Majú 13 ročné deti cestu vlakom zadarmo?

27. máj 2022

Prosím ešte stále majú deti prepravu vlakom zdarma? A čo je k tomu potrebné? Nešla som vlakom asi 10 rokov, tak neviem aktuálne info. Ďakujem

lucijalucy
27. máj 2022
mondolina
27. máj 2022

preukaz s fotkou, vybaví na stanici, treba priniesť foto
pri cestovaní " kúpiť" zadarmo lístok.

miriam24
27. máj 2022

Ano, ja som bola minuly tyzden vybavovat pre syna preukazku na vlakovej stanici, potrebovala som jeho fotku 2x3cm + rodny list k nahliadnutiu + teda moj OP chceli a karticku mi vystavili priamo pri okienku kde sa kupuju listky za poplatok 0,50centov ... pytala som sa ako to teda funguje a ano cestovanie je zdarma ale s tym ze vzdy si musi to dieta prist kuit listok, ktory ma ale nulovu hodnotu, cize neplati .. ale ten listok teda musi mat pri sebe - toto sa tyka osobakov a je jedno na ktory nasadne. V pripade rychlikov a REXov su listky tiez za 0Eur ale musi byt listok vystaveny na konkretny spoj .. Dufam ze som pomohla 🙂

vejapa76
27. máj 2022

Ešte doplním...lístok je dobré si kúpiť v predstihu lebo počet nulových je obmedzený. Keď sa naplní kapacita potom sa kupuje tuším polovičný.

autor
27. máj 2022

Ďakujem krasne za info. A ešte teda, lístky sa dajú kúpiť online? Či ako je myslene v predstihu?

autor
27. máj 2022

A dieťa na vybavenie prekukazky nemusí osobne?

hanka55
27. máj 2022

dieta tam nemusi byt

mirusa28
27. máj 2022

Áno dajú sa kúpiť online. V predstihu, čiže predpredaj je možný 60 dní vopred

markus1
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
28. máj 2022

Ďakujem za rady. A ešte, prvá trieda, je otvorený vagón alebo kúpe?

markus1
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mirusa28
28. máj 2022

A či je otvorený vagón- teda veĺkopriestorový alebo kupé to je ťažká otázka. Čo zaradia. Ale viac vozňov 1tr. je otvorených tak je skôr šanca že bude taký.