Malá princezná. Kde stiahnem túto rozprávku?

martinka17
10. máj 2011

Vie mi niekto poradiť stránku,kde by sa dala táto rozprávka stiahnuť v slovenčine? 😀 😀 😀

najjanka
10. máj 2011

My sme si nahrali všetky časti večerníčka na disk z Magia. Akurát sa to nedá dať odtiaľ na DVD, čo je fakt smola. Moja dcérka túto rozprávku miluje a každú časť videla aj 4 krát.

titkovamiriam
10. máj 2011

my sme ju nahravali ked este chodila na minimaxe 🙂 Marek je sice chalan no priam tu rozpravku zboznuje 🙂

martinka17
autor
10. máj 2011

@titkovamiriam
@najjanka ja som nenahrala a teraz ju malý spomína 😀

titkovamiriam
10. máj 2011

urcite sa to da stiahnut na niakych platenych strankach skus si to dať do googlu či ti niečo nenajde

najjanka
10. máj 2011

Áno, je veľmi populárna aj u našich chalanov. Inak, keď chcem mať pokoj na chvíľku, tak im púštam aj 5 dielov po sebe. Všetci traja hypnotizujú obrazovku a ja môžem konečne vyložiť umývačku, či vyvešať bielizeň 😉

martinka17
autor
11. máj 2011

@titkovamiriam nenášlo totááál nič v slovenčine, ani platenééé. Ale už mám, kúpila som, som zvedavá na kvalitu 😉

ivett1
11. máj 2011

@martinka17 ahoj, máme ju stiahnutú na hdd, keď išla ako večerníček na stv...ale myslím, že na distribúciu to nie je 🙂 ...a možno nejaké časti aj chýbajú...ale mojej malej princeznej to úplne stačí...túto rozprávku pozerá ešte od čias, keď bežala na minimaxe v češtine 🙂

pancake
11. máj 2011

@martinka17 kde si ju kupila? aj ja by som ju chcela.....prosiiim napiiis. môj maly tiez na nef ,,vičal,, ked bola vo vecernicku a v čestine ju nechcem. on čestine nerozumie. ☹

martinka17
autor
11. máj 2011

@pancake na bb....zajtra mi má doraziť, ak bude ok, napíšem...na skúšku len 1 DVD, ona to má na 4 😀

pancake
11. máj 2011

@martinka17 dakujeeeem a kolko stoji jedno dvd?

kalifa28
11. máj 2011

jeeej, aj my fičíme na malej princeznej, nechcite vediet ako ju volá moja dcera.... 🙂 🙂 (pica) 🙂 chodí po dome a hladá picuuu 🙂 kde ju to teda možem zohnat na dvd?

martinka17
autor
11. máj 2011

@kalifa28 ja som našla len na bb 😀

mattoni24i
25. jún 2011

poradite kde najdem tu rozpravku mala princezna pre ceru

triminka
4. aug 2011

@martinka17 ahoj, to dvd mala princezna,co si objednavala na bb je v dobrej kvalite? lebo dnes mala videla tu rozpravku na stv2 a velmi sa jej nepacilo ze skoncila 😀 stale ju volala spat 🙂 tak by som jej to chcela kupit,len teda ci sa to od tej baby oplati. a kolko dvd stalo? vdaka 😉

tomi16
28. aug 2011

aj ja hladam tu rozpravku.. nevedeli by ste mi ju niekto poslat na CD?

taaja
20. dec 2011

@martinka17 Dobry den,prosim vas chcem sa vas opytat kde ste zohnali dvd mala princezna,ja ho nemožem nikde zohnat.Dakujem za odpoved.Pekny den.Taja

liki205
5. feb 2012

@martinka17 ahoj prosím ťa kde sa ti podarilo kúpiť toto dvd? jak hladám tak hladám na googli a nikde nič , prosím porad, lebo naša malá nič iné okrem tejto rozprávky nechce pozerať 🙂 dakujeeeem

trdlo
5. feb 2012

rozpravky o malej princeznej sa daju pozerat a aj stiahnut na youtubehttps://www.youtube.com/results?search_query=na... 😉

lenca30
10. máj 2012

@martinka17 ahoj prosim ta mas este tie dvd mala princezna? co znamena bb?vdaka

martinka17
autor
10. máj 2012

@lenca30 bb je Babybazar. Ale áno, mám, pošlem Ti ak chceš za poštovné napálené...napíš IP 😉

jankali
28. jún 2012

Ahoj Martinka, tuto čítam, že máš malú princeznú, aj ja to hľadám.. ak by si mohla, prosím, napíš mi IP, aj ja by som chcela - tam dáš podmienky.. aby som ťa veľmi neobťažovala.. Sú tu nejaké linky, ale mám teraz veľmi kazivý internet, skoro nič mi nestuiahne🙂) Ďakujem, pa🙂

dominik1220
2. dec 2013

😠 neviem ci ma chibu pocitac lebo mi nie stahne ☹ 😝 😀

dominik1220
2. dec 2013

ahoj ale sa volam dominik