Magické nátačky na jemných vlasoch

teada
22. apr 2013

ahojte..pouzivate niektora magicke natacky??ako drzia??posobi to lakavo..dakujem za kazdu skusenost, ci radu ci vsetko ostatne🙂

lusyndaa
22. apr 2013

@teada ahoj, ja som ich mala na jednom plese...mám celkovo strašne jemné vlasy a keď si ich kulmujem, tak kým skončím jednu polovicu hlavy, už musím znova začať natáčať tie prvé, ktoré mi medzi tým spľasnú..ale kamarátka mi požičala tieto natáčky a klobúk dole..kučera mi vydržali celú noc a ešte aj na druhý deň...ja som s nimi spokojná a tiež si ich plánujem kúpiť, ak narazím na nejakú dobrú akciu 🙂

zivika
22. apr 2013

@teada wow, vyzera to dobre, ja som ani netusila, ze take nieco existuje... 😅

teada
autor
22. apr 2013

@lusyndaa ma jemne vlasy a dlhe po pas a rovnucke, semtam natocit, zmenit stereotyp🙂tak ja tie extra dlhe potrebujem a aj tie budu male ale mne stacia, lebo nechcela by som az od korienkov..no este ich nemam..a ako si to robila ze ti vydrzali tak dlho a pekne??ja som mala par takych malych a splaslo mi aj to, ale som to tuzidlovala len objemovym tuzidlom anie moc, tak neviem

michaela334
22. apr 2013

ja ich mam kupene no keby som vedela ze vyhodim za ne tolko penazi tak sa na ne vykaslem ☹ mne nedrzia kucery

teada
autor
23. apr 2013

@michaela334 a aky mas typ vlasov??vraj na tvrdych to nedrzi az tak dobre, alebo si ich malo prelakovala, cikratko nechala na vlasoch...alebo siroke pramienky si robila...no dufam , ze mne aspon cosi udrzia, uz som si ich objednala, maju mi coskoro prist, tak uvidim..naraba sa s tym dost rychlo, co ja velmi ocenujem🙂keby som chcela kulmovat, tak to trva, jojoj vecnost a aj tak by to bolo slabe...no neviem, uvidim

teada
autor
25. apr 2013

uz nikto nevie blizsie o tych natackach??

michaela334
24. máj 2013

mozem predat mne su aj tak na nic
😵

novamamima
28. máj 2013

@teada Ja som si ich tiež kúpila ale vyskúšala iba raz. Mám jemné vlasy a keďže stále dojčím 6-mesačného synčeka vlasy mi dosť vypadávajú. Natáčky som len raz vyskúšala a kučery síce držali ale od obeda do večara sa pomaly vyrovnávali, neviem možno som malapoužiť viac tužidla alebo niečoho ale to je tiež dosť problém pretiahnúť prameň vlasov tou paličkou cez natáčku, s tužidlom sa mi motali a pár krát sa mi to zaseklo a nedalo sa ani späť ani vytiahnúť. Pomáhalo mi síce vziať tenší prameň vlasov ale potom mi nestačili natáčky a to tých vlasov až tak veľa nemám 🙂 Myslím, si ale že by to aj fungovalo len možno treba aby Ti s tým niekto pomohol a viac toho tužidla v mojom prípade. A keďže mi preťahovaním pramienkov zostávalo veľa vlasov v rukách a teda ak som nechcela byť úplne plešatá 🙂 tak som ich zatiaľ viac krát nepoužila.

teada
autor
1. jún 2013

@michaela334 pred mesiacom mi prisli, celkom fajn su..ja mam tie najdlhsie

teada
autor
1. jún 2013

@novamamima ja ich uz mam a pouzila som ich zatial asi dvakrat, tiez mi to nedrzalo dva dni, ale asi tak necely den, no bolo to pekne a celkom sa mi to dobre tahalo tie vlasy tym hacikom a aj rychlo to islo..ja mam vlasy po pas, takze o to to mam komplikovanejsie, ale rychlo sa to prevliekalo..tiez este dojcim dcerku, no ona mala pred dvoma tyzdnami rok, takze to uz len tak rano , vecer a v noci a tie vlasy mozno aj preto nemaju taku kvalitu, hoci ja som vzdy mala jamnucke vlasy

michaela334
1. jún 2013

aha ok dobre ....

pakin
18. jan 2014

@teada môžem sa spýtať, že kde a za koľko si to kúpila? Majú 50-55 cm? A koľko kusov máš? Díky za odpoveď 🙂

teada
autor
21. jan 2014

@pakin na internete som nasla ale to boli tie 16 cm..a svagor ma na ebay ucet to je taka strajka na internete co sa da zo zahranicia kupovat, nechapem tomu moc, ale on ano a on to objednal, stalo to tam okolo 10 eur, ani neviem uz, bolo to davno...to som kupila tie 55 cm, tie dlhe zlto ruzove

pakin
21. jan 2014

aha, no podarilo sa mi zohnať 50 cm dlhé 20 ks za 13 eur + poštovné. 🙂

dasaaa
3. feb 2014

@pakin ahoj prosím ťa ako si s nimi spokojná? rozmýšľam, že by som si ich objednala. Našla som tú istú cenu ako ty na stránke bazar (je to pani zo Spišskej Novej Vsi). Netrhajú ti moc vlasy pri prevliekaní ako písali dievčatá? Stačí ti tých 20 ks na celú hlavu?

pakin
3. feb 2014

@dasaaa ahoj, ešte som ich nedostala, písala som jej (je to tá istá pani zo Spišskej) a že už tento týždeň mi ich pošle. Neviem, či budú stačiť, dúfam, že áno. Ináč ja mám tie základné a tie mi netrhali. Len vtedy keď som nemala nič na vlasoch. To znamená aspoň kondicionér 🙂 Ináč pekné kučeri som mala len nedržali dlho. Takže chcem ich použiť spolu so Studenou vlnou. Videla som to na Youtube, že je to možné, tak vyskúšam 🙂

dasaaa
3. feb 2014

@pakin si zlatá, ďakujem za rýchlu odpoveď. Tie základné si mala cez noc? a koľko ich bolo v tom základnom?

pakin
3. feb 2014

@dasaaa Nie, cez deň. Ja som mala 7 väčších a 7 malých ale jeden z tých väčších som pokazila, nakoľko tie konce boli trošku zlepené a nevedela som ich otvárať. Strčila som do natáčky tú palicu a nie a nie. Nešlo to. A raz som tak silno zatlačila, že ten koniec odtrhlo. Ale skúšala som, že či bude ešte držať, a v pohode. Ináč na nete, odkiaľ som ich kúpila, bolo písané, že 6 veľké a 6 malé. Boli veľmi lacné, len ten poštovné 😖

dasaaa
3. feb 2014

Ja som sa rozhodla pre tie veľké, lebo si chcem nechať dorásť vlasy a nemalo by význam potom kupovať zas nové. Čítala som, že mávajú dosť problém, že sa im tam nezmestia vlasy ak sú nátačky krátke. Možno ak by si si ich nechala cez noc, tak by ti vydržali vlny dlhšie, ale určite to záleží aj od toho, aký je vlas a či v tom človek vydrží spať....vtedy je to natočenie asi najtrvácnejšie. Daj potom vedieť ako si spokojná. Dúfam, že to budem vedieť použiť aj bez toho kondicionéru, lebo len nedávno som sa rozhodla že končím s trepaním silikónov na vlasy :D

domcurka
30. aug 2016

inak ak hladate najlacnejsie, tak ja som objednavala z http://ayo.sk/644-magicke-natacky-extra-dlhe.html skutocne super cena a nie ako inde...