Make up a očný odličovač

ivanamyl
31. jan 2018

Milé mamičky, poraďte dobrý make up na mastnú pleť, nech nie je ako maska, ktorý sa Vám osvedčil a boli ste spokojné?
Rovnako odličovač na citlivé oči. Ďakujem 🙂

evahaluzova
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
vandicka7
31. jan 2018

Odlicovac oci pouzivam uz strasne dlho ten uplne najobycajnejsi z dmky, on ma take dve zlozky, ktore su od seba oddelne takze je polovice ciry a z polovice modry, isto ho najdes, ej taky maly

majma
31. jan 2018

Ak máš citlivé oči,na odlicovanie pouzivaj micelarnu vodu, ja mám od Lancômu a som max. spokojná.taktiez make up s matným zamatovym efektom má Lancôme. Ale teraz používam značku makeup studio a je perfektná

maykaaa1122
31. jan 2018

ja som spokojna s rocher..kozmetika na prirodnej baze..ja mam velmi citlivu plet..ale treba skusat, kazdemu pomaha nieco ine

luna116
31. jan 2018

- ja som veľmi spokojná s micelárnou vodou od Dermacolu s panthenolom na citlivú pleť, super čistí, cenovo prijteľná a navyše hydratuje a regeneruje, neobsahuje žiaden alkohol
- make-up používam roky Dermacol caviar long stay (mám zmiešanú pleť), občas prôepúdrujem nos s neutrálnym púdrom od Rimmel, ale na mojej svadbe som bola spokojná s make-upom
Estée Lauder double wear 🙂

pralinka86
7. nov 2018

Micerálka, konkretne modra od Bioderma, pre mňa naj odlicovac všetkého. Jedna fľaštička na všetko. Oplatí sa kúpiť ked je akcia na dvojbalenie

lucin_kaa
7. nov 2018

Ako odlicovac skús mixu, ja používam len to. Micelarku a gél na čistenie pleti - odlici krásne aj silnejší očný makeup 😊 a makeup.. mne sa páčil Catrice ten s kvapkatkom, alebo teraz používam dermacol 24h control.. mne vyhovuje asi najviac

zuzkaz91
7. nov 2018

Nezhorsuju sa vám póry od tých miceralnych?

pralinka86
7. nov 2018

Zuzka91 nie,nic take... Ja som s miceralkou max spokojna. Ale treba si asi najst tu co ti bude najviac vyhovovať

lucin_kaa
7. nov 2018

@zuzkaz91 tak ako píše pralinka, treba sk nájsť čo komu vyhovuje 😋 na rozšírené pory je super anstringentna voda od la roche posay ta značka je celkovo super aspoň z mojej skúsenosti na mastnú pleť.. je drahšia ale stojí za to ju vyskúšať

zuzkaz91
7. nov 2018

@lucin_kaa od LA roche mám duo a hydratačný,ale ja mám skôr suchú supinatu teraz v tehu extra suchú,ale zároveň vrásky a póry sa mi po miceralnych zhoršili.Tu vodu kúpim.

pralinka86
7. nov 2018

Zuzkaz91, asi treba zmeniť aj ine, vyzera, ze ti čosi nesedi.. neskusala si namiesto kremov pletove oleje?

lucin_kaa
7. nov 2018

@zuzkaz91 no to je na mastnejsiu pleť skôr tá voda 😏 skus zmeniť krém, nejaký prírodný alebo tie olejceky, nejaké séra.. Havlíkova prírodná apoteka je vraj super chystám sa ju skúsiť 😊

zuzkaz91
7. nov 2018

@pralinka86 mám teraz ten čo je v ňom 4,5 veci hlavne arganový,zvlhci pleť ale stipu má oči s neho a póry tiež pootvara.Ja sa chystám po pôrode na estetickú kliniku čo ponuknu.