Mal by všetko za ženu platiť chlap?

30. dec 2021

Mal by všetko za ženu platiť chlap?

apolka77
30. dec 2021

Nie

mariamisko
30. dec 2021

Mala by byt rovnovaha...raz chlap raz zena....mne osobne bolo trapne ked mal chlap platit...pri vyssej sume sme sli pol na pol...

savanna
30. dec 2021

Nie. Malo by to byt pol na pol. Samozrejme, ze ak muz zarobi vyrazne viac ako zena, tak to uplne pol na pol nebude, ale nemal by tahat vsetko muz.

koniarova
30. dec 2021

Ste v manželstve? To je dosť podstatná info.

mamina0078
31. dec 2021

Nie.

srferreira
31. dec 2021

My sme manzelia a vobec neriesime kto plati.

petamich
31. dec 2021

bavime sa o partnerstve, manzelstve, zijete spolu? ale aj tak nie, urcite by nemal vsetko platit len muz, pokial nie je zena napr. na rodicovskej a vtedy velmi nema ten muz na vyber 🙂

zuzanka.zuzu
31. dec 2021

zase ty a tie tvoje otazky? 🙄

liljana
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
liljana
31. dec 2021

Ak si ste.ka a poskytujes sex.servis, za ktory sa ti on odplaca platenim, tak ano, mal by platit. Potom sa nerozculuj, ked ta hocikedy vymeni za inu. Ved mate iba obchodny vztah, nic osobne. Ty "podrzis", on zaplati.

vanda323
31. dec 2021

My to tak máme doma že stále platí manžel, aj keď sme spolu chodili tak keď sme niekde šli, platil všetko on

petulda333
31. dec 2021

Nie,nie a nie. Ani v manzelstve ani v partnerstve. Ked som randila s teraz uz manzelom,chcel vsetko platit a vzdy. Ja som sa citila blbo,takze parkrat som mu vtlacila peniaze do ruk.

janetinka27
31. dec 2021

ste manzelia? v manzelstve mame spolocny ucet, takze peniaze nedelime na moje a tvoje. ked sme spolu chodili, zo zaciatku platit hlavne muz, ale aj ja som ho rada pozvala a platila som ja - na obed, alebo napriklad na vylet, ze som napriklad zaplatila listky na lod alebo vstupne do hradu atd. velke vydavky sme nikdy nemali, ze by sme isli sa niekam najest za 100e alebo na dovolenku za 5000e

littlefiona
31. dec 2021

Ja k tomu len toľko poviem, že už počas randenia zistíš, ako sa ten muž bude k tebe chovať aj v manželstve. Či bude všetko deliť na moje a tvoje, alebo naše. A lakomému mužovi sa vyhýbaj oblúkom. Samozrejme, že aj žena má občas muža pozvať, zaplatiť kino a obed, ale v prevažnej väčšine by to mal byť muž. Môj názor.

mamula20
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
petulda333
31. dec 2021

@littlefiona
@mamula20 je rozdiel lakomy chlap a je rozdiel sa nechat vydrziavat. Ja by som nechcela randit s muzom a nechat ho uplne vsetko platit. Hanbila by som sa za seba.

ummimaryam
31. dec 2021

Ano. Dnes to maju chlapi moc jednoduche. Ja som toho nazoru ze chlap ma financne rodinu zabezpecit. A bolo to normalne par desatroci dozadu.

petulda333
31. dec 2021

@ummimaryam co maju jednoduche?

belllinka
31. dec 2021

Potom ale nech sa tie zeny , ktore za seba nechavaju platit necuduju, ked muzicek doma ani prstom nepohne a vsetky domace prace budu na nej. Ved co, zauzivana tradicia, muz plati a zena robi sluzku.

sense
31. dec 2021

Za mňa nie,...

leuska0910
31. dec 2021

Nie, citila by som sa ako totalna chudera..

mamula20
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sima338
31. dec 2021

všetko záleží od páru, manželstva, príjmu muža...ale spoliehať sa úplne na muža, neviem...to asi nie, lebo si musíš uvedomiť, že ten vzťah sa môže rozpadnúť, manželstvo rozviesť, nedajbože partner môže tragicky predčasne zomrieť...a potom skončíš s tým, že nedokážeš nič zarobiť a nič si financovať sama? Som za to, že počas randenia by mal všetko platiť muž, potom časom vo vzťahu by mala aj žena sem-tam vedieť muža pozvať na raňajky, do kina, do divadla, na koncert...Čo sa týka väčších investícií, tak to je na dohode vo vzťahu, sú vzťahy, kde žena zarába doslova len ,,svoje vreckové", ktoré si minie podľa svojho uváženia, lebo inak všetko ťahá chlap...

liljana
31. dec 2021

@ummimaryam Vela zien sa vyplakava, ze "sa neda" dnes najst vhodny partner. A preco? S ocakavaniami, ze on vsetko zaplati, ona bude oddychovat doma a iba sa starat "az" o 1 dieta? V 40tke sa rozvedu. lebo muz uz nebude vladat, ani mat chut ju dalej zivit, skonci s vyhorenim a infarktom, lebo cely zivot pracoval za dvoch? Potom bude s nasolenym zadkom plakat, ze nic nema, bola vacsinu casu doma, po rozvode nema kam ist, s detmi za co zit, nic si nezarobila a nikto ju uz nechce? Nic netreba prehanat, lebo sa to vypomsti. Nie je problem, aby muz platil, ked je ona mlada, pekna. Taki sa vzdy najdu. Len aby to robil a zostal s nou a detmi, aj potom ked uz taka nebude.

hopsadobrandejsa
31. dec 2021

@ummimaryam

Chlapi to v dnesnej dobe maju skutocne jednoduche. Preto ⅔ vsetkych spachanych samovrazd na svete tvoria muzi........lebo to maju v zivote jednoduche.

Na jednej strane chcete vydobytky rovnopravnosti pohlavi a na druhej strane vyhody patriarchatu.

Hovoria tomu tiez: " You want your cake and eat it too"

.....a zeny sa cuduju, ze dnes maju problem najst chlapa. Necudo.

Ak ja zarabam a moja priatelka zaraba a nemame deti a ja mam vsetko platit tak kam dava ona svoje peniaze? Na charitu?

mauduska
31. dec 2021

keď sme s manželom spolu chodili tak väčšinou platil on. Akože 99%. Ja som platila ak si zabudol peniaze alebo nemal dosť.. výnimočne som pozývala a ak áno, tak mi bolo trápne platiť za muža a dala som mu peniaze, nech zaplatí on 😅 Teraz keď sme manželia to neriešime, zaplatí ten, čo má peniaze 😄 a nie je pravda, ako tu niektoré píšu, že "on platí a ja som slúžka".. normálne porobí doma čo treba, vníma to tak, že naša domácnosť, naša práca.

autor
31. dec 2021

@koniarova nie sme

autor
31. dec 2021

@zuzanka.zuzu prepáčte nechápem

gabika0825
31. dec 2021

Jasne že nie všetko. Ale zas záleží od vzťahu a aj od toho či ste v manželstve - aj keď to mi tiez Nepride ako dôvod aby mal automaticky po sobáši všetko platiť muž. Ale je to individuálne každý to má inak.

anonym0001
31. dec 2021

Zarabala som lepsie ako partner a platili sme vzdy vsetko na polovicu. Nechapem, preco by mal vsetko platit on.