Majú sny nejaký význam?

31. júl 2022

Už druhý deň sa mi snívajú veľmi podobné a hnusné sny po ktorých sa budím s plačom... Dneska som mala napríklad taký sen, že sesternicu niekto zabil a boli sme navštíviť jej oca, ktorý veľmi hlasno reval a hovoril môjmu otcovi: ,,Chápeš to? Celý život sa o ňu starám, ľúbim ju a niekto ju len tak zabije, lebo sa mu zachce!" ,,Ja celý deň nepijem, nejem." ,,Všetko by som dal za jej život!" A môj otec len tak ticho sedí... A včera som mala podobný sen, ale v ňom mi zomrel brat a otec bol ten, čo reval a rozprával takéto veci... Fakt nepríjemné sny...
Veríte, že sny majú nejaký význam?

deti95060810
31. júl 2022

áno, majú... len si ich musíš vedieť vyložiť.
nie vždy zabitie v sne znamená aj v bežnom živote zabitie - smrť...
Takže sa vôbec nemusíš trápiť...

autor
31. júl 2022

@deti95060810 A podľa čoho by sa to dalo vyložiť?

ildiko36
31. júl 2022

Podla mna maju sny význam, aj ja som mala dost hororové sny že som sa zobudila uplne spotená, prezila som smrť autohavárii na tej trase skade som chodila do roboty, ešte som si pomyslela že to bude daake upozornenie že rychlo chodim na aute..stretla som sa s mojou učitelkou zo školky, o par dni sa mi sa mi snivalo ten sen a o 2týždne ona presne na tom mieste sa zabyla na aute, stretla dom kamosku v sekači, sme par slov prehodili, zase sa mi snivalo ze ma niekto poboda s nožom o 3týždne som vydela v telke že tu kamosku pobodal muž v maďarsku , zomrela😭.
Chodila som letecky kazdý druhý tyzden do nemecka, letela som tak 6rokov..stale som sa pozrela pilotov s kym som letela, raz jeden pilot hlboko pozrel do mojich oči, bol to mladý chlap, až do teraz mam zimomriavky, som v sne prezila havariu lietadla, bolo to niečo hrozne, presne o 3mes ten pilot spachal havariu s tym lietadlom Germanwings ten Lubitz..bolo aj v spravach..
Od vtedy som obmedzila lietanie.
Tie sny sa mi začali za tym ako sme na zachranke previezli jedneho chlapa ktory chcel dpachat samovraždu , ze uz nedokaze zit s tym ze vie kto kedy zomrie, az tak tahal smrť ku sebe a chcel zomrieť že sme havarovali na sanitke.Som slúžila akurat s mladym kolegom ktory bol aj v relacii farmar hlada ženu,, menuje sa Slavomír.
Keď dam toho chlapa na lehadko tak zomrie, 2flasky infuzie čo nemože byť v plastovej sa rozbylo na million kusov ,a pozapichovalo do lehadka, keby tam ležal vykrvaca.
Sedel v zadu a ja pred ným, este že som chcela skontrolovať papiere a som sa postavila v sanitke.
Ja som nemala opierko pod hlavou a pas som mala len take jednoduche od boku z boku.
Druhý krat som sa v tedy narodila.uz som vydela ze sa zrazime s autom cez okienko a zachytila som sa do umývadla a čupla a len čakala ..este som si stihla skontrolovat pacienta, že je priputany a bummm
Po naraze pacient sa spital co sa stalo, ja som povedala že sme mali havariu a on odpovedal ja som to vedel ze sa to stane.
Úprimne neviem čo si mam myslieť o tom, z tym zacali tie sny.Ja som dala vypoved o par rokov a išla do nemecka pracovat

zuzinka888
31. júl 2022

Nie nemaju. Je to len praca podvedomia. Utrzky z tiho co ste v minulosti vcera dnes zazili stretli plus vase tuzby a nesplnene sny trapenia a bolesti radosti zmiesane do pribehu alebo totalneho nezmyslu.