Zeny, prosim Vas mam taky problem, ze som dnes objavila pod odkvapkavacom na riad male nie ze chrobaky ale take ako husenicky velke asi cca 1mm. Odkvapkavac na riad mame umely a je polozeny na nerezovom povrchu. Musim priznat, ze dlhsie som to neumyvala a ked som sa do toho dnes pustila, prislo mi zle. Vyumyvala som to, ale chcem sa opytat ci nemate s takym niecim skusenosti, ci sa mohli vytvorit z toho ze to dlhsie nebolo umyte a bola tam stale voda z riadov alebo sa mam bat, ze to je aj niekde inde ? potraviny som vsetky poprezerala tam by to byt nemalo, dufam ze to neni uz nikde.
@lilimoni https://www.google.sk/search?q=male+biele+húsen... tu je link ked si mozete pozriet nasla som na googli, proste uplne tak isto to vyzeralo len to bolo malilililinke naozaj cca 1mm a bolo ich viac ale len na jednom mieste v takom kruhu pod tym odkvapkavacom.. 🙂
@sweetlife00 a nepreteka ti ten odpad?
Aky odpad ? kde ?
@sweetlife00 pod drezom ale asi si tam mala nakvapkane od jedla a dake potvori ti tam vajicka naznasali. Treba to octovou vodou par krat do tyzdna utriet
Volala som mojej mame a ta mi povedala to iste, tak dakujem pekne, uz na to budem davat pozor. Dakujem pekne, len som sa potrebovala uistit ze to neni uz nikde inde. 🙂
Asi sa ti tam daco vyliahlo. Skus to radsej kazdy tyzden s octovou vodou pretriet 😒 skoda, ze namas fotku, by som sa segry popytala, co sa matohu to bolo