Ahojte ľudkovia nájde sa tu niekto kto verí na “rituál”.?? A aké máte s nimi skúsenosti? Vedeli by ste mi nejaký poradiť na privolanie lásky? Ak áno šup s ním do správy 🙂 iba seriózna odpoveď.
@terezka1947 to by som už vedela či “privolaná” láska je práva láska 🙂
@maca_123 tak to dost pochybujem....aaale,je to na tebe.
Magia lasky, nie je na cely zivot.Zena sa vyda, bude mat deti ale take veci su len na par rokov.....
Privolať lásku konkrétneho človeka je nezmysel, ale pomôcť si privolaním neurčitej "spriaznenej duše" do života je fajn. Neviem ti poradiť konkrétny rituál, ale myslím si, že nejde ani tak o dokonale presný postup, ako skôr o silu tvojej mysle a viery.
@thoughtfulweirdo to som aj myslela 🙂
na niečo také veria cigánky... sesternica učila na Zš a sem tam jej žiačky rozprávali ako si privolať lásku muža...napr. menštruačnú krv dať vyvolenému do nápoja....🙄😲
@deti95060810 fuuuj😂😂to nehovor, co ak to chudakovi urobi😱😱😱
@whatever1 ja poznám jednu kravu,
sorry inak ju nazvať neviem a to som v jej prípade ešte slušná...🙈, ktorá to reálne urobila dokonca pluľa svojmu už mužovi do jedla 😲🤢🤢🤢☠.To nevymyslíš to je život...podotýkam, žiadna cigánka.
Asi to aj malo nejaký efekt, lebo on sa od nej dlllho nevedel nijako psychicky odpútať, no na šťastie pre neho už sú rozvedený.Ale obaja dopadli v konečnom dôsledku veľmi zle.
@bruneta880 v fuj takze aj pluvance😱a co este tie zeny nevymyslia? Vaginalny hlien alebo mykozu do kavy? Idem radsej z tejto temy prec😂😂😂😂😂😂😵
@maca_123 áno existujú rituály ale je to čierna magia. Vypomstí sa ti to na inom.
Pre take cosi ludia koncia v pekle. Laska je na kazdom rohu co tak sa dat do parady vyjst si von a ohurit niekoho prirodzenym sposobom?
@deti95060810 to som pocula aj ja. Ale nieco treba rozoravat pri miesani tej kavy. Nejake "zaklinadlo" ci ako tomu hovoria. Potom je este nieco take, ze do ohna treba hadzat tusim cukor a tiez sa nieco pri tom hovori...
Ty chceš taku "privolanu"lasku?co z nej budes mat?