Dobrý deň chcel by som sa spýtať čo si o tom myslite.... Včera sa mi sníval sen že som sa pozeral sám na seba ako spím všetko som videl aj celú izbu a všetko bolo také spomalené, neviem ani či to mám považovať za sen... Ak poznáte film Nebo nieje výmysel tak tam bol chlapček ktorý zomrel pri operácii a pozeral sa na seba ako tam leží a potom ožil. Nechcem si nič také namýšľať ale nemohol som aj ja zomrieť a potom naspäť ožiť?
@katkamatka7 pocit som mal asi vyčerpávajúci aj príjemný. No momentálne som v takej situácii náročnej a študujem aj pracujem. A dá sa povedať že niečo vždy zmeškam, veľa vecí nestíham alebo aj keď mám čas tak ma to nenapadne spraviť. V tom "sne" som necítil žiadny pocit možno trošku strach aj uvoľnenie skôr som si v hlave hovoril že to je divne. Dokázal som v tom sne otvoriť oči a pozerať sa na hodiny ktoré boli spomalené a ja som sa z hora pozeral čo robím a ako spím (to pozeranie na hodiny trvalo asi tri sekundy nášho času) keď som sa prebudil tento "sen" som si dobre pamätal aj teraz a ja väčšinou každý jeden sen po prebudení zabudnem.
Nie urcite si len tak nezomrel a neozil 🤷♀️
Neuniká Ti v živote niečo? Čo môžeš svojou snahou ovplyvniť a zmeniť k lepšiemu? V Tom sme sa len pozeráš na seba , ako Spiš a aj hodiny idú pomaly. Polož si otázku, aké máš krátkodobé a dlhodobé ciele. Čo potrebuješ urobiť do mesiaca, čo potrebuješ urobiť dnes. A čo by si si prial napríklad stihnúť do desiatich rokov. Aké máš podmienky na uskutočnenie tých cieľov a ako môžeš svoje podmienky vylepšiť a pomôcť tak svoje ciele postupne, po krokoch, naplniť.
@katkamatka7 nemám pocit že by mi niečo v živote unikalo 🤷♂️ No tu otázku si pokladám každý deň čo musím stihnúť spraviť pr. do mesiaca aby som mal to a to... Aj sa o to snažím ale nejde to tak jednoducho
To máš pravdepodobne z toho filmu...
@whatever1 ten film som videl asi pred mesiacom
Myslim si ze si zjedol vela slaniny...
Nebol to sen, volá sa to vytelesňovanie, môj manžel to tiež zažil a v pohode sa vrátil do svojho tela.
@cacianka nič som nejedol
Mimotelový zážitok, maybe ? 🙂
@rencazranca a on čo videl?
Nie neprežil si klinicky smrť. Pozri si info o vedomím sneni . Mnohí by ti závideli,že sa ti to pošťastilo.
@lemra pozrel som si a viem všetko o vedomom snívani ale nieje to to... To by sa mi muselo niečo snívať nejaký dej alebo niečo a nie to že som sa z hora pozeral na seba ako ležím v posteli. Uvedomenie sna podľa mňa vyzerá inak no neviem sám 🤷♂️
Mnohí začínajú tak že sa snažia uvidieť napr.svoje ruky a trvá to dlho.No sú ľudia napr. so sklonom k namesacnosri,ktorí podobné ako Ty teraz sa dostávajú do snov.
@lemra namesačný nebývam ani som nikdy nebol nedokáže so mnou mesiac alebo celkovo počasie robiť nič. No to viem ale ja som videl hneď všetko proste seba
Ahoj. Z mojho hľadiska existujú 2 odpovede.
Ta prvá, že si vyčerpaný a mozog je predsa mozog.
No a ta druha, síce si nezomrel, len spal ale existuje niečo také ze sa duša dokáže na chvíľu oddeliť od tela(stáva sa to v spánku), tvoje reálne telo spi, žije, funguje, zvykne sa to stať aj deťom. Mne sa to stávalo keď som bola malá, vznášala som sa po miestnosti v ktorej som spala a potom ešte raz sa mi to stalo pred 10 rokmi ako dospelej, ale to už skôr vnímam ako sen, nejaká trauma zo sekcie. Ta sekcia sa mi opakovala v smelé, ale ja som pozerala na seba.
A dokázal si meniť vodu na víno aj pred tým ako si zaspal, alebo až po znovu oživení?
samého seba ako šoféruje auto, práve vtedy sedel za volantom a šoféroval auto. Alebo bol sa poprechádzať v dome mojej mamy.
Aký si mal pocit zo dna tesne po prebudení? Príjemný alebo nepríjemný? Si momentálne v náročnej situácii? Študuješ alebo pracuješ? Máš pocit, že Tvoj život stagnuje a Ty niečo zmeskas?