Mágia, Wicca a tarot

caroline_
3. dec 2020

Ahojte, je tu prosím niekto kto sa tomuto venuje ?

77katarina
4. dec 2020

to aj mňa zaujíma

zuzka77777777
6. dec 2020

mágia-veštba p.Slovíková Zuzana

viamia
30. dec 2020

Odporucam pomoc.vesna@gmail.com, mne velmi velmi pomohla, zazracne. Vzdelana , mudra baba, aj poradi a pomoze. Pracuje s energiami pocas hlbokej meditacie a vie vela toho vyriesit, ocistit a ovplyvnit pozitivne.

3katka15
4. jan 2021

Aj ja sa zapojím. Tiež mám len dobré skúsenosti s jednou slečnou. Kontakt dám do ss ak je záujem.

77katarina
4. jan 2021

@3katka15 môžem poprosiť kontakt ... ďakujem

77katarina
4. jan 2021

@viamia ako sa dá s ňou spojiť cez e-mail ? A cena asi je aká, ďakujem.

viamia
8. jan 2021

ano, kludne napisat, ona riesi na dialku, ale vsetko vysvetli aj pomimo veci, ja som vela hladala a skusala, aj som sa popalila, ale tato baba fakt super, aj motivuje a vie nasmerovat cloveka, obcas prisna, ale tak aspon som sa prebudila a za seba poviem, ze po vsetkych tych bojoch a nestastiach mam lasku ako hrom🙂 Cena podla toho o co ide, okolo 10€ ma za ukon, ked uz fyzicky pracuje s energiami a cisti atd, vsetko si vyberas sama a odsuhlasujes, kedy, ako co, kolko....za vyklady kariet atd neplatis, to ma k tomu, lebo vzdy kontroluje, ako to ide a vela konzultovala, ze co sa deje, ako to citim atd.

viamia
8. jan 2021

@katarina77, odpoved vyssie🙂

viamia
8. jan 2021

bola som aj u popularnych vselijakych akoze vestcov a jasnovidcov, ale su to blbosti, zoberu kopec penazi, fakt 100 vky eur a vobec nic, este su aj namysleni, maju to naucene, obcas obmienaju podla situacie. Vesna mi to aj vysvetlila, ako pracuju. aj to jasnovidectvo nie je tak ako to prezentuju....fakt som sa sklamala velakrat

viamia
8. jan 2021

mne ju doporucila kamoska, lebo ona len tak pre znamych robila, no aj jej pomohla, potom ze babam, co poznala, tiez pravdu povedala o vztahoch a objasnila co a ako, len ona nevesti pre ludi, to ma iba na podporu, aby videla, ci je to vsetko ok, ciste, ak sa jej nieco nezda, nejde do toho, lebo ze to by sa jej vratilo,no a ona vykonava rovno, co treba.

adam1238
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
markitko
17. okt 2023

@zuzka77777777 kde vas najdem?

jozefina95
22. júl 2024

@zuzka77777777 ako ju nájdem prosím ťa?

jozefina95
22. júl 2024

@markitko ahoj. Našla si tú Zuzanu?