Mačky našej susedy chodia do našej záhrady ako do záchoda

moniocko
14. jún 2022

Ahojte zienky. Potrebujem radu. Mam malu zahradku, co vsak cert nechcel, susedkine macky si znej spravili zachod a chodia mi tam kadit :/. Vyhrabavaju mi zeleninu, a svoje výkaly zahrabavaju. Poraďte niečo, ako ich odtiaľ odohnat, lebo už ma ide poraziť. Ďakujem 🙂

anjelicek26
14. jún 2022

Voda voda a este raz voda... idealne ostrekovac s monitorom pohybu alebo teda ty a zahradna hadica alebo kohutik a akonahle prelezie mala chlpata potvora cez plot, bude mokra... dolezite je proces opakovat aspon tyzden... a mas po probleme... macky neznasaju vodu... par krat a prestane ich to bavit a pojdu inam...

kacena4
14. jún 2022

existuje odpudzovac maciek sprej vyskusaj

cyberk
14. jún 2022

Milujem macky ale keby mi takto nicili cudzie macky zahradu a majitelka na to kaslala, asi by som k plotu dala otravu nejaku 😅

anjelicek26
14. jún 2022

@cyberk otrava je hrozny napad fakt... ved tie zvierata niekto miluje... staci voda a ma poriesene, povenovat tomu par dni casu a oducia sa... Ak otravi susede macky, tak ta jej bude robit dalsich 20 rokov naprieky a aj tak si kupi dalsiu macku.

cyberk
14. jún 2022

@anjelicek26 vec nazoru 🙂 ked uz nic nepomoze aspon majitelka ma lekciu sa lepsie starat o svoje zvierata ;)

anjelicek26
14. jún 2022

@cyberk toto nie je o nazore, ale proste macka nie je pes... rovnako nevysvetlis vtakom, ze ti nemaju sediet na ceresni a zrat ti ich - ale mechanicky tomu zabranis plasickou ci zavesis nejakeho dravca, proste poriesis...ale nejdes ich snad strielat kazdeho jedneho... toto je rovnake...

nikdenikto
14. jún 2022

Voda alebo pes ktorý nemá rád mačky 😂

simsalabim
14. jún 2022

@cyberk macke ale nerozkases, neposlucha ako pes. Jedinym riesenim by bolo macky nepustat von.

cyberk
14. jún 2022

@anjelicek26 ak mam moje zviera rada tak nenecham, aby nicilo inym majetok, za to nemoze macka, ale majitel tej macky, a pokial tieto recepty ala voda (neviem ale moja sa jej neboji a to ju ani von nepustam :D ) nefunguju a majitelka na to kasle tak by som bez mihnutia oka tam pohodila otravu 🙂 ..ale to som ja 🙂

moniocko
autor
14. jún 2022

Otráviť ich nechcem, na to ani nemyslim... Len je to velmi nepríjemné, mame aj pieskovisko, kde sa mi deti hrajú, tam som zatiaľ nič nenasla, ale už mi to lezie na nervy. Suseda ich rano vypusti von, ona odide do práce a mačky u nas cely deň, dokonca take drzé, že mi raz rano vošli do domu a maly mi kričí z hora, ze aha mami mačička prišla :/.... Nemám nič proti zvieratám, ale toto neznesiem...

h2
14. jún 2022

@cyberk Začneš "milujem mačky" a potom napíšeš niečo takéto?! A že majiteľka na to kašle: čo konkrétne má urobiť?
K nám chodí kocúr od susedov. Žerie u nás, serie u nás, spí u nás a občas mu aj kliešťov povyberám. Vieš, prečo? Lebo ja milujem mačky. Ty nie.

cyberk
14. jún 2022

@h2 pre mna za mna sa s nim aj vyspi ked ti taku radost robi :D mne to je sumak

minik
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
arcanne2
14. jún 2022

@moniocko K nám chodili znackovat na terasu, všetko som mala ocurane. Kúpila som sprej proti znackovaniu a párkrát som ich oliala vodou. Už asi týždeň je klud, takže niečo z toho zabralo

h2
14. jún 2022

@cyberk Možno ty s mačkami, či kocúrmi spíš. Ja nie. Vidím, že máš v profilovke mačku, je fakt krásna. Neviem, či je tvoja, ale ak áno, ako by si sa cítila, keby ti ju niekto otrávil? (A nemusíš mi písať, že tvoja mačka nikomu nechodí kadiť do záhrady, to je v tomto prípade nepodstatné.)

moniocko
autor
14. jún 2022

@anjelicek26 vyskúšam, budem to sledovať, aj keby som mala už o pol šiestej ráno v zahrade stať ;)

fajnova
14. jún 2022

@cyberk uvedomujes si, že pri otrave zviera zomiera dlhé hodiny a dni v obrovských bolestiach? Toto nemôže normálny človek napísať.

kikavadi
14. jún 2022

Aj k nám chodilo 6 maciek od susedov, nasrate kade tade, vchodove dvere pravidelne ocikane, čistý horor...kúpili sme si psika, viac k nám mačky nepáchnu. Psik sa naučil na jedno miesto venčiť alebo počas vychádzky, tak už nemám kade tade "prekvapenia" po dvore. Nemám problém s mackami, kľudne ich susedom aj krmim, ak potrebujú odcestovať, ale záchod im z môjho dvora nespravím.

sojorez
14. jún 2022

K vsetkemu napisanemu, preco nie otrava, by som len doplnila, ze autorka spomina pieskovisko, takze deti budu pomensie a to urcite ziadna volne pohodena otrava, lebo to zavana pruserom.

h2
14. jún 2022

@moniocko Pieskovisko treba zakryť vždy, keď sa v ňom deti nehrajú.

zuzanka.zuzu
14. jún 2022

@minik no to je úžasné, že by ju mohli otráviť 👎 dať na rovnakú úroveň človeka a mačku 🙄

minik
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
gabika128
14. jún 2022

@moniocko na ihrisku pri pieskovisku mame nejakú olašičku na mačky, reaguje to na pohyb, mačky tam nechodia. 😊

estrella5
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
cocolino234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zuzanka.zuzu
14. jún 2022

@cocolino234 tak ho poďme otráviť! však je nás 6 miliard, jeden hore-dole. ďalšia prepnutá 🙄

janulik2008
14. jún 2022

@cyberk mačka je zviera ona nerieši že kde je aká zelenina a kvety 😒

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
livia2909
14. jún 2022

Prepacte my mame rovnaky problem. Ja som si macku nekupil,nezadovazil. Vtak je divo zijuce zviera. Ja tiez psa nepustim von pred dom a vecer ho zase nevpustim.
My mame stastie ze nejaky iny sused to zacal riesit zial brokmi a podobne. Maciek je naraz menej. Uz som aj ja nasiel otravi na macky ak by nic nezabralo.

janulik2008
14. jún 2022

Okrem toho mala som tú "česť" vidieť otrávenu mačku ako trpela našťastie sa nám ju podarilo zachrániť.
Inak my máme mačky roky a raz sme mali kocúra ktorého kŕmila aj suseda lebo sa jej páčil 😀 skús ako tu niekto spomínal vodu a pieskovisko treba zakrývať. ;)