Ženy, veríte vy na toto? Na liečivú - akúkoľvek silu minerálov ? Neviem čo si o tom myslieť ..
ich sila je v sugescii... ak chces niecomu verit tak tomu verit budes ... to iste s vierou,vestenim,mimozemstanmi etc ...
Verím v silu minerálov a preto pijem minerálku.😉
Majú silu v podobe posilňovania bankového účtu predávajúceho. Inú nie.
skus niekoho tresnut kamenom po hlave, ci to ma silu :D
Jasne,funguje to. Len toto asi nie je správne fórum na takúto otázku 😅
Neverim uz len z logiky ze vacsina kamenov ma rovnake chemicke zlozenie a len trosku inych primesi im sa inu farby ale aj tak su zakladom to same a kazdy s inou farbou ma pripisane aj ine ucinky a zaradenie ci mi pride dost zvlastne zakazdym ked sa nad tym zamyslim...ale zase vseobecne je to celkom mile take carodejnicke verit v nejake to rozpravkove duchovne carodejnictvo ....avsak verit v extemy ze z cloveka vytiahnu zapaly, rakovinu, bolest toto nie to je uz moc
Kamene, talizmany, horoskopy, snurky..... maju taku silu aku im das.
Nic, je to hlupost. Astrologia,magia.
Kamene z Jáchymova majú silu, ale inú ako by si chcela.
ano, maju silu, najma ak potrebujes rozbit vonku orech...
ale vazne, aj ja som tomu verila a veruze tie kamene nerobili nic, v minulosti sa im pripisovali mysticke vlastnosti, ale teraz si treba hlavne uvedomit, ze polovica je syntetickych.
Áno, majú silu. Skús hodiť susedovi do okna a uvidíš 😀 to je asi tak ich jediná sila
mne sa veľmi páčia niektoré,ale neverím
Kamene maju taku silu akou ich hodis.
Neviem ani ja či pomáhajú.Niektoré takéto prívesky mám aj doma,pretože sa mi tie kamene páčili na oko,či už ako náramok alebo náhrdelník,farbou,tvarom atd.Priznávam vyberala som aj podla svojho znamenia čo ktoré znamená ale nejako sa nad tým nezamýšlam či pomáhajú alebo nie.Ak sa mi nejaký takýto šutrík páči,kúpim si ho len kvôli tomu vizuálu🙂
Verím, že existuje šesť kameňov. Volajú sa Kamene nekonečna:
1. fialový (kameň sily)
2. modrý (kameň priestoru)
3. červený (kameň reality)
4. oranžový (kameň duše)
5. žltý (kameň mysle)
6. zelený (kameň času)
S Kameňom priestoru sa môžeš teleportovať.
Kameň reality ti dá schopnosť deformovať realitu tak, ako chceš.
Kameň mysle ti posilní fyické aj mentálne vlastnosti a dá ti schopnosť ovládať telepatiu a telekineziu.
Kameň sily ti dá ohromnú fyzickú silu.
S Kameňom času budeš mať úplnú moc nad minulosťou, prítomnosťou a budúcnosťou. Čiže budeš môcť cestovať v čase, budeš môcť čas zastaviť a takisto budeš môcť vytvárať časové slučky (time loops).
Kameň duše dokáže napadnúť, manipulovať sla zahrávať sa s dušou ľudskej bytosti, živej aj mŕtvej.
Nie neverim. Verim v modernú medicínu