Mylíte,že organizer je dobrý vianočný drček pre 15 ročnu dceru? Premyšlam nad tymto https://www.stayunique.sk/znacky/makeup-organizer/makeup-organizer-beata.html
určite je to vhodné, dcéra ma 16 a ma niečo podobné, najskor tam mala iné veci, teraz už šminky .... a šminkov ma viac, ako ja, kedy sa vyparádi, ak nie teraz...
Ale do školy nechodí nejako veľmi nalíčená, nosí len maskaru a lesk na pery.
Ja ho mám doma a je skvelý.Zmesti sa tam toho vela,kde je spinavý iba opláchnem vodou .Co ho používám som nenašla žiadne negativa
Určite je to vhodný darček.Keby som mala dcéru,tiež by som jej ho kupila.Bohužial moji traja synovia by ho asi neocenili :D
inak, až mi oči vypadli, koľko stojí na tej stránke ... strašne predražené. My mame organizér z Aliexpress, slúži už nejaký ten piatok, tam nie je čo pokaziť a vyšiel na nejakých 6€ aj s poštou. Dcera si kupila take "šuflíčky" v PEPCO, tiež par eur, a na ruže si priniesla za 50 centov z Primarku
No ja nvm, podla mna 15 rocne dievca by si mala podporovat v tom, aby ukazala svoju prirodzenu krasu a nie aby sa machlila. Ja v 30 nemam tolko sminiek, aby som na ne potrebovala organizer. Teda pokial sa z nej nechce stat nejaka kozmeticka alebo vizazistka, v tom pripade je to vhodny darcek.