vsetky ostatne podprdy mam z intimissimi, velmi mi sedi strih irina...
@zuzubb007
Skoro žiadne prsia, ale s podprsenkou bez ramienok problém nemám, treba dobrý strih a veľkosť 🙂 skôr by som povedala, že pre ženy s veľkými prsiami to bude problém, keď potrebujú viac podpory