Ahoj maminky.Mám problém a veeelky. Moja dcerka ma 2 roky a 4 mesiace,staram sa o nu odmalicka a s laskou,prakticky som sa od nej nepohla.
Často je s nami doma aj nas tato...no a to je to co je mojim kamenom urazu.Moja mala ma neviem preco vobec nerespektuje,stale vola iba tati...
Nenecha sa mi aby som ju obliekla ani umyla ani dala spinkat,proste iba tati.Ked sa jej na ihrisku opytaju koho lubi povie tatika ...Popritom ked som
s nou sama je zlatucka mojka sa so mnou,no na nepoznanie,ale ked je doma tata je to pre mna strasna hamba,lebo vlastne dieta mi nic nedovoli.Neviem si to vysvetlit,som z toho zmatena aj nestastna.Co mam robit?
nepanikar, nemas byt preco smutna, moja dcerka nam poslednu dobu robi to iste-najradsej mam akosa ku mne tisne celu noc a rano rozprava iba tatinkovi 🙂
ja nechavam manzela nech si to v pokoji uzije, doteraz to bolo iba o maminke a videla som na muzovi, ze mu je obcas luto, ze je mimo 😨
neber to tragicky 😎
ukludnit sa! Mala je s tebou nonstop je uplne prirodzene ze tuzi mat pozornost otca ked je doma.neries to a daj si nieco sladke na nervy 😉
@nikols ahoj.... aj mi to je trocha smiešne, lebo presne takto pred nejakým časom sa cítila aj ja.... Alžbetka /6,5/ mi dokonca hovorila, že ma nechce, lebo smrdím 😠 Som sa normálne hambila.... 😅 A bolo to zhruba v takom období, ako je teraz tvoja dcéra......No a teraz je to zasa naopak.... je stále "pricucnutá" na mne.... až mi to niekedy ide na nervy /dúfam, že ma za túto vetu nikto "neznesie zo sveta"/.... Proste to ber ako určité vývojové obdobie.... a užívaj si, že ta stále nepotrebuje a oddychuj.... 😉
Podľa mňa je to len obdobie, my sme také mali už dva krát 🙂 všetko musel iba tato a ja som oddychovalaaaa a tešila sa že sa aspoň ešte viac zblížia, veď sú otec a syn, tak to má byť, musí vedieť mňa zastúpiť vo všetkom 😉 Pokým ťa neodmieta aj keď ste samé, nerobila by som z toho paniku, podľa mňa to prejde.
@nikols Ahoj..No, smutné..A môžem sa spýtať, s malej ockom spolu žijete?? my máme v rodine podobný prípad..moj brat ma dcérku, má 2roky aj 7mesiacov..Ked je iba s ním, poslúcha, ona je iba tatinkova..A ked je aj s maminkou, s ktorou žije, sama, tak je to tiež v pohode..Ale ked sú niekde spolu s maminkou aj tatinkom, tak mamu normálne vyháňa domov..že ju tu nechce a tak..Ale nie je to až také ako u vás..
V našom prípade je to preto, pretože je viac s mamou, mama je viac starostlivá, všrtko ju učí, na všetko ju upozorňuje, nerob toto a nerob toto..A tatino je s nou menej, bláznni sa s nou, vsetko jej dovolí...chápeš? a dieťaťu to niekedy aj lezie na nervy..neviem či som to dosť zrozumiteľne napísala.🙂
dnes to tu uz jedna baba riesila..mrkni tu https://www.modrykonik.sk/forum/tema/moje-deti-...
@nikols ver tomu,ze tvoje dieta ta lubi, naozaj je to iba obdobie. mojej svagrinej dcera bola presne taka ista,stacilo,ze bol v okoli niekdo iny ako mama, napriklad ja, a uz ja som ju musela hojdat,ja som jej musela zaviazat snurky, a ked nie,tak robila sceny,dokonca sa na mamu aj zahanala....ale ked bolo zle,ze napriklad si ublizila,alebo bola unavena a chora,tak vtedy sa to ukazalo,ze potrebuje iba maminku. Ono je to presne ten vek,ked dieta si uvedomuje svoju osobnost a skusa co sa da. Ako pisu kocky, vychutnavaj si klud, vyloz si nozicky,a ver tomu,ze ta lubi najviac na svete....
ahoj nebud z toho nestastna moja dcerka ma tiez radsej tatinka ako mna dokonca v zime ked mal dovolenku 2 tyzdne a bol stale s nami tak mne ani mama nepovedala stale kricala tata aj teraz ked sme spolu doma a nieco spravi tak povie tata aby som mu to vecer povedala a ked sa tata vecer objavi tak pusu mu da a ked sa jej spytam das aj mne povie ne ale ked tata nie je doma tak som jej dobra aj ja mala bude mat o mesiac 3 roky a vobec sa na nu za to nehnevam
@nikols nie je problém v tom, že otec je s ňou málo a preto má potrebu aby sa jej venoval, keď má na ňu trochen času?