Mala som zlý sen

katkamarcinova
19. aug 2024

Ahojte snivalo sa mi ze moju dceru zrazila električka , ja som ju nevidela len v tom sne mi prišli povedat že dcerku vyberaju z pod električky a ja mam v kuse strach čo to može znamenať :( može sa to vyplnit ?

sfinks
19. aug 2024

sny sú symbolické a nie vždy odrážajú reálnu budúcnosť.
Význam snov:
Strach a úzkosť: Sny o nehode alebo zranení blízkej osoby môžu byť často prejavom vašich vlastných obáv a úzkostí. Ak sa bojíte o bezpečnosť vašej dcéry alebo máte v živote nejaké obavy, tento strach sa môže preniesť do vašich snov.

Kontrola a zodpovednosť: Môže to tiež symbolizovať pocity straty kontroly alebo obavy o to, ako zvládate rodičovskú zodpovednosť. Sny často odrážajú naše vnútorné pocity, ktoré môžu byť spojené so starostlivosťou o niekoho iného.

Zmena alebo transformácia: Električka, ako symbol hromadnej dopravy, môže tiež predstavovať smer alebo cestu, ktorou sa vydávate v živote. Možno prechádzate nejakou zmenou alebo máte pocit, že niečo sa rýchlo mení, a to môže vyvolávať úzkosť.

januska12323
19. aug 2024

Sen je len sen žiadne videnie do budúcnosti sa nekoná.

katkamarcinova
autor
19. aug 2024

@sfinks strašne sa o deti bojim a aj to bolo den pred operaciou prave

katkamarcinova
autor
19. aug 2024

@sfinks dakujem docela vsetko suhlasi v mojom živote čo ste napisala

galganka
19. aug 2024

Znamená to akurát to, že si mala pustenú telku, dosť pravdepodobne správy... Búračky, zlé správy, deň pred operáciou... ... možno aj niečo ťažké na večeru k tomu... A bum... Vznikol z toho blbý sen.

vanilkovazmrzka
19. aug 2024

Nemoze sa to vyplnit. Bol to iba sen.

simsalabim
19. aug 2024

@katkamarcinova ak ta to ukludni, ja mavam “prorocke” sny a NIKDY to nie je tak, ako to ukazuje sen. Vzdy to je symbol pre daco ine. Napr pohyb dolu (vytah, lanovka, schody…) = neuspech. Takze ak sa mi pred skuskou snivalo, ze som s partiou na vylete v Tatrach a kocham sa pohladom, pricom lanovka ide nadol, vedela som, ze skusku nespravim, nie, ze pojdem na vylet.

qwer2019
19. aug 2024

Mne sa nedávno snívalo, ze sme čakali dcéru, mala odniekiaľ priletiet (ma 5r) a ze nechodila a potom mi prišiel niekto oznámiť, že zomrela. Tiež som ju v sne nevidela.. Horor, zobudila som sa z plačom, ale tak našťastie bol to len hlúpy sen. Skus sa cez to preniest, aj keď to sú drsne sny.