Odporúčite niekoho, chcem sa zúčastniť Magického rituálu, ani nie veštenie z kariet, skor rituál na zlepšenie života, alebo vyvolávanie ghostow? Bratislava
To "zlepsenie zivota" myslis duchovne, dusevne a telesne problemy a trapenie, ktore z toho na 100% vyplinu? Tuzba po duchovnom je prirodzena, ale ides opacnym smerom. Nudis sa?
ze "ghostow"....... 😂😅😨😀😝😲
Šibe ti?
Môžeš si tým naopak veľmi uškodiť. Otvorit cestu Zlému do tvojho života. Cesta späť je ťažká.
@ghost253 ak chceš zmeniť svoj život, mám jeden 100% ný recept.... Zmeň ho! 😉
A radšej sa pomodli. Ak už túžiš po veciach medzi nebom a zemou. Uvidíš ako ti to pomôže 😉
Boh vam da len niesť kríž,,, hej, modlim sa, vse dodrziavam roky, nehreším,,, a furt som len zavreta od okolia
@ghost253 Boh vam da taky kriz ktori unesiete, kazdemu iny, kazdy ma ine danosti, schopnosti,slabosti....cesta, ktorou rozmyslate ist/magia, okultizmus/ je zo zaciatku velmi osozna,prospesna ba vyzera ze vyriesila vas problem, ale iba na oko, z casti na povrch vam dala krasnu zaplatu ale do hlby nic nevyriesila, ba priam rozhadzal a ublizila vam. Casom po roku, rokoch sa zvknu po takychto praktikach objavit nasledky, ktore nemusite s tym davat do suvisu, lebo ste uz zabudli ze ste nieco take podstupili. Depresie, manio-kompulzivne poruchy, uzavretie sa, hnev ktory nema vysvetlenie, nenavist, zavislosti, nespavost...moze to prejst aj do zdravotneho stavu..nieco sa urobi a medicina vam v tom nebude vediet pomoct.
Ak sa da, ruky prec od takychto veci, procedur a pod.
Som obycajna matk na MD, zijem s Bohom a viem ze On je lekar, netreba sa bat bolesti ak vas nieco trapi. Treba mu uprimne zverit vas problem a nechat ho konat s tym ze to bude aj boliet. Predsa vam nekvapne dezinfekciu na hnisavu ranu, neobviaze vam krvave koleno..najskor musi hnis vycistit, krv umut a osetrit....a to boli..aj v duchovnej sfere...no len na ciste miesto moze podat liecivo, tak aby zabralo a zahojilo.
Rozhodujte spravne, rozhodujete o svoje buducnosti(aj tej kratkej pozemskej ale hlavne vecnej)
@elisebah91 ❤
Na zlepsenie zivota odporucam nieco so.sebou zacat robit...