Ahojte,ti čo máte mačičky v byte ako ste zabránili malým deťom strkať prsty do toalety? Ďakujem.
tiez som dala zachodik do miestnosti, kam deti nechodia ( kocur si vie sam otvorit dvere kluckou)
My máme pre mačky skrinky na wc a do nich sa dieťa nedostane
@janagem nemáte foto pre inšpiráciu?
@janagem ďakujem to by mi pomohlo a to vám prispôsobil stolár ?
Vôbec nie. My sme si kúpili skrinky ktoré nám vyhovovali(také tie lacnejšie z jysku alebo Mobelix) prípadne starý nábytok prefarbili a vyrezali diery z bokov vo výške a veľkosti, ktoré nám vyhovovali pre mačky🙂 do vnútra sa dajú dat krásne spodky z toaliet. Vyzerá to celkom ok a napriklad toaletu čo máme v kúpeľni vyzerá ako obyčajná kúpeľňová skrinka akurát odsunula trosku od steny, aby mačky vošli dnu.
V spalni Mamr napríklad vysoké zásuvky spodné urobené na podobný spôsob, akurát sú vysuvacie - len to sa nám malý učí otvárať :D takže tam zasa máme ešte špeciálne zasekavania
Ziadno. Toaletu ma v izbe kam moc maly nechodi a nema ani dôvod tam byt,a ked tam par krat skúšal pchať prsty tak som mu vysvetlila ze sa to nerobi.
Podla mna ta automaticka toaleta, co sa sama cisti a neda sa tam velmi pacht ruky je idealna
Toaleta na balkone, alebo zaistene dvere do miesta kde je, aby sa pretiahla iba macka. Pozor na rozne parazity. Aj ked je odcervena, moze mat... to si myslim (nie len ja).