Mal som zvláštny sen

26. jan 2021

Dobrý deň chcel by som sa spýtať čo si o tom myslite.... Včera sa mi sníval sen že som sa pozeral sám na seba ako spím všetko som videl aj celú izbu a všetko bolo také spomalené, neviem ani či to mám považovať za sen... Ak poznáte film Nebo nieje výmysel tak tam bol chlapček ktorý zomrel pri operácii a pozeral sa na seba ako tam leží a potom ožil. Nechcem si nič také namýšľať ale nemohol som aj ja zomrieť a potom naspäť ožiť?

katkamatka7
26. jan 2021

Aký si mal pocit zo dna tesne po prebudení? Príjemný alebo nepríjemný? Si momentálne v náročnej situácii? Študuješ alebo pracuješ? Máš pocit, že Tvoj život stagnuje a Ty niečo zmeskas?

autor
26. jan 2021

@katkamatka7 pocit som mal asi vyčerpávajúci aj príjemný. No momentálne som v takej situácii náročnej a študujem aj pracujem. A dá sa povedať že niečo vždy zmeškam, veľa vecí nestíham alebo aj keď mám čas tak ma to nenapadne spraviť. V tom "sne" som necítil žiadny pocit možno trošku strach aj uvoľnenie skôr som si v hlave hovoril že to je divne. Dokázal som v tom sne otvoriť oči a pozerať sa na hodiny ktoré boli spomalené a ja som sa z hora pozeral čo robím a ako spím (to pozeranie na hodiny trvalo asi tri sekundy nášho času) keď som sa prebudil tento "sen" som si dobre pamätal aj teraz a ja väčšinou každý jeden sen po prebudení zabudnem.

lindusss2016
26. jan 2021

Nie urcite si len tak nezomrel a neozil 🤷‍♀️

katkamatka7
26. jan 2021

Neuniká Ti v živote niečo? Čo môžeš svojou snahou ovplyvniť a zmeniť k lepšiemu? V Tom sme sa len pozeráš na seba , ako Spiš a aj hodiny idú pomaly. Polož si otázku, aké máš krátkodobé a dlhodobé ciele. Čo potrebuješ urobiť do mesiaca, čo potrebuješ urobiť dnes. A čo by si si prial napríklad stihnúť do desiatich rokov. Aké máš podmienky na uskutočnenie tých cieľov a ako môžeš svoje podmienky vylepšiť a pomôcť tak svoje ciele postupne, po krokoch, naplniť.

autor
26. jan 2021

@katkamatka7 nemám pocit že by mi niečo v živote unikalo 🤷‍♂️ No tu otázku si pokladám každý deň čo musím stihnúť spraviť pr. do mesiaca aby som mal to a to... Aj sa o to snažím ale nejde to tak jednoducho

whatever1
26. jan 2021

To máš pravdepodobne z toho filmu...

emilius03
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
26. jan 2021

@whatever1 ten film som videl asi pred mesiacom

cacianka
26. jan 2021

Myslim si ze si zjedol vela slaniny...

makakova
26. jan 2021

@cacianka 😂😂😂 toto ma pobavilo

rencazranca
26. jan 2021

Nebol to sen, volá sa to vytelesňovanie, môj manžel to tiež zažil a v pohode sa vrátil do svojho tela.

autor
26. jan 2021

@cacianka nič som nejedol

julls51
26. jan 2021

Mimotelový zážitok, maybe ? 🙂

autor
26. jan 2021

@rencazranca a on čo videl?

lemra
26. jan 2021

Nie neprežil si klinicky smrť. Pozri si info o vedomím sneni . Mnohí by ti závideli,že sa ti to pošťastilo.

autor
26. jan 2021

@lemra pozrel som si a viem všetko o vedomom snívani ale nieje to to... To by sa mi muselo niečo snívať nejaký dej alebo niečo a nie to že som sa z hora pozeral na seba ako ležím v posteli. Uvedomenie sna podľa mňa vyzerá inak no neviem sám 🤷‍♂️

lemra
26. jan 2021

Mnohí začínajú tak že sa snažia uvidieť napr.svoje ruky a trvá to dlho.No sú ľudia napr. so sklonom k namesacnosri,ktorí podobné ako Ty teraz sa dostávajú do snov.

autor
26. jan 2021

@lemra namesačný nebývam ani som nikdy nebol nedokáže so mnou mesiac alebo celkovo počasie robiť nič. No to viem ale ja som videl hneď všetko proste seba

cacianka
26. jan 2021

@makakova akebo klobasy 😜
veď o to mi šlo. nevysmievam sa, ale neprikladam snov nejako prilis význam

majkuska
26. jan 2021

Ahoj. Z mojho hľadiska existujú 2 odpovede.
Ta prvá, že si vyčerpaný a mozog je predsa mozog.
No a ta druha, síce si nezomrel, len spal ale existuje niečo také ze sa duša dokáže na chvíľu oddeliť od tela(stáva sa to v spánku), tvoje reálne telo spi, žije, funguje, zvykne sa to stať aj deťom. Mne sa to stávalo keď som bola malá, vznášala som sa po miestnosti v ktorej som spala a potom ešte raz sa mi to stalo pred 10 rokmi ako dospelej, ale to už skôr vnímam ako sen, nejaká trauma zo sekcie. Ta sekcia sa mi opakovala v smelé, ale ja som pozerala na seba.

samuel4800
30. jan 2021

A dokázal si meniť vodu na víno aj pred tým ako si zaspal, alebo až po znovu oživení?

rencazranca
7. feb 2021

samého seba ako šoféruje auto, práve vtedy sedel za volantom a šoféroval auto. Alebo bol sa poprechádzať v dome mojej mamy.