Sníval sa mi živý sen, ktorý mi naháňa strach. Pamätám si ho celý. Zomrela som v ňom, ale to neriešim.
V tom sne som bola doma, v izbe, s mojím bratom. Bol večer. Bola tam poschodová posteľ, z ktorej bolo vidno cez okno na ulicu (ako v reále). Rozprávali sme sa a zrazu sme počuli akoby výbuchy. Vyliezli sme na hornú posteľ, pozreli sme sa von oknom a videli sme ísť po ulici tank, smerom k nám. Pri každom jednom dome zastal a vystrelil. Nakoniec strelil do domu naších susedov, namieril hlaveň na náš, presne oproti oknu, z ktorého sme pozerali a vystrelil. Vtedy nastala tma, padala som akoby z výšky a s trhnutím som sa zobudila.
Ten sen bol čudný, živý, akoby som tam naozaj bola. Nie ako ostatné. Cítila som všetky emócie, dotyky. Môže sa jednať o niečo, čo sa stane (keby náhodou bola 3. svetová)? Alebo sa nám v snoch sníva o naších paralelných verziách?
Mne sa stále sníva, že sa niečo stane môjmu 10 mesacnemu synovi.. strašne často, buď sa dusí, alebo mu niekto ubližuje, dnes v noci si rozrezal v mojom sne nohu o zips na mojich nohaviciach, všade striekala krv a ja v panike som nevedela nájsť mobil aby som zavolala záchranku, no tiež som sa s revom už viackrát zobudila.. podľa mňa presne ako hovorí @donika23 , podvedomý strach..
Snami nemozme predpovedat, co sa stane. Je to tvoja vnutorna obava alebo len casto natrafis na tuto temu v spravach, mediach, rozhovoroch...
@donika23 Nie s nikým som vojnu nerozoberala. Ani len som na ňu nemyslela. Nielen v ten večer, ale celkovo, vôbec. Popravde pochybujem, že bude 3. svetová, preto na to vôbec nemyslím. Preto sa čudujem, že sa mi niečo také snívalo.
mne sa tento tyzden snivaju uplne blbiny /nezvykne sa mi snivat,resp si nepamatam sny, ale tento tyzden az 2x/. Tuto noc som sedela vo vazeni /Pozerala som Hojera, mozno preto/, ale 2 dni vzad,,,uplna pikovina...mala osm sa stat generalnou riaditelkou markizy 😂 ale!! prisiel tam Richard Stanke 😂😂 (snad rok som nikde o nom nevidela, nepocula/, ze on nim chce byt,ze a ved my sa dame znova dokopy 😂😂 ja som sa toho miesta nechcela vzdat a prisiel tam daky bodygard, otvoril take velke okno a dlhou tycou ma chcel z neho sotiť 😂 ...Pred par rokmi som sa vyspala s Trumpom ...staci ti? 😂 ...neboj neznamena to vobec nic,,,
Bol spln. To je jedna vec, co moze na ludi vplyvat. Druha je ta, ze si v sne mozes riesit rozne veci, ktore mozog zhmotni cez obrazy, ktore v tebe vyvolavaju podobne emocie, ake zrivna vo sne riesis.
Ahoj, mne sa snívali stále živé sny s medveďom ako má naháňa. To bolo ako real s emóciami. Zistila som, že to je môj podvedomý strach. Chodievame často na túry a je to naozaj môj strach, že ho stretnem. Podvedomie sa s tým takto vyrovnáva. Nerozoberali ste vojnu s niekým náhodou nedávno?