Ahoj, chcela by som vedieť, či máte nejaké skúsenosti s tým, že sa po smrti prišiel váš domáci miláčik s vami rozlúčiť, alebo či veríte na také veci?
Áno, počula som ju pár hodín po smrti. Len si tak odfukla, ako zvykla, keď si sadla do obľúbeného kúta. Všeobecne sa nezamyslam nad tým ci sa také veci môžu diať a pod, či tomu niekto veri, či nie, ani som to nikomu nehovorila, kto by uveril... No počula som ju úplne jasne
Myslím si, že nie ... a čo ?!
no sú tu a teraz s nami, prežívajú, cítia , ľúbia viac ako niektorí blízki príbuzní,.ktorý nám niekedy ubližujú
Do týždňa od smrti nášho psíka som mala pozitivny test. Bola som presvedcena, že mi syna “poslala” ona.
náš psík sa tiež prišiel rozlúčiť, aj mačka
v lete to bude 2 roky co nam necakane odisla nasa civavka a o par dni sa bola rozlucit. mladsia dcera mala vtedy 2 roky a ukazovala mi prstom kde je nasa "Sofi" behala po izbe a mala vzdy ukazala teraz je tama tam a mala sa jej prihovarala a smiala sa strasne ze co Sofinka robi a po chvilke mala povedala ze "uz odisla Sofinka uz tu neni " potom sa to uz nikdy nezopakovalo..takze ja tomu verim
Mne sa vracala do snov nejaký čas, až raz sa v sne so mnou rozlúčila a odvtedy som aj ja kľudnejšia a verím, že aj ona našla pokoj 🙂
Áno
Áno. Mala som psa. Bol úžasný. Keď už bol staručký, nestihla/nemohla som sa s ním rozlúčiť, lebo som odišla bývať ďaleko. No keď som prišla domov na návštevu, práve vtedy prišiel k nám do dvora malý psík, veselý. Nikto ho nikdy nevidel v okolí, netušíme komu patril, ale ja som nejako cítila, že to bola jeho dušička. Potom si veselo odišiel, akoby nič...
a nemysliste si, ze tam, kde su, bez nas majitelov trpia? neviem si predstavit, aky musi byt bez nas smutny, ved sme boli jeho vsetko..ja viem, je to taka tema, ze sa budete chytat za hlavu, ale... :/
Nie, netrápia sa. Tam, kde sú, sú šťastní. Nejeden majiteľ psíka potvrdí, že jeho duša je stále s ním.
Ano