Ahojte zienky. Potrebujem radu. Mam malu zahradku, co vsak cert nechcel, susedkine macky si znej spravili zachod a chodia mi tam kadit :/. Vyhrabavaju mi zeleninu, a svoje výkaly zahrabavaju. Poraďte niečo, ako ich odtiaľ odohnat, lebo už ma ide poraziť. Ďakujem 🙂
existuje odpudzovac maciek sprej vyskusaj
Milujem macky ale keby mi takto nicili cudzie macky zahradu a majitelka na to kaslala, asi by som k plotu dala otravu nejaku 😅
@cyberk otrava je hrozny napad fakt... ved tie zvierata niekto miluje... staci voda a ma poriesene, povenovat tomu par dni casu a oducia sa... Ak otravi susede macky, tak ta jej bude robit dalsich 20 rokov naprieky a aj tak si kupi dalsiu macku.
@anjelicek26 vec nazoru 🙂 ked uz nic nepomoze aspon majitelka ma lekciu sa lepsie starat o svoje zvierata ;)
@cyberk toto nie je o nazore, ale proste macka nie je pes... rovnako nevysvetlis vtakom, ze ti nemaju sediet na ceresni a zrat ti ich - ale mechanicky tomu zabranis plasickou ci zavesis nejakeho dravca, proste poriesis...ale nejdes ich snad strielat kazdeho jedneho... toto je rovnake...
Voda alebo pes ktorý nemá rád mačky 😂
@cyberk macke ale nerozkases, neposlucha ako pes. Jedinym riesenim by bolo macky nepustat von.
@anjelicek26 ak mam moje zviera rada tak nenecham, aby nicilo inym majetok, za to nemoze macka, ale majitel tej macky, a pokial tieto recepty ala voda (neviem ale moja sa jej neboji a to ju ani von nepustam :D ) nefunguju a majitelka na to kasle tak by som bez mihnutia oka tam pohodila otravu 🙂 ..ale to som ja 🙂
Otráviť ich nechcem, na to ani nemyslim... Len je to velmi nepríjemné, mame aj pieskovisko, kde sa mi deti hrajú, tam som zatiaľ nič nenasla, ale už mi to lezie na nervy. Suseda ich rano vypusti von, ona odide do práce a mačky u nas cely deň, dokonca take drzé, že mi raz rano vošli do domu a maly mi kričí z hora, ze aha mami mačička prišla :/.... Nemám nič proti zvieratám, ale toto neznesiem...
@cyberk Možno ty s mačkami, či kocúrmi spíš. Ja nie. Vidím, že máš v profilovke mačku, je fakt krásna. Neviem, či je tvoja, ale ak áno, ako by si sa cítila, keby ti ju niekto otrávil? (A nemusíš mi písať, že tvoja mačka nikomu nechodí kadiť do záhrady, to je v tomto prípade nepodstatné.)
@anjelicek26 vyskúšam, budem to sledovať, aj keby som mala už o pol šiestej ráno v zahrade stať ;)
Aj k nám chodilo 6 maciek od susedov, nasrate kade tade, vchodove dvere pravidelne ocikane, čistý horor...kúpili sme si psika, viac k nám mačky nepáchnu. Psik sa naučil na jedno miesto venčiť alebo počas vychádzky, tak už nemám kade tade "prekvapenia" po dvore. Nemám problém s mackami, kľudne ich susedom aj krmim, ak potrebujú odcestovať, ale záchod im z môjho dvora nespravím.
K vsetkemu napisanemu, preco nie otrava, by som len doplnila, ze autorka spomina pieskovisko, takze deti budu pomensie a to urcite ziadna volne pohodena otrava, lebo to zavana pruserom.
@minik no to je úžasné, že by ju mohli otráviť 👎 dať na rovnakú úroveň človeka a mačku 🙄
@cocolino234 tak ho poďme otráviť! však je nás 6 miliard, jeden hore-dole. ďalšia prepnutá 🙄
@cyberk mačka je zviera ona nerieši že kde je aká zelenina a kvety 😒
Prepacte my mame rovnaky problem. Ja som si macku nekupil,nezadovazil. Vtak je divo zijuce zviera. Ja tiez psa nepustim von pred dom a vecer ho zase nevpustim.
My mame stastie ze nejaky iny sused to zacal riesit zial brokmi a podobne. Maciek je naraz menej. Uz som aj ja nasiel otravi na macky ak by nic nezabralo.
Okrem toho mala som tú "česť" vidieť otrávenu mačku ako trpela našťastie sa nám ju podarilo zachrániť.
Inak my máme mačky roky a raz sme mali kocúra ktorého kŕmila aj suseda lebo sa jej páčil 😀 skús ako tu niekto spomínal vodu a pieskovisko treba zakrývať. ;)
Voda voda a este raz voda... idealne ostrekovac s monitorom pohybu alebo teda ty a zahradna hadica alebo kohutik a akonahle prelezie mala chlpata potvora cez plot, bude mokra... dolezite je proces opakovat aspon tyzden... a mas po probleme... macky neznasaju vodu... par krat a prestane ich to bavit a pojdu inam...