Ahojte snivalo sa mi ze moju dceru zrazila električka , ja som ju nevidela len v tom sne mi prišli povedat že dcerku vyberaju z pod električky a ja mam v kuse strach čo to može znamenať :( može sa to vyplnit ?
Sen je len sen žiadne videnie do budúcnosti sa nekoná.
@sfinks strašne sa o deti bojim a aj to bolo den pred operaciou prave
@sfinks dakujem docela vsetko suhlasi v mojom živote čo ste napisala
Znamená to akurát to, že si mala pustenú telku, dosť pravdepodobne správy... Búračky, zlé správy, deň pred operáciou... ... možno aj niečo ťažké na večeru k tomu... A bum... Vznikol z toho blbý sen.
Nemoze sa to vyplnit. Bol to iba sen.
@katkamarcinova ak ta to ukludni, ja mavam “prorocke” sny a NIKDY to nie je tak, ako to ukazuje sen. Vzdy to je symbol pre daco ine. Napr pohyb dolu (vytah, lanovka, schody…) = neuspech. Takze ak sa mi pred skuskou snivalo, ze som s partiou na vylete v Tatrach a kocham sa pohladom, pricom lanovka ide nadol, vedela som, ze skusku nespravim, nie, ze pojdem na vylet.
Mne sa nedávno snívalo, ze sme čakali dcéru, mala odniekiaľ priletiet (ma 5r) a ze nechodila a potom mi prišiel niekto oznámiť, že zomrela. Tiež som ju v sne nevidela.. Horor, zobudila som sa z plačom, ale tak našťastie bol to len hlúpy sen. Skus sa cez to preniest, aj keď to sú drsne sny.
sny sú symbolické a nie vždy odrážajú reálnu budúcnosť.
Význam snov:
Strach a úzkosť: Sny o nehode alebo zranení blízkej osoby môžu byť často prejavom vašich vlastných obáv a úzkostí. Ak sa bojíte o bezpečnosť vašej dcéry alebo máte v živote nejaké obavy, tento strach sa môže preniesť do vašich snov.
Kontrola a zodpovednosť: Môže to tiež symbolizovať pocity straty kontroly alebo obavy o to, ako zvládate rodičovskú zodpovednosť. Sny často odrážajú naše vnútorné pocity, ktoré môžu byť spojené so starostlivosťou o niekoho iného.
Zmena alebo transformácia: Električka, ako symbol hromadnej dopravy, môže tiež predstavovať smer alebo cestu, ktorou sa vydávate v živote. Možno prechádzate nejakou zmenou alebo máte pocit, že niečo sa rýchlo mení, a to môže vyvolávať úzkosť.