Magické natáčky a kulma, ktorá natáča vlasy

lyli5
25. jún 2015

Ahojte maminky, žienky. Idem sa spýtať, či máte skúsenosť s tými to vylepšovákmi, všade to reklamujú. Neviem, že ši je to aj tak úžasne a lepšie ako klasická kulma. Prosím všetky vaše skúsenosti a čo Vás to stálo. Moc pekne ďakujem. 🙂 🙂 😉

zabina27
25. jún 2015

@lyli5 tie natacky mam doma, uz som ich davno nepouzila, nechce sa mi pri malom 😀 predtym som ich parkrat pouzila, ale nejaky zazrak to nebol, musela som mat 2 balenia na celu hlavu, ja mam postupne ostrihane aj dlhsie vlasy a tych dlhych natacok tam bolo par, takze tiez nic moc pre mna. ale inak raz to drzalo dobre, raz nie, neviem preco, asi zalezalo od tuzidla, od toho, ake vlhke vlasy som do nich dala a podobne. piplacka s tym riadna, vlasy vykvakane, spat sa v tom poriadne neda, lebo nie su makke 😀 ked si to tak citam po sebe, uz ich asi nepouzijem 😀 keby to bolo rychlejsie, bez kvakania a s dlhou vydrzou, tak v pohode 😉 ta kulma je zaujimava, ale skusenost s nou nemam, len tipujem, ze tiez pramen po prameni sa musi, nic pre mna momentalne 🙂

jeennyv
25. jún 2015

@lyli5 tie natacky poznam, ale nic pre mna mam vlasy dlhe pod zadok, cize natacanie na to nic moc... a ta kulma tiez pre mna nepouzitelna...zalezi vsetko od kvality a hustoty vlasov a ci nemas tzv. tazke vlasy.... plus vsetko je to pramen po prameni, klasicka kulma ti predsa zoberie toho vlasu viac..toto ti to tam nejak pomota... ja som klasik, zastanca klasickych metod, tie mi sedia najlepsie....

bonaqa2013
25. jún 2015

No len pozor či to nie je len reklama.... Na obrázku to vyzerá ako tak, pekne a doma to nevykúzliš nikdy. moje vlasy sa vlnia samé, stačí vlhký vzduch - a je po účese.... Takže takéto zázraky sú tiež asi nie pre mňa.