Milé mamičky, poraďte dobrý make up na mastnú pleť, nech nie je ako maska, ktorý sa Vám osvedčil a boli ste spokojné?
Rovnako odličovač na citlivé oči. Ďakujem 🙂
Odlicovac oci pouzivam uz strasne dlho ten uplne najobycajnejsi z dmky, on ma take dve zlozky, ktore su od seba oddelne takze je polovice ciry a z polovice modry, isto ho najdes, ej taky maly
Ak máš citlivé oči,na odlicovanie pouzivaj micelarnu vodu, ja mám od Lancômu a som max. spokojná.taktiez make up s matným zamatovym efektom má Lancôme. Ale teraz používam značku makeup studio a je perfektná
ja som spokojna s rocher..kozmetika na prirodnej baze..ja mam velmi citlivu plet..ale treba skusat, kazdemu pomaha nieco ine
- ja som veľmi spokojná s micelárnou vodou od Dermacolu s panthenolom na citlivú pleť, super čistí, cenovo prijteľná a navyše hydratuje a regeneruje, neobsahuje žiaden alkohol
- make-up používam roky Dermacol caviar long stay (mám zmiešanú pleť), občas prôepúdrujem nos s neutrálnym púdrom od Rimmel, ale na mojej svadbe som bola spokojná s make-upom
Estée Lauder double wear 🙂
Micerálka, konkretne modra od Bioderma, pre mňa naj odlicovac všetkého. Jedna fľaštička na všetko. Oplatí sa kúpiť ked je akcia na dvojbalenie
Ako odlicovac skús mixu, ja používam len to. Micelarku a gél na čistenie pleti - odlici krásne aj silnejší očný makeup 😊 a makeup.. mne sa páčil Catrice ten s kvapkatkom, alebo teraz používam dermacol 24h control.. mne vyhovuje asi najviac
Nezhorsuju sa vám póry od tých miceralnych?
Zuzka91 nie,nic take... Ja som s miceralkou max spokojna. Ale treba si asi najst tu co ti bude najviac vyhovovať
Zuzkaz91, asi treba zmeniť aj ine, vyzera, ze ti čosi nesedi.. neskusala si namiesto kremov pletove oleje?
@pralinka86 mám teraz ten čo je v ňom 4,5 veci hlavne arganový,zvlhci pleť ale stipu má oči s neho a póry tiež pootvara.Ja sa chystám po pôrode na estetickú kliniku čo ponuknu.