Caute. Má sa nám narodiť babo onedlho a s manželom vedieme boj kvôli tomu, že kedy bude ideálne priniesť k dieťaťu psíka. Ide o to že moja mama ma psa a je to proste člen rodiny, s ktorým bude chodiť na návštevu k nám lebo býva 500km od nás a proste o psíka by sa jej aj mohol niekto postarať ale aj jej aj mne je ľúto že by musel ostať doma. Manžel sa boji že dieťa chytí alergiu. Ale môj argument je čím skôr zistíme či je alergické tým lepšie, či? Ďakujeme za názory 🤗😄
dieta nechyti alergiu .. bud ju ma alebo nie ... a da sa drzat pes od dietata- aby nanho neskakala ci ine.. ak je starsi bude aj tak lezat niekde na zemy ... ja mam ps aj macku a nikdy nsom nerisila nic ked som bola tehu .. proste bude ako bude ..neda sa dieta dat do bubliny
Praveze naopak. Deti co maju uzky kontakt so zvieratami maju menej alergii. Navyse je to neuveritelny stimul. Mame velkeho psa aj macku a nasa mala sa za nimi ide zblaznit. Macicka je vnutri a rozvija jej motoriku, kedze sa ju stale snazi chytit.
Moj brat mal silnu alergiu na srst aj na perie, teraz ma farmu, chova cakumprask vsetko a je uplne ok.
Tu mu mozes aj ukazat studiu ze si nevymyslam: https://journals.plos.org/plosone/article?id=10...
Máme 2 chlpaté obludy (zlatý retriver a bernský salašnícky) obaja sa mocu pri malom odo dňa, čo sme ho doniesli z pôrodnice. Obaja sú vnútorni psi , akurát som im nedovolila valat sa na gauči pri miminku.
Prave naopak, zlepsi sa imunita. My sme babatko priniesli k nasej 4rocnej husky, su ako sestry, najlepsie kamosky a nehovoriac o tom, ze nema absolutne ziadne alergie, ma 15.mes a nikdy nebrala ziadne lieky na predpis, teda ani antibiotika.
Nechyti ziadnu alergiu. To by pol planety malo alergiu na psa/macku len kvoli tomu, ze s nimi byva domaci milacik. Alergia vznika uplne inak.
Moj syn sa narodil ked sme mali psa, ktory s nami spaval v posteli. Ani ma nenapadlo, ze co so psom. Hned ako sme dosli domov, tak si zvykali na seba. Pes sa maleho dost bal 😁. Dcera sa narodila ked sme mali 4psov v dome. Cim skor si zvyknu, tym lepsie.
My sme mali psa predtým ako sa nám narodilo babo a žiadnu alergickú reakciu nemalo a ani nemá.
Neviem sice akého psíka ma tvoja mama, ale náš bol napr. Prvú noc úplne doplašený keď mala spustila plač on začal zavyjat lebo nepoznal ten zvuk. Teraz to už úplne ignoruje.
Hlavne by ste sa s manželom mali dohodnúť a nájsť nejaký spoločný názor resp. kompromis, ktorý bude vyhovovať vám obidvom.