Vie mi niekto poradiť stránku,kde by sa dala táto rozprávka stiahnuť v slovenčine? 😀 😀 😀
my sme ju nahravali ked este chodila na minimaxe 🙂 Marek je sice chalan no priam tu rozpravku zboznuje 🙂
@titkovamiriam
@najjanka ja som nenahrala a teraz ju malý spomína 😀
urcite sa to da stiahnut na niakych platenych strankach skus si to dať do googlu či ti niečo nenajde
Áno, je veľmi populárna aj u našich chalanov. Inak, keď chcem mať pokoj na chvíľku, tak im púštam aj 5 dielov po sebe. Všetci traja hypnotizujú obrazovku a ja môžem konečne vyložiť umývačku, či vyvešať bielizeň 😉
@titkovamiriam nenášlo totááál nič v slovenčine, ani platenééé. Ale už mám, kúpila som, som zvedavá na kvalitu 😉
@martinka17 ahoj, máme ju stiahnutú na hdd, keď išla ako večerníček na stv...ale myslím, že na distribúciu to nie je 🙂 ...a možno nejaké časti aj chýbajú...ale mojej malej princeznej to úplne stačí...túto rozprávku pozerá ešte od čias, keď bežala na minimaxe v češtine 🙂
@martinka17 kde si ju kupila? aj ja by som ju chcela.....prosiiim napiiis. môj maly tiez na nef ,,vičal,, ked bola vo vecernicku a v čestine ju nechcem. on čestine nerozumie. ☹
@pancake na bb....zajtra mi má doraziť, ak bude ok, napíšem...na skúšku len 1 DVD, ona to má na 4 😀
@martinka17 dakujeeeem a kolko stoji jedno dvd?
jeeej, aj my fičíme na malej princeznej, nechcite vediet ako ju volá moja dcera.... 🙂 🙂 (pica) 🙂 chodí po dome a hladá picuuu 🙂 kde ju to teda možem zohnat na dvd?
@kalifa28 ja som našla len na bb 😀
poradite kde najdem tu rozpravku mala princezna pre ceru
@martinka17 ahoj, to dvd mala princezna,co si objednavala na bb je v dobrej kvalite? lebo dnes mala videla tu rozpravku na stv2 a velmi sa jej nepacilo ze skoncila 😀 stale ju volala spat 🙂 tak by som jej to chcela kupit,len teda ci sa to od tej baby oplati. a kolko dvd stalo? vdaka 😉
aj ja hladam tu rozpravku.. nevedeli by ste mi ju niekto poslat na CD?
@martinka17 Dobry den,prosim vas chcem sa vas opytat kde ste zohnali dvd mala princezna,ja ho nemožem nikde zohnat.Dakujem za odpoved.Pekny den.Taja
@martinka17 ahoj prosím ťa kde sa ti podarilo kúpiť toto dvd? jak hladám tak hladám na googli a nikde nič , prosím porad, lebo naša malá nič iné okrem tejto rozprávky nechce pozerať 🙂 dakujeeeem
rozpravky o malej princeznej sa daju pozerat a aj stiahnut na youtubehttps://www.youtube.com/results?search_query=na... 😉
@martinka17 ahoj prosim ta mas este tie dvd mala princezna? co znamena bb?vdaka
@lenca30 bb je Babybazar. Ale áno, mám, pošlem Ti ak chceš za poštovné napálené...napíš IP 😉
Ahoj Martinka, tuto čítam, že máš malú princeznú, aj ja to hľadám.. ak by si mohla, prosím, napíš mi IP, aj ja by som chcela - tam dáš podmienky.. aby som ťa veľmi neobťažovala.. Sú tu nejaké linky, ale mám teraz veľmi kazivý internet, skoro nič mi nestuiahne🙂) Ďakujem, pa🙂
😠 neviem ci ma chibu pocitac lebo mi nie stahne ☹ 😝 😀
ahoj ale sa volam dominik
My sme si nahrali všetky časti večerníčka na disk z Magia. Akurát sa to nedá dať odtiaľ na DVD, čo je fakt smola. Moja dcérka túto rozprávku miluje a každú časť videla aj 4 krát.