Ahojte!
Chcela by som sa opýtať čo znamená keď sa mi nie prvý ani druhý dokonca ani tretíkrát sníval sen v ktorom bol môj ex priateľ a môj terajší priateľ. Sen je stále o tom istom ako má môj ex priateľ hľadá a ja sa skrývam pretože sa ho bojím a vždy zavolám terajšiemu aby má prišiel zachrániť. (S mojim bývalým sme nemali dobrý vzťah, nadával mi, zakazoval mi, všade musel ísť so mnou, kontroloval má a občas bol aj nejaký ten úder no nič vážne). Bol aj sen kedy sa mi snívalo, že som s ním znova chodila no nechcela som ho, hnusil sa mi, neznasala som ho a zas som volala terajšiemu priateľovi, že chcem byť s ním a plakala som mu do telefónu. Neviete čo to všetko znamená? Mám sa báť? Mám v terajšom vzťahu niečo zmeniť? Čo mi ten sen chce povedať ?😣
Za každú odpoveď a pomoc ďakujem!
Je to len sen, tvoje podvedomé túžby, strachy alebo len udalosti a premietajú sa do snov. Netreba za tým hľadať žiadny zmysel.
nehladala by som za tym nic. je to len sen a fakt sa tym netreba nejak zapodievat, aby si si zbytocne nepokazila nieco co klape
Mne sa túto noc snívalo s prvou láskou, s ktorou nie sme... asi 22 rokov, bola mladá a nádherná a chcela byť so mnou. Normálne sklamanie pri prebudení, do šľaka. 🙂 ☹ Len sen.
toto podla mna normalne nie je, nemas v sebe este niektore veci doriesene :-/ treba aby si to vsetko v sebe uzavrela :-/
je iba sen, premieta sa ti čo si zažila, veome či podvedome a nehľadaj za tým nijaké veštenie
Ja si myslim, ze sa este proste necitis v bezpeci stale, ze mas aku taku oporu v tom novom vztahu ale bojis sa, ze ta novy priatel nedokaze uplne ochranit pred tym starym
Podľa mňa to chce ešte čas, aby si sa z toho dostala. Aby si si uvedomila komu môžeš veriť 🙂
ja ako osobne snom nejaku vahu neprikladam. tiez som mavala taketo sny, no ako prisli tak aj odisli a vobec som na to nejak nemyslela a avobec som nehladala co by za tym mohlo byt
@kraska124 keď mávaš takéto sny, tak ešte stále sa ho v kútiku duše bojíš a nie si z toho vzťahu úplne vyliečená a preto mávaš takéto sny. Aspoň ja si teda myslím. Lebo väčšine sa ľudom sníva to, na čo myslia a čo ich ranilo.