Make up organizér pre 15 ročnú dcéru

doriss_po
20. nov 2017
Používateľ doriss_po je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od doriss_po.

Mylíte,že organizer je dobrý vianočný drček pre 15 ročnu dceru? Premyšlam nad tymto https://www.stayunique.sk/znacky/makeup-organizer/makeup-organizer-beata.html

lindusss2016
20. nov 2017

No ja nvm, podla mna 15 rocne dievca by si mala podporovat v tom, aby ukazala svoju prirodzenu krasu a nie aby sa machlila. Ja v 30 nemam tolko sminiek, aby som na ne potrebovala organizer. Teda pokial sa z nej nechce stat nejaka kozmeticka alebo vizazistka, v tom pripade je to vhodny darcek.

hettinka
21. nov 2017

určite je to vhodné, dcéra ma 16 a ma niečo podobné, najskor tam mala iné veci, teraz už šminky .... a šminkov ma viac, ako ja, kedy sa vyparádi, ak nie teraz...
Ale do školy nechodí nejako veľmi nalíčená, nosí len maskaru a lesk na pery.

zabka788
21. nov 2017
Používateľ zabka788 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od zabka788.

Ja ho mám doma a je skvelý.Zmesti sa tam toho vela,kde je spinavý iba opláchnem vodou .Co ho používám som nenašla žiadne negativa

doriss_po
autor
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
12romi34
21. nov 2017
Používateľ 12romi34 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od 12romi34.

Určite je to vhodný darček.Keby som mala dcéru,tiež by som jej ho kupila.Bohužial moji traja synovia by ho asi neocenili :D

hettinka
22. nov 2017

inak, až mi oči vypadli, koľko stojí na tej stránke ... strašne predražené. My mame organizér z Aliexpress, slúži už nejaký ten piatok, tam nie je čo pokaziť a vyšiel na nejakých 6€ aj s poštou. Dcera si kupila take "šuflíčky" v PEPCO, tiež par eur, a na ruže si priniesla za 50 centov z Primarku