Mala som hrozný sen

ninusa221
26. nov 2021

Baby mávame to aj vy že sa budite celu noc ? A potom mate taky hnusny den ? Mne sa snivalo ako naši umreli. Zobudila som sa na to ako plačem a teraz je to divné. Ake mate sny?

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
snowflake07
26. nov 2021

@ninusa221 Keď sa ti sníva o niekom že zomrel a vidíš ho v rakve znamena,že ten "mŕtvy"bude mať dobré obdobie.Co sa teba týka,tak máš práve nejaké zle emócie v sebe,ktoré nevieš spracovať.V konečnom dôsledku je to dobrý sen.

lolinko
26. nov 2021

@ninusa221
Nechcem strašiť, ale mne sa snívalo s mysami (veľmi sa ich 😰) kričala som a plakala, až ma manžel musel zobudiť. A ráno som sa dozvedela ze mi mama zomrela.
Neviem či to malo suvist, no nemala som dobrý vzťah s mamou a vedela ze sa myší strašne bojím. Neviem ci sa chcela takto rozlúčiť alebo co...
Sen je z polovičky fantázia a z polovičky pravda.

ninusa221
autor
26. nov 2021

@lolinko no mne sa snivalo že si dali pichnúť eutanáziu obaja. A nas s bratom tu nechali🤦🏽‍♀️ Ale to som večer pozerala nemocnicu a tam bola časť a vraveli tam o eutanázii.🤦🏽‍♀️

anna_maria1
26. nov 2021

Riadny sen to ti poviem. Ale ako hej mne sa tiez vela raz snivali take sprostosti az som sa rano nestacila cudovat kde sa to v mojej mysli nabralo.

lolinko
26. nov 2021

@ninusa221
Moze to byť iba suvist zo seriálom, asi si nad tým rozmýšľala a potom sa ti to spojilo vo sne.

haley7897
26. nov 2021

@ninusa221 tu platí, že jediné sny ktoré sa plnia... ⬇️
Sen si si vykonstruovala sama po pozretí filmu, kľud.

eliskadad1
27. nov 2021

sny sú odrazom toho, čo máme v podvedomí našom a tak sa to prejavuje, naše obavy, starosti, ale aj radosti 😉