Zdravím. Včera som mal pohlavný styk s frajerkou a mali sme nechránený sex a však aj keď som ho tam nedal cely ani sa do nej neurobil ani nič neušlo dal som jej tam len kusok a predtým som jej len jej ho o ňu šuchal.. dnes poobede sa frajerka sťažovala že z nej niečo vytekalo a že jej nechutilo ani jest a že ju raz aj naplo a boli ju teraz spodok myslím tam dole rozkrok a stehna inak nič len na toto si myslím že to je normálne ale môže mat príznaky hneď? A aj keď sme dnes síce neskoro zistili že ma dni kedy je najplodnejšía.. prosím a ďakujem vo pred za rady a názory .. snáď sa to vysvetli keďže pondelok by mala mat menštruáciu, mám 17 a mama by ma zabila a frajeku jej mama tiež...
@anabell1985 myslite? Ďakujem za odpoved
@samuel0900 ked uz sexujete tak uz ho tam strc cely nech uz z toho nieco je. Das tam 2cm,zo sexu nic a potom este kopa stresu. Aky ma toto vyznam? Ak veci,nic sa nestalo. Nemam vestecku gulu,ale z tohto sa ani nemohlo🙈Nabuduce kondom by bodol😉
Ak by tieto "príznaky" znamenali tehotenstvo tak by som bola tehotná nonstop 🙈 😂😂
Ja neviem, keď je človek natoľko gramotný (aj keď asi silné slovo), aby napísal na modrý koník, to je také náročné napísať aspoň do Google, ako vznikajú deti, kedy je sex bezpečný, kedy sa prejavujú nejaké prvé príznaky a pod?
Vám úplne hrabe, ja som síce veľmi nečakala a prvý sex bol v 16, ale toto som v živote riešiť nemusela, základné fyziologické procesy som mala zvládnuté. 🤷🏼♀️
nič jej nebude, ale pre istotu pri ďalšom sexe rajšej použijte kondom.
jasne z emoze mat hned priznaky a zajtra uz aj porodi ..utekaj do tesca po plienky a hned kup aj kondomy 😉