Baby potrebovala by som poradiť fakt kvalitný make-up na mastnú pleť. Nezvyknem sa príliš často líčiť, no chystám sa na svadby a rada by som sa nalíčila sama. Chcelo by to aj nejaký podkladový krém či balzam a samozrejme púder. Poraďte mi prosím 😀 na trhu je toho príliš veľa a mám z toho riadny guľáš 😀
max faktor majú dobré make.upi,aj kamarátka kozmetička ich používa ,moja aj jej skúsenosť
Ja mam dobru skusenost len s clinique a lancome a nepotrebujes ani podklad. Zakryju a vypadaju prirodzene
@zuzanka999 super makeup pre vynimocne situacie (kedze je hodne kryci) je revlon colorstay a vyraba sa aj pre zmiesanu/mastnu plet, len je nevyhoda, ze j´ho zozenies len na nete, takze aj iste riziko, ze netrafis odtien...ako podklad si mozes dat v podstate akykolvek zmatnujuci krem pre mastnu plet (nejaky mas urcite odskusany, nove radsej tesne pred svadbou neskusaj, nech sa nevysypes) a puder tiez v podstate hociaky, vsetky maju vysusujuci efekt 🙂 ale velmi dobre, aj s dobrou trvacnostou su mineralne 😉