Magio verzus Fiber tv

adri266
30. apr 2013

konci nam teraz zmluva s Magiom Vcelku sme spokojni, vyhovuje mi to, ze si program nahram, na dalsi den pozriem bez reklam, paci sa mi, ze mozem hocikedy telku zastavit, pretocit na zaciatok atd.
Ale, pred par mesiacmi sme museli menit internet a manzel dal Fiber net. No a teraz zvazujeme, ci ist aj na Fiber Tv a mesacne tak mozeme mat TV, net aj telefon za 22 E, alebo predlzit magio, ale to by nas stalo spolu 25 E.. Mesacne to nie je az taky rozdiel, ale za rok, ci dva sa to uz nazbiera. TAkze moja otazka je, ste spokojni s Fiber Tv? Da sa ten program tiez pretocit naspat, ak ho pozerate? Daju sa programy nahravat? Lebo som citala, ze na to treba USB, ci co. V Magiu je hard disk priamo v Set top boxe.
Bola by som vdacna za Vase postrehy. 🙂

majka2508
1. máj 2013

pozri si pokrytie. my sme chceli to iste a nie sme pokryty.

adri266
autor
2. máj 2013

@majka2508 pokryti sme, internet od Fiber mame. Len mi ide o porovnanie sluzieb jedneho a druheho

majka2508
2. máj 2013

@adri266 tak internet môžte mať. to sme mohli mať aj my, ale tv nie

adri266
autor
22. júl 2013

mozno to niekomu do buducna pomoze. Nakoniec sme si dali Fiber kvoli financiam. A lutujem 😒 .

Pri magiu som bola zvyknuta, ze telka regauje hned, prepnutie programu na dalsiu stranu bolo okamzite, takisto zapnutie...pri Fiber vsetko dlho trvaaaaaaaaaaaaaa. Neskutocne...takze ak si chcem pozriet program na den dopredu, medzi kazdy prejdenim na dasiu stranu musim cakat 10 sek a lezie to na nervy. Tiez sa stalo, ze nahrany program zrazu zacal zrnit, zmrzol a sam sa vymazal 😠 😠 . Casto sa tie nahrane programy zaseknu, zvuk sice ide, ale obraz naskoci az po par sekundach.

Pri Magiu mi vyhovoval obraz v obraze, alebo prezeranie si, co prave ide na inych programoch, kym pozeram ten hlavny program. Na Fiber sa to neda, tam len pise, co ide, ale kedze napr napisany program a ozajstne vysielany pri urcitych programoch sa lisi, tak je to na figu /napr. Cartoon Network je posunuty.../.
Magio bolo lepsie v tom, ze sa program natacal priamo na hard disk v set top boxe, program som zastavila, kedy chcela, pretocila naspat, atd...Pri Fiber sa to da, ale musite zakazdym formatovat USB kluc a na konci ho vypinat. Takze sa mi to nechce robit, kedze uz aj tak stravim dlhy cas pri zapnuti, prezreni si programu, atd. 🙄

Jedinou vyhodou je archiv, hoci neviem, ci to uz nema aj Magio zdarma. Jedna sa vsak len o niektore programy, hlavne tie nase, slovenske.
Takisto mozaika je na Fiber lepsia v tom, ze pocujete aj zvuk, a su tam aj programy, niektore ceske, ktore nemame v predplatenych...
S internetom sme spokojni, je rychly, ale o dva roky kvoli telke budem brat Magio.

annaurdova25
9. feb 2014

Dobrý večer. Máme MagioTV cez router na DSL. Posledné týždne nám obraz neskutočne trhá, zasekáva sa a ani s internetom to nie je v poriadku. Robí to ešte niekomu? Čo máme robiť ?