Ahojte žienky , potrebujem poradiť niečo na rast pŕs.. :( som zúfalá , lieky na rast sú na mňa moc drahé , a už sa cítim veľmi zle , po Tom čo som prestala kojit sa mi zmenšili prsia o 2 čísla .. viete mi poradiť nejakú domácu alternatívu alebo niečo podobné ? Veľmi ďakujem za každú odpoveď 💟😢
@lucia0119 skus stimulen, je lacny a niekomu vraj pomaha. Vo vseobecnosti tieto lieky naozaj nepomozu, ak predsa len chces skusit skus toto. Dalsie alternativy su plastika, dobra podprsenka alebo zmierenie sa so svojimi proporciami, nemusi byt kazda ceckata, ci musi? Ak prsia nemas nejake ovisnute a vytahane, na svoju velkost sa da zvyknut.
Prosim Ta, ja sice neporadim, ale rada by som sa opytala. Zmensili sa Ti o 2 cisla oproti povodnej velkosti, alebo velkosti pri kojeni. Ja som si myslela, ze mi nejde uplne dobre pamat. Mam male prsia od zaciatku, ani pocas kojenia az tak strasne velke neboli, ale tiez mam pocit, ze teraz ich mam este nesie nez pred...
Ja môžem len z vlastnej skúsenosti, aj ja som bola z toho frustrovaná po ukončení dojčenia, ale dobrá správa je, že sa to dalo časom do poriadku. Nepamätám sa, či išlo o tri - štyri mesiace, ale rozhodne sa to upravilo. Prajem všetko dobré.
Ja zatiaľ len teoreticky viem, že by sa to malo trochu dorovnať cca do roka. Zmenšila sa prsna žľaza a prsia sa doplnia tukom.
ako dlho uz nekojis? ono by sa to casom malo aspon trochu upravit, nebud z toho taka zufala
Mne po troch detoch ostali len dve alternativy: plastika alebo vypchate podprsenky. Kedze nemam rada lekarov, zvolila som druhu moznost. Ziadne tabletky ti nepomozu, je to genetika.
@zdena12345 no než som otehotnela som mala 3-ky , keď mi prsia začali rásť mala som 4-ky a teraz mám menšie ako 2-ky.. a nekojim už skoro rok :( preto som z toho taká zúfalá
Este posilnovat prsne svaly cvicenim.Spevnia sa a vypnu spevnenim svalov.
Podľa mňa sú to len zbytočne vyhodené peniaze, čo si myslím je fajn na posilnenie cvičiť a na veľkosť akurát tak operácia 😉
@0silvia0 a inak male pevne maju vyhodu, ze clovek moze v lete napr.ist aj bez a je to podla mojho muza ze uplne sexi. Ja neviem posudit, ale napr.take volnejsie tricko s hlbokym vystrihom na chrbate a bez podprsenky uz mi sposobilo pozvanie na kavu od neznameho na ulici. Muhehe.
@bosoriak jo jo, u nas rovnako. Podprsenka sa nosi len do prace😀 maximalne na navstevy aj to len niekedy
@rembura no veď samozrejme, každému sa páči niečo iné, niektorí chlapi vôbec nie sú zaťažení na prsia a na ich miesenie 🤐 , skôr preferujú pekné zadky, štíhle nohy, dlhé vlasy, atď. Na každej žene sa nájde niečo pekné, ale na druhej strane, ak by som vedela, že chlap ma chce len kvôli nejakej telesnej proporcii, tak neviem či by som tým bola až taká nadšená 😔
@bosoriak inak v tomto mám aj ja jasno, nikdy by som kvôli prsiam nešla na zákrok. Neviem to ani vysvetliť, dnes je to síce bežný zákrok a ženy s tým nemajú najmenší problém, ale ja mám v hlave presvedčenie, že ja určite nikdy. Jasné, že plné prsia sú krásne, ale kvôli sebavedomiu na pár rokov si nechať voperovať niečo umelé a na základe toho umelého si teraz zdvíhať sebavedomie, že aha, už som dokonalá, mne osobne to hlava neberie. Ale samozrejme v tejto dobe sociálnych sietí kde každý pretŕča všetko čo mu na tele narástlo je ťažké priznať svoju nedokonalosť a žiť s ňou do konca života...
tema sa zvrhla niekde inde, nez sa zadavtelka pytala... ale len by som rada dodala. Nie kazda uprava prs je o ich zvacseni... kedze sama som riesila plasticku operaciu...ale nie prsia... niekedy si zena nevyberie a zivot sa s jej vzhladom ozaj skaredo zahra. Napr mozu ostat male a ovisnute... alebo prilis velke ze sposobuju zdravotne problemy... skratka moznosti je vela a dnesnej dobe je naozaj plasticka chirurgia dostupna. Nie je to ani financne az tak strasne narocne ako si mnoho zien mysli. Ak nechce 30-nicka mat prsia alebo brucho ako 60rocna. Preco do toho neist? Jasne, ma to nevyhody ale aj vyhody. Je na kazdom ako sa rozhodne. Ja mam prsia0 a som s nimi relativne spokojna a urcite koly tomu plastiku neriesim, ale verim ze ak zene s mensimi prsiami ostanu visiet po pupok, tak je rozhodovanie asi ine.
@zdena12345 no moja predstavivosť pracuje na plné obrátky, ale prsia, ktoré visia až po pupok, určite nemôžu byť menšie 😲
@zdena12345
@0silvia0
Ako mne je uplne jedno, kto si co da zvacsit alebo upravit. Su baby, ktorym to pomoze na psychiku, tak nech si to daju. Ludia sme rozni, niekomu na tom zalezi viac, niekomu menej. Mam znamu, co si to dala urobit a podla mna to vyzera hrozne, lebo to byva tak, ze ked ma niekto Acka, tak ked uz ide pod noz, tak nech to stoji za to a svac ho, Dcka. A vyzera to divne. Ale kym je ona spokojna, co je mna do toho. A co je mna do toho, kto si co da zoperovat a preco. 😀
Ja mam tiez priority niekde inde, ale napr. mi zalezi aj na tom, ako vyzeram. Akurat teda ovplyvnujem len ovplyvnitelne, takze cvicim, nech mam peknu rit a nohy a brucho.
Kazdopadne ziadne zazracne tabletky, masaze, masticky a podobne na rast prs nepomozu, jedine, s cim pomozu, je vyprazdnit penazenku.
@0silvia0 ano mozu to byt len take "supky" videla som. Ono je to asi po kojeni. Neviem, skratka, su rozne situacie
@zdena12345 jasné, že situácie môžu byť rôzne a každý to vidí inak, mne osobne je jedno ako si človek rieši situáciu, len som písala, že ja mám v tom jasno v mojom konkrétnom prípade. Nikoho iného neposudzujem ani neodsudzujem, ak to tak vyznelo, tak to nemal byť zámer.
kuracie maso z obchodu