Malé prsia a tričko bez ramienok

13. dec 2022

Ahojte mamicky, tie ktoré máte malé prsia a chcete nosiť nejaké tričká alebo croptopy ktoré sú bez ramienok ako to riešite? Myslím podprsenkou.. Ja keď si dám také tricko bez ramienok tak mi trčia ramienka z podprdy 😏🤔 keďže si nemôžem dovoliť dať podprdu bez ramienok dakujem za vašu odpoveď možno inspiraciu.

lindous
13. dec 2022

Skoro žiadne prsia, ale s podprsenkou bez ramienok problém nemám, treba dobrý strih a veľkosť 🙂 skôr by som povedala, že pre ženy s veľkými prsiami to bude problém, keď potrebujú viac podpory

tenerifka
13. dec 2022

nerozumiem tomu, ze si nemozes dovolit….co si nemozes dovolit? Naco podprdu? To je nejaka norma mravnostnej policie, kto moze a nemoze bez podprdy, alebo podprdu bez ramienok?

autor
13. dec 2022

@lindous bojím sa že by mi spadla dole. Predsa len keď je s ramienkami, tak si viem aj tie skrátiť

lindous
13. dec 2022

Treba skúsiť, keď ti dobre sedí, tak nespadne 😅 a to mne naozaj nemá na čom držať a aj na autobus si občas pobehnem 😀

januska12323
13. dec 2022

Práveže na malých drží, všetko väčšie ako A v tom neudržíš.

svokrinjazykmonika
13. dec 2022

Ja nosím na ramienka šaty aj topy a vždy mám normálne podprdu. Buď telovej farby alebo farby ako má ten top. Neriešim či niekto vidí nejaké ramienko z podprdy alebo nie. Veď základná škola je dávno preč aby som nad niečím takým rozmýšľala.

sszuzu8
13. dec 2022

Nenosím tričká bez ramienok mne sa nepáči keď vidno to "sadlo" pod pazuchami a to vidno fakt každému aj keď ma 50 kíl. Príde mi to celkovo na každom nevkusne. Crop nosím ale bud s ramienkami alebo inak tvarovaný

autor
14. dec 2022

@svokrinjazykmonika no aj ja keď mám saty alebo top na ranienka, tak tiež mi je jedno či niekto vidí tie ramienka z podprdy... ale ked si dám BAZ RAMIENOK top, vtedy mi vadi ze vidno ramienka z ppdprsenky

eeffka
14. dec 2022

Kup si kvalitnu podprsenku so silikonovymi pasikmi na udrzanie a nepohne sa nic. Ked podrzi moje C tak podrzi aj A

autor
14. dec 2022

@eeffka skúsim pozrieť na nete nejaku

autor
14. dec 2022

Nemáš fotku prosím ťa kde si kupovala ty tu svoju?

svokrinjazykmonika
14. dec 2022

Jaj prepáč, ja som to ozaj celé zle prečítala že BEZ ramienok top. 🤦 Ja mám ozaj vykojený mozog, predtým sa mi takéto chyby v čítaní nestávali 😅

pikachu999
14. dec 2022

Keď máš malé tak ti podprsenku ani netreba..uži si voľnosť

kiwi3
14. dec 2022

nemam rada topy bez ramienok, ale ked potrebujem, aby mi nebolo vidno ramienka, tak si dam aj podprsenku bez ramienok, nie? inak podla mna silikonove ramienka nemaju ziaden zmysel, neviem, ci nie su este nevkusnejsie ako keby si si dala normalne ramienka

eeffka
14. dec 2022

@kiwi3 nie ramienka silikonove ale na obvode je silikonovy pas, ten drzi na mieste

richie233
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zuzubb007
17. dec 2022

Kvalitna podprda v znackovom obchode bude drzat ako prisita na telo, ale treba ratat investiciou nad 30 euro, a nie kupovat lacne smejdy, odporucam intimissimi najlepsie padnuce podprdy kupujem roky odporucam skusit

richie233
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zuzubb007
21. dec 2022

@richie233 no cudovala by si sa toto je cisty mytus, poznam take fajne znacky, tricko za 100 euro a po troch opratiach sedive ako keby si ho v kosi nasla takze tak

richie233
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
dadis
22. dec 2022

Ja som si kupila bezramienkovu bielu podprdu pred 18rokmi na Mileticke v takom stanku so spodnym pradlom a mala som ju hadam aj 10 rokov 😅😂. Vzdy ked som si kupila inu, nebola som taka spokojna, ako s tou 🙂 ta drzala najlepsie..naposledy som kupila tusim v H&M a som spokojna, nielem dobre drzi, ale aj vyzdvihuje moje 75C....inak vsetky ostatne podprdy mam z intimissimi, velmi mi sedi strih irina...
@zuzubb007