Majú miesta energiu?

21. máj 2022

Ahojte, verite, ze rôzne mestá, dediny, miesta majú rôznu energiu?
Teda, ze sa niekde citite lepsie a niekde nie az tak dobre? Mam taku pocitovú skusenost s mestami, ked chodim sem tam po Slovensku, neviem ci si to namyslam, ale niekde je mi super a niekde az na mňa dolahne taká stiesnenosť, ze som rada, ked odidem stade.

viestta
21. máj 2022

Áno, sú miesta kde sa cítim dobre, sú miesta kde nie. Ale nebude to energiou. Skôr je to tým, že tam je niečo co mam rada. Napríklad Dolina Zeleného plesa je pre mňa balzam na dušu, križovatka VSS v Košiciach ma priam znervoznuje

zmrzlinka2021
21. máj 2022

To nie je o energii ale proste o tvojom feelingu. Niekto napr. tatry miluje, iny moc nemusi. Kazdy clovek miesta vnima rozlicne na zaklade svojich preferencii, vnemov.

Napr. tolko glorifikovany Pariz - u mna takmer nula bodov.

elenka996
21. máj 2022

Áno, poznám to veľmi dobre. Bývam v mestečku na zapadnom Slovensku, tu pociťujem úplne pohodovú energiu. Za to keď idem smerom na vychod za Poprad, tam mi to veru "nevonia" 🙂 ale to bude len moja osobná skúsenosť, lebo som dva roky musela žiť na východe.

ladyvi
21. máj 2022

Pre mna zvlastnu taku pochmurne duchovnu energiu malo miesto - Hodrusa Hamre. A ani neviem preco, ci sa tam volaco udialo, take nejake mysticke mi to tam pripadalo.

marianarem
21. máj 2022

Ja to tak mam a moj manzel este viac, ten vyslovene precituje miesta. U mna sa to najviac prejavuje pri kupe nehnutelnosti - vsetky tri nehnutelnosti, co som kupovala, bolo okamzite ano, len co som tam prisla. Proste ma zalial taky dobry pocit, ktory neviem vysvetlit.

katkamatka7
21. máj 2022

Áno, verím, že miesta majú rôznu energiu. A verím, že rôzni ľudia majú rôzne schopnosti vnímať rôzne formy energie, ktoré dokážu vnímať vďaka ,,daru : vnímať a cítiť".

svetlonos
22. máj 2022

Ano maju urcite. Ja to vacsinou citim hlavne ked je to extremne dobre alebo negativne. Moj muz na toto do nedavna neriesil. Boli sme v jednom hotely, luxusny. Napriek tomu ze vizeral super, mala som od zaciatku divny pocit, ktory sa postupne zhorsoval. Odisli sme odtial asi po 1,5 aj s muzom. Citila som sa hrozne, bola tam strasna energia ale nic som mu nepovedala, nech mu nekazim naladu (som si myslela). Po pol hodine jazdy musel zastavi, ze sa citi divne, tlak na hrudi uz kratko potom ako sme tam prisli. Najhorsie to bolo na poschodi, kde boli kancelarie. Sam povedal, ze tam bolo nieco hrozne divne, zvierajuce. A to on fakt nejaku ezoteriku a podobne feng shui a pod neriesi. Mne to preslo za pol dna, jeho to polozilo na dva dni. Nie je ziadny hipochonder a robieva aj ked je chory. Isli sme tam super naladeni a pohodovi.
Takze ano, existuju a to je este ten lepsi priklad 😉
A v ziadnom pripade nechcem nikoho presviedcat. Kazdy ma na to svoj pohlad 🙂